Kokoşş Hatunlar Kulübü

ben nasıl kokoşumdur anlatayım o zaman:)) giyimime çok özen gösteririm. elbise, mini etek ve topluklu ayakkbıdan vazgeçmem. saçlarıma her daim bakım uygularım. doğru güzgün şekil vermeden ve makyajsız çıkmam dışarı. en basitinden şık bir tokayla at kuyruğu yapıp, sürme (eyeliner da olur) rimel ve ruj sürerim öyle çıkarım:)

vayy hakkaten kokoşmuşsun saçına nasıl bakım yapıyosun

ibit sen tam kokoşşsn evlımsn cocuk vs anlt bakalm bız cocuklu kokoslrdanz bazılrımzz ee işmz bıraz daha zorlasıyor tabı bu durmdaaa

benim doğum tarh 17.01.1985 eşimin 08.08.1978

cnm beni çok geriyor sinir küpü yapıyor ...hiçte alttan almıyor bana bişe olursa diye korkmuyor bile.

miraycım sana geçen sefer kız olacak ama eşine göre erkek dedim, tekrar baktım canım.
sen bu sene doğum gününden önce hamile kalsaydın kesin erkek oluyordu.
ama şöyle bir surum var eşin şu an erkek döneminde sen de erkek döneminden çıkıp kız dönemine girmişsin.
sonuç olarak anne baskın olduğu için kız görünüyor.
birde eşime yorumlatayım bakayım valla merak ettim :)

eşin tam sopalık kusura bakma. kıs sen hamilesin senin
her dediğine he deyip seni üzmemek zorunda biraz farkına varsın bunun.
benimde eşim bir konuda benle inatlaşmıştı bak hamileyim üstüme gelme diyorum, hala inat oturdum ağladım.
bağırdım çağırdım pişman oldu.
o kadar stres yaşadım ki sütüm gelmedi.
en sonunda dedim ki beni bu kadar strese sokup sütümün gelmemesine sebep olan herkes çocuğumun günahını çeksin demiştim.
eşim bende buna dahilim seni üzdüm dedi, evet dedim.

hepsine az hazırlanmaktansa 4üne çok iyi hazırlanmak daha iyi,, ama tabi hepsini tek seferde geçmen mi gerekiyo

Hepsini tek seferde verebilecek bir sınav değil canım
Arkadaşlarımdan girenler var üç senedir veremiyorlar bütün dersleri
Ama ben azmettim iki seferde vermeyi düşünüyorum
4 bir sınavda 4 bir sınavda bakalım bu sınavda 4 dersten geçebilecekmiyim

güneş ve alya
dün parfümü aldınızmı merak ettim

yok tatlım almadım akşam çıkışa yakın baktım zati
benim aklımda c.k eoropa var boşa para harcamim dedim hem o 30 cc ben 100cc alırım daha avantajlı oluyo
sen aldın mı

allah zeyin açıklığı versin guzum sular seller gibi geçrsin inşallah =))

KIZ DOktor erkek demıs ne kızıııı

sen nerden bakıp yorumlatyrsun esıne anlamdmkı falmı bakıyorsn:)

güneş ve alya
dün parfümü aldınızmı merak ettim

yok cnmmm cok para harcdm parfume buara dıye almadm naslsa sıksık ındırme gıryr parfmlerrr

yok tatlım almadım akşam çıkışa yakın baktım zati
benim aklımda c.k eoropa var boşa para harcamim dedim hem o 30 cc ben 100cc alırım daha avantajlı oluyo
sen aldın mı

Bende evde var zaten gerçi azalıyor yavaş yavaş
biterse diye eşime söylemiştim alsın diye
o da iş yoğunluğundan bakamamış akşam hallederim falan dedi
akşamda geç geldi eve o yüzden kaldı bugün belki kaldımı bilmiyorum kaldıysa vermiştir siparişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…