Kokoşş Hatunlar Kulübü

öğğğğğğğğğğğğ bende ne pekmezi yerim nefde içerim midem kalkıyo
bide çok tatlııııııııııı

kuzumm ıkı lafın belini kıramadıkkkkkk yemek ve işlerim cıktı

bi yere gıtcekmısınız yılbasındaaaa hıc kendıme yıl bası kıyafetı almadımmmm cok onemlı ozel bıryere gıtmıceksemde almam herhalde ama gereksız gelıyor kuzum

cnm eşim deniz kenarında bizim bar cafe tarzı biyeri işletiyor yaa unuttunmu orada yılbaşı eğlencesi düzenleyecek yemekli müzikli...eeee ben hamişim die paspal mı gezeyimmm
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bak bu elbiseyi giycem geldi int. almıştım sen yoktun....

buarada burada yağmurdan elektirk gidip geliyor int.tte olmuyor tabeeeeeeeeeeeeeeeee

midem bulanmasa bende ıcıcemdee işte pofff

öğğğğğğğğğğğğ bende ne pekmezi yerim nefde içerim midem kalkıyo
bide çok tatlııııııııııı

sende içie su kat gözünü kapat lupp yutuver
yarayışlıları yemıyonus ama dr un verdığı ılaçları şurupları içersınız
mecbur yaa

hımmmm hoşmusssss

başlaa
beben huysuz değil anladığım kadarıyla en kötü ıhtımal 11 de yatarsa sende 11:30 u kendıne ayarla cnm
sabah kaçta kalkıyordun
kahvaltı nerde yapoıyonn

ıyı uyansa bıle cok oyalanmıo demekkı su ver süt ver gerı uyur

bak bak nek hanm bana kızmış..
biz senden bahsettik cnm gerilerde var ama ben bidhaa o siteye girip seni sormam o muhabbeti bilyosun çok kızmıştım zaten baktım siteye güzel paylaşımlar yapıyosun iyi oldunu gördüm msj da atmadım çünkü hergün onlinesin neredeyse...yanisi iyi oldunu bilyorumda ama sen kendin gelmedin hatta çekiliş zamanı konuştuk sen bi gittin bidaha görünmedin bende artık girmiyeceni düşündüm

özelden cığırdım nekı bennnnn ama ısım cıktı konusamadım kısla 2 dkka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…