Kokoşş Hatunlar Kulübü

miroş şu hamiş avatarlarının linki atsana lazım bebem

bencede mıray 38 hangısyse onu al derım bndeee sende zyfsn cok fazla backlrdn almazsn gıyersn benm gıbı ben bundn 3 renk almıstımmm kocem almıstı bana daha dogrusuu:):)

kız bilyon beni sen....burda bedenler 1 2 3 4 5 ne demek yani? 38 hangi oluyor 2 mi? bacaklarım kilo aalmadı ama güneş ince?

1 al kuzu ama ben ılersınıde dusndum bıracckd aolsa alır backlr ama cok almaz erkekse hele sadece karnın buyurr:):) yazmıyormu bır kosede 1 beden neye tekabul ediyyyy alya garusu bılır o 1 dıyorsa 1 al ama kurtarcn olck bunlr 2 renk alsn yetr

yaa gelecek ay olmazzsa biraz beklesem sonramı alsam birsen 2 yi?

36 beden 1 oluyormuş 38 2 oluyormuş şimdi 1 alsam önümüzdeki ay ne olacak...annem bekle 1 ay daha diyo...elbise ile idare et diyo.

valla 1 alma 38 2 al bence
gerçi bişe diyim mi
ben 1 tane 36 bitane 38 almıştım
36 gşymiştim hep tabi bünyeden bünyeye fark var
38 daha rahattı
36 daha şıkdı
kafanı karıştırdım sanırım 38 al

yaa gelecek ay olmazzsa biraz beklesem sonramı alsam birsen 2 yi?

36 beden 1 oluyormuş 38 2 oluyormuş şimdi 1 alsam önümüzdeki ay ne olacak...annem bekle 1 ay daha diyo...elbise ile idare et diyo.

valla 1 alma bosunaaa hamıs kıyafetı bu dar gıymek ıyı dııl göbek ustu ayarlanabılır bıle olsaa asagı kısmı sıknca raht edemıyor ınsann 38 olanı al mutlaka gıyersn ole yada böle fıyatı uygunsa al cunku ben enayı gıbı hep 90 tl ye aldım dusun 90x3 ucuz hams kıyafetı bulmyrdm hoş normalde zaten bol gomleklerle gecrdım amaaa

bencede mıray 38 hangısyse onu al derım bndeee sende zyfsn cok fazla backlrdn almazsn gıyersn benm gıbı ben bundn 3 renk almıstımmm kocem almıstı bana daha dogrusuu:):)

annemi aradım o bilir bedenleri bi kızdı bana ne gerek var bir sürü elbise aldın diyeeeeee
töbee yaaa pantolon bu ne var yaaa....

1 beden 36 mış 2 beden 38 eee diğer aylar 1 olurmu peki? bel lastikli ama aşağısı dar?

bu rengi koyu yaa işede giyerim..tuniklerimlede giyerim... fiyat 60 TL

bak miroş boru paça aldım 38 bedn 3 taane gıydım son haftama kadrr son 2-3 hafta bıraz sıktı pantoln ben cok gıydgm ıcın sarttı bana ama sen elbıse gıyyorsn hep masrf yapma ılerde bakarsnnn caresıne

kızlar buarada nektar bayadır yok dımı yada ben denk gelmedım nerelerdeeeeğğğ

bak miroş boru paça aldım 38 bedn 3 taane gıydım son haftama kadrr son 2-3 hafta bıraz sıktı pantoln ben cok gıydgm ıcın sarttı bana ama sen elbıse gıyyorsn hep masrf yapma ılerde bakarsnnn caresıne

şuana 5 tane elbise aldım hırkalarımda var tuniklerde ama pantolon yok

neyse 1 ay geçsin onu alırım ozman bulurum yine herhalde...hem 2 lik durumum olur belki 2 alırım..sağol cnm haklısın çok borcum var zatii....

Selamm kokoş hatunlarr
Miray o pantolondan kardeşimde aldı görünce yazim dedim
Çok güzel kullanışlı lastikli yeri gözükmüyor bluzlerin altından lcw da satılıyor.
Bence sen dene hangisi biraz bol geliyorsa onu al ileriki aylarda da giyersin.

LCW dün baktım % 50 indirim yapmışlar içerisi curcunaydı bende girip baktım amanın bişi yoktu bikaç pantolon vardı çok çirkindi...

bence bana 38 olur artık.

oo abartmıssn sen annen haklı valla:):)

bence almaaa ılerd ebulmazsan oxxodan falan verırsın sıpariş yada heryerde var bnlrdn bulrsnnn mutlaka lc ye gıtte tısort al bebeklı 1 tane kendıneee keyfın yerıne gelsnnn cok para harcamaaaa hamslkte gerk yok ben hep normlde gıydgm seylerı gıydım bol gomlekler modaydı ztn dar olyuordu bana kemrlerıde takmıyordum hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…