baktım kuzum, yorum bilem yapmıştım çooook tatlı yaa, aha bu da boncuğutavıkı yok valla
kaygana yok başımda bebe yok ne zmn uykum gelıo yatıom
ama dıkat ettın mı yaklaşık aynı saatler uyyozben sabah 5:30 da kalkıyom 2 saat var aramızda akşamda 2 saat evvel yatıomm
bebemız cok ıyı cnm 2 haftadır görmuyom ama ablam dıo
cok uykusuz bırakıo orası ayrı
sen albüme baktın mı resımlerı var
ay kreşe alışma dönemi zordur yaa, inş sizde bi problem çıkmaz tatlım. Güzel güzel arkadaşlar edinir, severek gider inşallahhhiiyyz cnm olgm krese basladıııı bıraz tedırgınz suan streslı bır donem var onumdee hehe sen nerelrdesın bakımmmm arada soruyrz ama yoksunnn
kız hayat a nolmussss ay merk ettım
ben de yemeğe geç çıktım şindi geldim, belediye başkanımız Yusuf Uzun geldi şirkete, herkesde bi telaşkuzumm ıkı lafın belini kıramadıkkkkkk yemek ve işlerim cıktı
bilmiyorum artıkbak bak nek hanm bana kızmış..
biz senden bahsettik cnm gerilerde var ama ben bidhaa o siteye girip seni sormam o muhabbeti bilyosun çok kızmıştım zaten baktım siteye güzel paylaşımlar yapıyosun iyi oldunu gördüm msj da atmadım çünkü hergün onlinesin neredeyse...yanisi iyi oldunu bilyorumda ama sen kendin gelmedinhatta çekiliş zamanı konuştuk sen bi gittin bidaha görünmedin bende artık girmiyeceni düşündüm
sorduk dimi böcük konuş nan...ama o site benim bu site senin gezmem dostum beni seven gelir değilmi dostum çokmu gittik ne üstüne...
özelden cığırdım nekı bennnnn ama ısım cıktı konusamadım kısla 2 dkka
ay üstüme gelmeyinnnha yani çağırmazsan gelmicek yaniiiiiiiiiiii
hazalcım, ben konuya hakim değilim ama çok çok geçmiş olsun babacığına.Slm kızlar
Güzel haber vereyim babam ameliyat olmayacakmış
yarın büyük ihtimalle hastaneden çıkıcak
tabi bu durumda bende ist. gitmiyorum
haftasonuda eşimin bize başka şehirde görev yapan arkadaşı vardı
eşiyle beraber bizim olduğumuz yere gelicekler ve bizde kalıcaklarmış
gelicek aileyide hiç tanımıyorum yeni evlilermiş
telaş sardı beni eve gidip temizlik yapayım bari
ne yemek yapsam
yok bacımmmm nektar dıye ı arkadas vardı onun ıcın dıyorlar
mıroşşşşş dag daga kusmus dagın haberı omamışşş
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış o datlum hahahhahaaaa
kısım napak bebış ısteyenler coğunlukta bacımmmm
öğren annem başka yerde dersin gülerler klızzzzzzzz
baktım kuzum, yorum bilem yapmıştım çooook tatlı yaa, aha bu da boncuğu
ay kreşe alışma dönemi zordur yaa, inş sizde bi problem çıkmaz tatlım. Güzel güzel arkadaşlar edinir, severek gider inşallahhh
ben de yemeğe geç çıktım şindi geldim, belediye başkanımız Yusuf Uzun geldi şirkete, herkesde bi telaş
bilmiyorum artıkgeldim ben 2 defa yazdım kimse bakmayınca gittim ben de neysem gel barışalım
ay üstüme gelmeyinnn
hazalcım, ben konuya hakim değilim ama çok çok geçmiş olsun babacığına.
ayyy bi "gelmesen iyiydi aslnda" denmemiş
neysem triplenmiycemm
burcummsen arada dürt beni, çağır böyle.
ben senı cagırırımmmmm bebeğimmmmbaktım kuzum, yorum bilem yapmıştım çooook tatlı yaa, aha bu da boncuğu
ay kreşe alışma dönemi zordur yaa, inş sizde bi problem çıkmaz tatlım. Güzel güzel arkadaşlar edinir, severek gider inşallahhh
ben de yemeğe geç çıktım şindi geldim, belediye başkanımız Yusuf Uzun geldi şirkete, herkesde bi telaş
bilmiyorum artıkgeldim ben 2 defa yazdım kimse bakmayınca gittim ben de neysem gel barışalım
ay üstüme gelmeyinnn
neysem triplenmiycemm
yokkk ben sevmiyorummmm hamilelik doğum çocuk denildimi ben geriliyorum
zaten herkes hergün çocuk dünyaya getiriyor ben getirmeyeceğim arkadaş
benim farkımda o olsunnnn
o zaman bebeğim toiğin adı değişsinnn
'' çocuk isteyen kokoşlar'' veya '' çocuk isteyip doğurupta kokoşluğunu kaybedenler'' olsun ki kriteri uyan gelsin........
o zaman bebeğim toiğin adı değişsinnn
'' çocuk isteyen kokoşlar'' veya '' çocuk isteyip doğurupta kokoşluğunu kaybedenler'' olsun ki kriteri uyan gelsin........
nıyekı ben baskalarından da duymustummm yıllarca da solerım kımsede gulmedı senden baska
yırumm sen yaslannca ogluma allah omur verrse tembıhlerım hazal teyzenn ıkı buklum gıt ona yardm et arada bak dirimolmazmıığğ
tabı sadeceee bakmak amaclı dııl ama ınsan yaslandıkca cevresnd ekalabalık ıster genlde ole goryrmm cevrem de hihihhi
çok çalışıyorum hazalım, kokoşluğu bıraktım bırakıcam bu ara öyle diyim.amannn nekim gelmiş nerelerdesin kıs sennn uğramaz oldun
kokoşluktan vazmı geçtinde burayı unuttunnnn bebemmm
ben senı cagırırımmmmm bebeğimmmm
miroyy hamile kalmak için yapmadığın kalmadı
bugünün geçmişini okudum sanki isyanlardasın gibi sezinledimmm
kız iki günde bir halvet var işte daha napimm doktorlar sağlıklı spermcikler için 48 saat diyor
kıs bacımmmm arada akılımıza gelıyor ısteee takılmaa
myhosumda hamış kalmak ıcın danısıyor mıroyuma ben tavsıye ettım
bir bıkmadınız şu hamileliek doğum muhabbetlerinden yahuuu
size bir ekte öyle topik lazımmm valla heee gelmeyecem daha topik özüne dönene kadar
aman her evlenen insan evladı hemen neden doğurmak ister bir anlayamadım bunu anlayamayacağımda bacılarrr
anemmmmmm ben bu usengeclıkleee napcam bılınmez en ıyıs sımdıden baslamak
baktım kuzum, yorum bilem yapmıştım çooook tatlı yaa, aha bu da boncuğu
ay üstüme gelmeyinnn
neysem triplenmiycemm
kes len bunalımdan zor çıktım zaten tekrara bunalıma sokma beni sende hamiş olda rahatlıyalım ikizin olur inş.
Valla bilmeiyorum bana göre değill
zamane çocukları zaten bakmazlar emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?