Kokoşş Hatunlar Kulübü

aaa cnm neden kızdın hazall gercktn dusnmuyor ondn bole söledisen gel gelll :):) aaa bak bınım bebemmm varr hergun bahsedıyrmm hazal teyzesıne yollucz sevmedıgı ıcın cuckları:)

Son düzenleme:
Günaydınlarrrrrrrrrrr Güzellerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aprilcim günaydınnnn

cnm alınma yaa sen hazalı tanımadığın için sana sert konuşmuş gibi gelmiş normalde çocuk deyince pek hoşlanmıyor yoksa tepkisi sana değil yani ona bazen doğur diye şakasına takılyoruz kızdırıyoruz ondan öyle demiş hemen gitmek niye??

h geldınızzz

geçmişi okumak ıstıyom ama cok uzun muhım bişi var mı

yokh yokhh:):9 durmak yok yola devam:):)

GÜNAYSDIN KOKOŞLARR

http://www.kadinlarkulubu.com/soz-n...491390-elbisem-nasil-kizlar.html#post22264639

KOKOŞUN BU TOPİCİNE Bİ BAKAR MISINIZ:) ÇOK KARARSIZDA:)

elbisen hoşmuşşşş sımdı yazcm orayada bıslr

yettim gari gızlaaaaa

ya bi şifremi değiştireyim dedim üyeliğim anca aktifleşti

sen dun renkliydın sımdı nolduu gız hayat ne karstryrsn haa

GÜNAYSDIN KOKOŞLARR

http://www.kadinlarkulubu.com/soz-n...491390-elbisem-nasil-kizlar.html#post22264639

KOKOŞUN BU TOPİCİNE Bİ BAKAR MISINIZ:) ÇOK KARARSIZDA:)

cnm akkabıların bence rugan olsun hemde platformlu topuklu yeni modeller var onlar çok moda ona uygun saten çantalar var adil ışık yada koton felan oralarda var böyle daha şık olur elbise keşke renkli olsaydı dahada şık olurdu....ama elbiseyi akkabı ve çantayla ayrıca takıyla daha şık hale getir bence...

malesef bu rengi vardı,vizon rengi ama resimde flaş patladığı için bir tuhaf olmuş.
Takı ne taksam onu düşünüyorum?çnkü he bel hizasında hemde omuzda var.

Son düzenleme:
Mirayyyyy bugün nasılsın canım?

bugün enerjikim dün sümelanın şifresi varya hani temel komik filmi ona gittik eşimle güldük güzeldi ama okadar yarılmadım yani..arkdamdaki kadın daha espiri olmadan temeli görünce gülmeye başladı sinema bitti ortada espiri yok kadın nasıl kahkaha atıyo eşim le ben şöle baktık dedik ilk defa sinemaya geliyor yazık....

dışarı çıktık kadın hala kahkahalarla gülüyo yok dedim bizde bişi var hehalde...gülüncek yerde gülünürde eee bukadarıda saçma yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…