Kokoşş Hatunlar Kulübü

gelin valla kıss beraber oynarızzz
ben daha şimdiye kadar hiç oynamadımmm
ben pofuduk hiç sevmem o yüzden hiç oynamaya inmedikk
ama için gidiyor o ilk yağdığı anda canımm

severim ben valla kar zamanı karı
yağmur zamanı yağmuru
ayy inde oyna kız sanki nolcak
yuvarlanın kocişle oyyy ne güzelllll

güneşş nerde ki hiç gelmedi bugün

ay valla yapamam öleşeyler yaa
ben cok gözelım
ya şaka bı yana benım cıldım parlaktır bi uygulama yapmadığım halde
bazen rahatsız oluom parlamasında

böcük garusu ben sevmem öle parıl parıl suratları
parlaması güzel değil zati cildin
hazoşun dediği başka parlaklık

severim ben valla kar zamanı karı
yağmur zamanı yağmuru
ayy inde oyna kız sanki nolcak
yuvarlanın kocişle oyyy ne güzelllll

güneşş nerde ki hiç gelmedi bugün

HELLO KIZLAR NASILSINIZZZ
daha yenımı aklınaa geldım nannn!!! alya gARUSUUU

gözeneklere care varmı bunda onu söle bana varsa hemen yaptıraym tek derdım gözenek benımmm sımdı kapatmzsm 30 dan sonra hıc kapnmz goznkler

selm kızlar nbrsiniz bebek odalarına dalmışım yoksa sizi unutmadım yaws ne güzel şeler var bikaç bebe kıyafeti alım dedim fiyatlar güzeldi aslında am kredi kartına çok yüklendim diğer ay acısı çıkmasın bekliim dedim...

zaten nenemin geçnliğinede benziyon haaa baktım yaa resmine valla nenem zevklidir dededmden bellidi zevki pek yakışıklıdı dedem..

çok datlu bu patlıcanlar çok sevdim kargo ben öderim hediye etcenmi gerçekten başka hangi sebzeler var böcük?

gözeneklere care varmı bunda onu söle bana varsa hemen yaptıraym tek derdım gözenek benımmm sımdı kapatmzsm 30 dan sonra hıc kapnmz goznkler

gözenekleri bilmiyorum canım onuda bir daha ki gittiğimde sorarım
iş yerinden arkadaşlarda çillere,güneş lekelerine iyi geliyormu diye sormuşlardı
çok iyi geliyormuş

hello kızlar nasılsınızzz
daha yenımı aklınaa geldım nannn!!! Alya garusuuu
mannak iyi oku bak ki ben yazmışım doğru düzgün
benimde işlerim vardı küstüm bidaha sormam gayrıııııı

nan daha gemiyonuz topike bende uğramicam
geçerken selam verim topiği oldu bura tadı yok sanki

yaws duymazlığa veriom tekrar ediyo ne karaktersiz yaa göyaa benim annemde duysun die yaptı yok cnm bidaha bana bişi almasın 17 ocak benim doğum günüm kesin yine bişi alır 10 kerde de söler...

küsmek yasak kardeşim! kocem bugune ozl ayakkabı yaptı gıydım bugn hehehe sabah kendı ellerıyle gıydırdı bagcıklarını bagladı sonra dedıkı ulen ben bole admmıydım karımı kendı ellerımle susleyp yemege yolluyormmm dedıı uzldu:):) heheh

gözenekleri bilmiyorum canım onuda bir daha ki gittiğimde sorarım
iş yerinden arkadaşlarda çillere,güneş lekelerine iyi geliyormu diye sormuşlardı
çok iyi geliyormuş

ya benm tek problemım gozenkler delırcm yaa
bır care ıstyrm ama duzltym derkn dahada zarar verrsem dıyede korkuyorm bırsuru urun aldm işte en son para verp ama duznlı kullnmk zor pekde ıse yaradıgı solenemz
dun temzleyıcı sut alcktm makyaj temzlemk ıcın kız urunlerımı sordu dedım bunlrı bunlrı kullnyrm ama sen ucuz bısı ver demezmı cok profosyonel urunler kullanıyorsn hepsı ıtal makyaj temzleyıcınıde onlara uygun al kı ıse yarasn kullndıklrn tepm attı bişi almdn cıktım

ayy kıskanıyom zati o ayakabıları
bi ara foto çerksene ya şu ayakkabılara

kız goncanın kıymetini bil
adam incelik yapmış
artık 1 hafta paris git yorulmadan emi annem
kocanı mükafatlandır

benimde biraz gözenek problemim var ama cözümü yok galiba

miray nbr nası gidiyo hamişlik?? daha şimdiden bakma bebiş odalarına sıkılırsın sonra bakcak bişe kalmaz..bende şafak 73 heyecan dorukta yani..bu sabah öyle güzel bişe olduki yatakta yan yatıyodum miniğim ayağını bi uzattı geri derimi elimi koydum topuğunu tuttum avcumun içindeydi maşallah öyle güzel bi duyguyduki sende benim zamanıma gelince denk gelirsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…