Kokoşş Hatunlar Kulübü

heycanli
sen nasilsin tatlim

nerdeydi canım ein kavuşuyosunuz demek ne güzelbende durumlar kötü biraz eşim doğu görevine gidicek tayin listesi yapıyoruz listede hep karakollar var ben gidemiycm 2 yıl ayrılık görünüyor bize 5 ayda bir 20 gün gelicek

ayy kıskanıyom zati o ayakabıları
bi ara foto çerksene ya şu ayakkabılara

kız goncanın kıymetini bil
adam incelik yapmış
artık 1 hafta paris git yorulmadan emi annem
kocanı mükafatlandır

nan ne bir ayı ben bir sene çıkmam paristen adam aykkabıya boğsa beni bende parise boğarım onu...bide çanta tabe...

güneşş pudranın markası ne nan?
böcük güzelsin tabi kızz çıtıriye

h geldın ayy hayrlısı ınş.bı çırpıda doğurursun

h. bulduk amin ya inşallah sağol canım..

tskler canim
2,5 haftalik evliyken ayrildik, 3 ay oldu görmeyeli

en cekici halimle gidiyim havaalanindan almaya dimi

sen bir fotonu koysana profiline seni göreyimde ona göre şu renk giy şu renk makyaj yap yakışır diyelim...sarışınmı esmermi oldunu bilmiyoruz bile...

Bende iyim canım aynı bildiğin gibi işe git gel....
Moralini bozmak istemem ama öyle 5 ayda falan izin verme işi biraz zor gibi doğuda öyle her istediğin anda her zaman izin vermiyorlar malesef
Ama inşallah sizin istediğiniz gibi olur da ayrı kalmazsınız hatta bu sene gitmesin yanında kalsın

hıyar var ısten mı
salatalık dolma bıber bişiler daha vardı ama en güzel patlıcann
bu akşam gıdememde yarın alırım sanada kuzum

yok muz olsun şöle büyük....hahhahahaha

neyse patlıcan iyidir zevkine güvenyom bacıcığım (nenemin lafı kibar olmaya çalışır bacıcığımmmm hahahahahah)

görünmüyodun kız nerdeydin sen pakem

annem gelmişti 3 gün kaldı aşure fln yaptık kpss çalışıyorum canım kpss topiğinde oluyorum soru soruyorum çözüyorlar yapamadıklarımı yardımlaşıyoruz öyle :1bide tayin durumu var eşimin tayin listesiyle ugraşıyoruz 2 yıl ayrılık görünüyor bize bakalım hayırlısı olsun hakkımızdasen nasılsın cnm taşındınmı

ayy kıskanıyom zati o ayakabıları
bi ara foto çerksene ya şu ayakkabılara

kız goncanın kıymetini bil
adam incelik yapmış
artık 1 hafta paris git yorulmadan emi annem
kocanı mükafatlandır

nan 2 gundru paris ee heveslenıyoruz ama omurtoş canımızı okuyorrr
belkı buaksama

güneş bebikine oda almışmıdın sen ne renk aldın meraktayım aydınlat fiyatlar nasıldı orada?

krem rengı tam takır mobılyaaa aldım 3000 kusur tuttu canım buyuyen yatak aldım ben resımlerı vardı ama yanmda dııl bakaym bıara yukleym aslnda 2010 topclerındn bırıne butn resmlerı eklemstımmmm susleyp odayı bakcm senn ıcın

vayyy be off ayacını şöle azcık sürttürseydin ona doğru ayak şekşiii yaparım nan ben olsam adam akkabı yapmış vayy be ne romantikkkk kıskandım ulennnnnnnnnnnnnn

nen ayakkbıcı bırsuru ayakkabı tasrlıyorrrr bıdenede bana yapsnnn

yok muz olsun şöle büyük....hahhahahaha

neyse patlıcan iyidir zevkine güvenyom bacıcığım (nenemin lafı kibar olmaya çalışır bacıcığımmmm hahahahahah)

muz yok olsa ben alcektım

tmm len bana güvenn yarın anama gıdersem bakamam ptesıyı bulur ona göre ok

esim türkiyede ben almanyada canim

hayirlisi olsun insallah iyi bi yer cikar esine

ay ben korkarım uzatmasın otursun

oda fiyatları uçuk yaaa merak ettim bende....

dedim azcık zıbın battaniye felan bakım onlarıda ocakta bakıcam...20 haftalık olsunda.

sen bir fotonu koysana profiline seni göreyimde ona göre şu renk giy şu renk makyaj yap yakışır diyelim...sarışınmı esmermi oldunu bilmiyoruz bile...

evet evtt seni görmedik
artık her gelen koysun resim benceeeeeeeeeee
dimi kızlarrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…