olsun tatlışım
sen yine şık ol ama çok miniyle gitme ilk etapta
yanında olduğunda giyersin emi
şimdi yanlış anlamasın
tavsiye benden sana
şık çok şık kokoş ol
heycanli
sen nasilsin tatlim
ayy kıskanıyom zati o ayakabıları
bi ara foto çerksene ya şu ayakkabılara
kız goncanın kıymetini bil
adam incelik yapmış
artık 1 hafta paris git yorulmadan emi annem
kocanı mükafatlandır
yy kıyamam ne zor olmuştur 2,5 haftalıkken ayrılmak
tskler canim
2,5 haftalik evliyken ayrildik, 3 ay oldu görmeyeli
en cekici halimle gidiyim havaalanindan almaya dimi
merhaba kızlarrrrrrrr
annnem nıye uzaksınız öle
cok cok gözun aydın o zaman
cok seksı ol emı
güneşş pudranın markası ne nan?
böcük güzelsin tabi kızz çıtıriye
hoşbulduk canım moralim bozul biraz tayin listesi çıkartıyoruz bu aysonunda vericez sanırım ben gidemiycem eş götürülemeyen karakollar yazıcaz 5 ayda bir 20 gün izne gelicek eşim benimde kpss fln var zten bir yerelere yerleşirsem yanıma tayin ister doğu dönüşü işler karışık bizde bayahaftayada izne ayrılıcz izmire gidicez yılbaşında sonra burdura kayınvalidemlere sen nasılsın cnm
donmazmısın kız orda miniylee? sen havalimanındamı karşılıncan evdemi?
nan ne bir ayı ben bir sene çıkmam paristen adam aykkabıya boğsa beni bende parise boğarım onu...bide çanta tabe...
hıyar var ısten mı
salatalık dolma bıber bişiler daha vardı ama en güzel patlıcann
bu akşam gıdememde yarın alırım sanada kuzum
görünmüyodun kız nerdeydin sen pakem
ayy kıskanıyom zati o ayakabıları
bi ara foto çerksene ya şu ayakkabılara
kız goncanın kıymetini bil
adam incelik yapmış
artık 1 hafta paris git yorulmadan emi annem
kocanı mükafatlandır
güneş bebikine oda almışmıdın sen ne renk aldın meraktayım aydınlat fiyatlar nasıldı orada?
vayyy be off ayacını şöle azcık sürttürseydin ona doğru ayak şekşiii yaparım nan ben olsam adam akkabı yapmış vayy be ne romantikkkk kıskandım ulennnnnnnnnnnnnn
yok muz olsun şöle büyük....hahhahahaha
neyse patlıcan iyidir zevkine güvenyom bacıcığım (nenemin lafı kibar olmaya çalışır bacıcığımmmm hahahahahah)
nerdeydi canım ein kavuşuyosunuz demek ne güzelbende durumlar kötü biraz eşim doğu görevine gidicek tayin listesi yapıyoruz listede hep karakollar var ben gidemiycm 2 yıl ayrılık görünüyor bize 5 ayda bir 20 gün gelicek
miray nbr nası gidiyo hamişlik?? daha şimdiden bakma bebiş odalarına sıkılırsın sonra bakcak bişe kalmaz..bende şafak 73 heyecan dorukta yani..bu sabah öyle güzel bişe olduki yatakta yan yatıyodum miniğim ayağını bi uzattı geri derimi elimi koydum topuğunu tuttum avcumun içindeydi maşallahöyle güzel bi duyguyduki sende benim zamanıma gelince denk gelirsin inşallah..
sen bir fotonu koysana profiline seni göreyimde ona göre şu renk giy şu renk makyaj yap yakışır diyelim...sarışınmı esmermi oldunu bilmiyoruz bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?