Kokoşş Hatunlar Kulübü

bende açık renk düşünyom kız olucağı çin sonrasında 2 seneye yine mobilya almam ben...bebekler zaten eskitmiyo.

evet bencede ben beyaz takmlr var onlarada bayılıyorumm ama 2.ye oda moda yok yatkda yok abısnn park yatagnda yatar yada abısıııı yatagınaa alısmazsa sonra gelen tahta konar nihahahhahaha

april mersii bibiğiimm snd e ölesinn

günesim ve alya cok güzelsiniz kizlar
kokos kokos ohhhh

sen kırmızı nar çiçeği veya kahveli renler giy şöle saçınada maşa yap bence...çok açık giymek zorunda değilsin hoş bir dizde elbisede olabilir botlar çanta ve şık bir çanta ile kombin yap değişik gelsin eşine.

bak sen git kahve yap bebeğe sonra kızın olkursa ne olcak ona yazık diilmi bencilllll

ben uyku seti ve abajur perdeleri değişirim kızda stickerlar alarım bide erkektede öyle bunları değişirim.....

bide diğeride erkek olurmuş

iki kez çanta demişim şapka evet şöle şeksüü bir şapka al saçlarınıda sal kahveli bir şapka yada krem olsun çanta ve akkbı ile uysun hele kahve paltoda var ohhh ohhh yoksa siyahta olur yada kırmızı palto...elinede kırmızı deri eldiven al kahve ile pek değişik olur...

miroşharbi yaa şöle birkaç foto koy
ben seni sadece yüzden görmüştüm
haydee bekliyom

iyi be koyuyom bak bi siyah resmileride ekliyom normal saçım siyah organik dibine değmeden siyah yaptırsammı bak bakam siyahmı daha yakışyo karamelmi...

güzelleri gördkçe topiğe uğrayasım gelmior nan..

maşallahhh..

fıstık gibisiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…