Kokoşş Hatunlar Kulübü

aman didişmicem elinde parası kalmasın da görsün hava atmasın sağa sola harçlıklar felan üzülmüyorum ona azcık sürtsün burnu...

olan sana olcek ama
nerden aldın kızz
ben salon takımımı hiç söylemeyeyim o zaman

çamlıca mobılyacılar çarsıından cnm hemde 200 tl taksıtlerle ama bızkredı cekıp ödedım

ayy söleme

ben tüm molbılyaları 5000 tl aldımm

yatak odası oturma odası köşe takımı

bende oturma odası yok 9 bin tuttu sen düşün ....amma pahalı almışım yaa 4 bin zaten yatakodasıydı...

benim L kolturk palıydı 3 bin gerek yoktu aslında okadar pahalıya bide TV ünitesi var büyük camlı bunlar bide cam masa var muyfakta deri sandalyeler...oturma odası için puf kanepe almıştım devamını sonra alıcam bunlar bukadar tuttu düşün.

hehehe korkmazsın merak etme..uyanıyon zaten uyusanda ama alışıyon sonra ilk başta tuaf geliyo ama..oooo daha çok var 29-30. haftaya gelde bi oynasın beni bile sallıyo be

20.haftadan sonra hissedilir yazıyodu...okadar uzun süryosa iyi daha varmış.

benim koltuk takımım sadece 4700 lira ama sadece koltuk takımı salondaki
içinde ne yemek masası ne başka bişey var sadece 3+2+1+1 koltuk takımı
yemek masasını ayrı aldık 1900 liraya

benim koltuk takımım sadece 4700 lira ama sadece koltuk takımı salondaki
içinde ne yemek masası ne başka bişey var sadece 3+2+1+1 koltuk takımı
yemek masasını ayrı aldık 1900 liraya

yuhh lenn amma kazık yemışsınız hee
yada paranız coktu şaşırdınız napcaz dıyee

ben valla 2 yılda sıkıldım ıyıkı pahalı bişi almamışım evımolunca beyaz alcem herşeyıı

20.haftadan sonra hissedilir yazıyodu...okadar uzun süryosa iyi daha varmış.

20. haftadan sonra hareketleri hissersin tabi benim bu dediğim kuvvetli hareketleri sarsıntılar onlar benim haftama gelince olur..önceden pıt pıt tekmeler hissediyodum şimdi güm güm delip geççek karnımı 20. haftada falan olmuyo ilerde bunlar

sipoş naber canım? ne zamandır görüşemedik senle nasıl gidiyor?

hazal ben niye seni göremiyorum?

150 mı yuhh
len az harcan bee az kolay mı kazanıon sankı
al 10 15 tl lık bişi tmm en fazla 25 olsunn

gönlüm zengin benim kız ben para pula önem vermem eşim gibi saçarım ondan biz zengin olamayıkkkk...2 çıplak bir hamama yakışır annem öle diyo işte 2 çıplak kalırız hahha..

ne alcam bilemedim sence ne alıyım daHA VAR GERÇİ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…