Kokoşş Hatunlar Kulübü

miray görümcen gercekten cok kokosmus

evet oho bu sade halleri sen bide onu biyere giderken gör yılbaşına bizim cafede olcak ozmanda resim eklerim...
baktım resimlerine miray maşallah Allah kocana bağışlasın:) bende ekledim foto :))

saol cnm senin güzelliğin...sende çıtır güzellerindensin esmersin herhalde ben gibi öyle anladım fotodan.

canım benim iş bilgisayarımda fotom yok evde de net yok yaaa =(( olsa hemen koyarımmm

hep böyle diiyyyiiinnnnnnnnnnnnnnnn ya

kısım bu senı kıskanır tabeee
yanıss cok domınant bı tıpı var

kıskançlıktan geberiyor hemde bide kilo aldı yaa veremiyor 3 kat göbüşü var ...dominant tabee kimseyi beğenmez havalıdır....güzel allah var çirkin kadın değil ama karakter berbat cnm....

ah o çıtır zamanlarımdı şimdi hamişlikten çıtırlıkmı kaldı sumocu gibi oldum

ah o çıtır zamanlarımdı şimdi hamişlikten çıtırlıkmı kaldı sumocu gibi oldum

korkutma beni yaaa böle görümceye gülerken balina olmıyım ben 50 kiloyum şuan...

artık börek ve mantyı kestim ayrıca ekmeğide azalttım bunlara gerek yok zati...

miroşş..

saçını kestirme derken annm..

anlamadm ben yaa..

saçım orda uzun onlerr kısaydı..

önümü kestirmeyim..

burcu burcu annem burdaki fıstıkların yanında yeminleee çok çirkinimmm bennn..

topiğe giresim gelmedi beaa

önünü öle şeetme ozman sevmedim onu sen biyerde saçlarını bırakmıştın orda gördüm uzun hali güzel....kesme önlerini öyle yaa gözlerinde pek güzel maş.

saçın gerçek rengi ne güzel yaa bende de olsa keşke hiç boyamam

esmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

görümceke bak resim ekledim yaaa yorum bekliiimmm

kuzu orda eşşeklik ettim perçem ettim hiç yakışmadı..

şimdi uzun kahkul yapıom...

korkutma beni yaaa böle görümceye gülerken balina olmıyım ben 50 kiloyum şuan...

artık börek ve mantyı kestim ayrıca ekmeğide azalttım bunlara gerek yok zati...

ooo börek mantı benim aya geldimi görümcekini sollarsın valla ben börekte mantıda yemem ilk defa geçen küçük bi tabak mantı yedim okadar..hamur yiyip ne fayda olcak bebike..senin tip düzgün kilo alsanda bozulmaz merak etme..görümcek gibi olmazsın imkanı yok

esmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

görümceke bak resim ekledim yaaa yorum bekliiimmm

dobikkk...

annem yoruma bile gerk yok..

her yeri kokoş olsa ne olurr..

dominatlık var ama.

kuzu bak bnm resimlee..

doğumda 20 kilo almıştım..

doğumdan 4 sonra bu haldeydim... emzirdiğim için göğüs vardı sadece...

miray du senin haftandaki göbikimle şimdiki göbikimin resmini koyim da korkma ama

selam kızlar nbrsiniz sabah erken uyandım kocişimle güzel bir kahvaltı tam yapıyorduk perdelerim geldi çok hoş oldu her yer...

ayy bi mutlu oldum sormayın bide şu salona masa alsaydım daha iyi olcaktı.

evi süpür balkonları süpür yoruldum ara verdim daha silincek ev bide çamaşırlar var sonrada duş alıp süslenip çıkıp kuaföre gidiciğimmmm

eşimin cafeye gideyimde deniz göreyim azcık hazal karusu sen karla hava atarsın haaa bende denizin resmini çekemde güneşi bir hava bugün koyam da kıskan hıhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…