Kokoşş Hatunlar Kulübü

günaydınnn

mırayımmmmmm bugun alcem sana patlıcanı ınş.

patlıcanım benim sağolasın bekleyeceğim öpücük alda haber et beni...

bekarsın kzuum yapıver evde hıhhh öğren lazım olur ilerde bir börek çörek.
günaydın kızlar nasılsınızzzzz

bende pert durmdayımm

günaydın hayırdır parisemi gittin...

gunaydınnnnnnnn kıslarrrrrrrrrrrrr

Günaydın kızz....
Günaydın fıstıklarrrrrrrrrr

günaydın cicoşummmm

günaydın kızlar. nuxe ürünleri satan bir yer bilmiyomusunuz kimse soruma kimse cevap vermemiş( görmedim hiç bi yerde yahuu nasıl iş bu taksimde bulabilirmiyim acep(

hadi güzün aydın hayırlı olsun yeni perdelerin güle güle kullan..offf bende daha evi silip süpürmem lazım ütü yapılcakk ama hiçç halim yok

sağol canım..
sadece göbikin resmi o bi ara komple çeker koyarım toto falanda aldı başını gitti 11 kg aldım

perdelerim çok hoş oldu evet hele mutfağım aşık oldum katlanan yaptırdım desenli resmen kabak çiçeği gibi oldu ev....

bide eksikleri tamamlasam iyi olur ama battım zaten....birsürü borç harç...şu perdeleri azcık ödeyim afilli bir masa alcam salona...bebiş olmadan tamamlıcam evi....

senin göbik güzel cnm abartı diil ben neler gördüm hamiş topiklerde...11 kg çok iyi maş.

ben şimdiden 7 kg aldıma göre sen benden 14 hafta öndesin...gerçi ben çok zayıftım....

miroşş hoşbuldum tatlım.perdelerini güle güle kullannn
nekkk hoşgeldin tatlım sen uğrarmıydın beeee

güneşş annnat naptın hade şu msj kutunuda sil

burcuuu

nilcim benim bilgim yok tatlım

saol cnm ....

bebiklede giderim kız ben süse püse...

ayrıca görümce salonu var azcık tut bebişi ben şuarmı buramı yaptıram derim yine yaptırırım azcık işe yarasın hep bizden bizden olurmu birazcıkda o bize yardım etsin.

ilk defa duyuyorum sen şu vicuda sürülen parlak saten fondoteni mi diyosun yaa yoksa?bende düğün ve nişanımda kullandım fıstık gibi yapıyo bacakları...

nan gunlerdır paris yuzu gordugumuzmu var be deliii:)): kac gecedır olcak omurtoş saolsn izin vermiyyy:):)

alya garusu sılcemm durrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…