Kokoşş Hatunlar Kulübü

benımkı dolanıp duruyor mart kedılerı gıbı aşkımmmm ay sonu gelıyorrrrr dıyee tırın tırınn peişmde
ayy bizimkide aynı dün gece nan regl oldumu biliyo uyuyom adam öpüyoda öpüyo sanki bişiy olcek
sonra pişman ettim onu
öle deme burcuu...

çok yoruluyozz bu sıpalardan..

Parise gitmek işkenc gelior..

Bu soğuklara banyo yapmak yokmu hele

anam bu alya garusununda bebekııı varrrr karı full tame calısıyı
he bende usenıyorum ama yenmek ıcın cabalardayımmm

hahayyy napim kız o olmadan da olmuyo ki
benm doğumda karılık hormonlarımıdamı aldılar die şüphlenıorum...

ayy valla çatladım gülmekten rezil oldum yahuuu

nann bende halam gelınce daha cok ıstıyom olmıycak adamın ustune gıdıyımmm garıbımmm bosuna kandırma benı dıyorrr elınde kalacak adamın

Nan az bizim oraya gel

BURCUUUU

Son düzenleme:
esmoşa koptum valla
bugün 2 kere tebrik koydum garuya
çok doğru tespitler yapıyo nan

Nan güneş garusu yazsana az ne bakıyon öle yahuuuuuuuuu

onu bende okuyorum canım allah nasip etsin bitirmeyi inşallah ,,

kusumm sen profesyonelsin be iki işi aynı anda idare edebilirsin sıkma canını

off kızlar fena halde cnm sıkıldı şu saatte kadar üstelik bölüme 2 kişi daha geliyor yeni ofise geçicez bunlar kpss ile geliyorlar proje yazma bilmiyorlar ama ingilizce bikyorlardır bunlr başırılı olurda ben böle sallamazsam bildiğim halde herşeyi sonu iyi olmaz müdürle papaz olurum zaten bugün müdürün soğuk davranışı hoşuma gitmedi...

şimdi yeni binaya geçicez haftaya müdür ben o bayan 3 kişiyiz 2 de yeni gelen...ben kendime güveniyorumda bunların tavırları ne değişti böyle yaaaaaaaaaaaaaa????

bebeğimm hamılesınn zaten daha alıngansındırr belkı sana ole gelıyordur uzme nutfennn kendını de bebısıde

bebeğimm hamılesınn zaten daha alıngansındırr belkı sana ole gelıyordur uzme nutfennn kendını de bebısıde

çok fen acnm sıkıldı eve gidip ağlıyasım var neyse kocişle konuşum bu durumu bakım ne dicek bir haltlar dönüyor burda....

kızlar eve gidyom ben servise yetişimde evden yazarım size ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…