4 li tarama nekii
bizim zamanımızda 2 li ve 3 lü vardı
sonra 20. haftada ayrıntılı ultrason...
ondan sonra şeker yüklemesi vardı..
Günaydın kokoşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gunaydınnn kıslarrrrr
ayy bende bindallı giydim çok şıktı...gelinliğimde pronovistandı modeli ben özel diktirdimmm aynısını...
düğün nerde olucak ?
inş.herşey istediğin gibi olur.
miroşş
nette araştırdım...
3 lü tarama yeni adıyla 4 lü olmuş diorlar..
benm doktorum... 2 li yaptırmadı 3 lü yaptırttı bana
Günaydın hanımlar...
kimler varmış burda
herkese selamlar ben deniz suskun.. suskun olduğum söylenemez ama işde çitlenbik bir suskun olarak seslenin gelirim ...,,,
bu gün neşem yerinde sanırım...
:)))
Günaydın hanımlar...
kimler varmış burda
herkese selamlar ben deniz suskun.. suskun olduğum söylenemez ama işde çitlenbik bir suskun olarak seslenin gelirim ...,,,
bu gün neşem yerinde sanırım...
:)))
napıyonus bakıyımmmm
hoşgeldin allah neşeni bozmasın
cılgın bız durgunuz sen napin kocaylada kapısıyorummmm ben buaralrr zaten mutsuzum:):)
kapısırsın tabııı adam tavan yapmıstır bır ayda napsın
kapısırsın tabııı adam tavan yapmıstır bır ayda napsın
ya yok be benm dermanım kalmıyor cocukda huysuz ama canımdamı ıstemıyor ne anlamadım
kocemde eskıden ısrarcı olurdu oda ısrarcı dııl bırazda benı sıkstırmak ıstemıyor ama . işte atısıyoruz kızm bişi var bizde buaralr bugun kafama takıldı özellkle gece uykuda baya kavga gurltu oluyorr o sınrlenıp bişi soluyor
bende öle o cocugun yannda dikkat ederdı etmıyor ben etmeye calısyorum ama ay cozemedım ya hersey ıyıken bır anda bakmısz sacma salak bır sebebten kavga cıkmıs
dunde tatlı almıs gelms bana yedık ama ben uykuluydum neys eo ara telefon muhabbetınden kavga cıktı . bende heriişimi ben halledıyorum falan demısım alla alla yaaa bend eböle laflar etmezdimmm var bişi var
yazıkkk güneşşşeeee...
kuzu bugn ppatya çayı ver omurtoşaa rahat uyusun sende kocişi indir tavandan
kıs saka bı yana kesın parıs yok dıye huzursuzluk cıkıyordur bacım bu melet cok onemlı anam napcan işte kadın olmak zor benım bunyem bazen cok yorgun oluyor erkenden koltukda uyuya kalıyorum bı sey demıyordu bı ara ust ustte olunca kızmıstı ama nasıl kızmak ben sok gecırdım resmen sonra tııkkat ettım bıraz kanıme duzeldı bı ara neysem 2 gecedır ben yıne koltukda tık gıdıyorum azcık bozulur gıbı oldu adam bu kesın halvete goturyeım barı de uzamasın
kız yok benmm cocugu cay may etkılemıyor aksam bır kova yogurt yıyor uyusa onunla uyurdu off ya huysuzluk yapıyor işte bıara duzenımız guzeldı
8-9 gıbı uyuyordu
ama işte kocayada uyuz oluyorum buaralr gozume batıyorrr
aman umarım öledir baska bişi olmasında malum bnm kv hacı hoca yolunda buaralr urkutuyor benı gercı bana yaptramz bişi korkar kocamdn faalnda bellide olmaz iştee.
dur bakalım buaksam barısırsamm bakarız
sende bak yolunu ogrenmıssın hahaha delü kaddun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?