Kokoşş Hatunlar Kulübü

miroşş

nette araştırdım...

3 lü tarama yeni adıyla 4 lü olmuş diorlar..

benm doktorum... 2 li yaptırmadı 3 lü yaptırttı bana

miroşş

nette araştırdım...

3 lü tarama yeni adıyla 4 lü olmuş diorlar..

benm doktorum... 2 li yaptırmadı 3 lü yaptırttı bana

bende dıyorum bu 4 lu ne

bende 2 lı yaptırmıstım doktor 3 luye gerke olmadıgını sölemişti.

Günaydın hanımlar...

kimler varmış burda

herkese selamlar ben deniz suskun.. suskun olduğum söylenemez ama işde çitlenbik bir suskun olarak seslenin gelirim ...,,,

bu gün neşem yerinde sanırım...

:)))

hoşgeldin allah neşeni bozmasın

napıyonus bakıyımmmm

cılgın bız durgunuz sen napin kocaylada kapısıyorummmm ben buaralrr zaten mutsuzum:):)

kapısırsın tabııı adam tavan yapmıstır bır ayda napsın

ya yok be benm dermanım kalmıyor cocukda huysuz ama canımdamı ıstemıyor ne anlamadım

kocemde eskıden ısrarcı olurdu oda ısrarcı dııl bırazda benı sıkstırmak ıstemıyor ama . işte atısıyoruz kızm bişi var bizde buaralr bugun kafama takıldı özellkle gece uykuda baya kavga gurltu oluyorr o sınrlenıp bişi soluyor

bende öle o cocugun yannda dikkat ederdı etmıyor ben etmeye calısyorum ama ay cozemedım ya hersey ıyıken bır anda bakmısz sacma salak bır sebebten kavga cıkmıs

dunde tatlı almıs gelms bana yedık ama ben uykuluydum neys eo ara telefon muhabbetınden kavga cıktı . bende heriişimi ben halledıyorum falan demısım alla alla yaaa bend eböle laflar etmezdimmm var bişi var

kıs saka bı yana kesın parıs yok dıye huzursuzluk cıkıyordur bacım bu melet cok onemlı anam napcan işte kadın olmak zor benım bunyem bazen cok yorgun oluyor erkenden koltukda uyuya kalıyorum bı sey demıyordu bı ara ust ustte olunca kızmıstı ama nasıl kızmak ben sok gecırdım resmen sonra tııkkat ettım bıraz kanıme duzeldı bı ara neysem 2 gecedır ben yıne koltukda tık gıdıyorum azcık bozulur gıbı oldu adam bu kesın halvete goturyeım barı de uzamasın

yazıkkk güneşşşeeee...

kuzu bugn ppatya çayı ver omurtoşaa rahat uyusun sende kocişi indir tavandan

kız yok benmm cocugu cay may etkılemıyor aksam bır kova yogurt yıyor uyusa onunla uyurdu off ya huysuzluk yapıyor işte bıara duzenımız guzeldı

8-9 gıbı uyuyordu

ama işte kocayada uyuz oluyorum buaralr gozume batıyorrr

aman umarım öledir baska bişi olmasında malum bnm kv hacı hoca yolunda buaralr urkutuyor benı gercı bana yaptramz bişi korkar kocamdn faalnda bellide olmaz iştee.

dur bakalım buaksam barısırsamm bakarız

sende bak yolunu ogrenmıssın hahaha delü kaddun

yok yok iyi yönleerini düşün.. kocanın..

eski halvetleri...

omurtoşada gece çayı var milupanın ondan ver emin ol etki eder rahatlatıor o biraz...

napıyım kusummm adama parıs olunca kuzu kımın oluyor sen de yapda duzelın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…