Kokoşş Hatunlar Kulübü

iyide o senin kocan neyin inadını yapacaksın nereye kadar sürdüreceksin. sen bi adım atmazsan düzelmez bu durum

işte ne bıleyım aslıdna bole sorunlar cok yasmaıyoruz bız kocam hep yapıcıdır ıdare eder benıııı ama ben cok gergınımm oda gergın buaralr dur bakalımmm biraz gecsın sıkıntım

güneş ya sende çizelgeni değiştirsene oğlan kaç yaşına girdi sende hala yeni doğmuş görünüyoo

haa güneş bide ömürtoşun odasını gördüm valla muhteşem ne şanslı çocuk ilk torun falan herhalde herkes bi özenmiş bir sürü şeyler yapmışınız,,, ve herşey bu kadar mı muntazam olur tebrik ediyorum seni

güneş ya sende çizelgeni değiştirsene oğlan kaç yaşına girdi sende hala yeni doğmuş görünüyoo

hehe yenısı yolda onn cızelge ooo dermişimmm ama şaka yapıyorum yaaaa

meloş yapcaktı ama ben kacırdım

bılmıyorum nasıl duzltcemm pofff

saolll ılk torun ama o gordugun herseyı ananneee yaptı:):):)

odayıda ben begendım aldırttım koceme sonra işte dedılerrr kv tarafı yaptı olsun adı dıye hahaha :):) ortak iş yaa soncta neyse yınedee saolsun yapan herkes

ananelerin hakkı ödenmez valla bende annemi bi gün anane edebilecekmiyim acaba??

güneşim sen oğluşun doğum tarihini söle bide çizelgeye yazmak istediğini ben hemen yaparım sana...

ananelerin hakkı ödenmez valla bende annemi bi gün anane edebilecekmiyim acaba??

güneşim sen oğluşun doğum tarihini söle bide çizelgeye yazmak istediğini ben hemen yaparım sana...

bende ananeyim torunuma bakıyorum ne kadar emek veriyorum inşallah oda beni unutmaz çok sever ben ona ölüyorum

06.06.2010

aşk üçgeni falan yaz işte salla bişilr hehehe

kızlar tarifi ettim..

kestirdim ama sank fazla kesmedi gene..

anlatamıyorum ben yaa..

birde burda en sükse yerde kesim fon 15 ...

adam 27 aldı.....

onada şok oldum....

istanbulda yaşıyanlara az gelebilir ama.. burda

diyorumya en ünlü yerde 15 tl....

sabah sordunuz ama ancek yazıommm

kocem bana spor ayakkabı almış
bende panduf
spor alt ve kapşonlu spor üst aldımm

tabı cıcekte almış eşim süslemış heryerı gene
o gececı olunca kendı kendıme sevındım öle görunce
cnm kocem
dünden berıde msj atıyo cok beğenmış hedıyelerı
cocuk gıbı yaa cnm benımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…