kızlar saçımı kestiricem bugun..
benm saçlarım hafif dalgalı katını güzel verince saçlarımı banyodan sonra açık bırakınca su dalgası gibi oluyor..
saçımdan anlayan kuaförüm askere gitti..
acil kesmm lazım...
bu modeli nasıl anlatırım fikir verin
Eki Görüntüle 315771 Eki Görüntüle 315772 Eki Görüntüle 315773
rapunzell...
benn..
canım boyda aldırıcam ama çok aldıramm eşim istemıor..
eve almaz çok kızor ..
kat veridirecm dedim tmm dedi ama boydanda aldırıcam
rapunzell...
benn..
canım boyda aldırıcam ama çok aldıramm eşim istemıor..
eve almaz çok kızor ..
kat veridirecm dedim tmm dedi ama boydanda aldırıcam
sevişemedık bugunnn:18atron buralardada
ya yok be benm dermanım kalmıyor cocukda huysuz ama canımdamı ıstemıyor ne anlamadım
kocemde eskıden ısrarcı olurdu oda ısrarcı dııl bırazda benı sıkstırmak ıstemıyor ama . işte atısıyoruz kızm bişi var bizde buaralr bugun kafama takıldı özellkle gece uykuda baya kavga gurltu oluyorr o sınrlenıp bişi soluyor
bende öle o cocugun yannda dikkat ederdı etmıyor ben etmeye calısyorum ama ay cozemedım ya hersey ıyıken bır anda bakmısz sacma salak bır sebebten kavga cıkmıs
dunde tatlı almıs gelms bana yedık ama ben uykuluydum neys eo ara telefon muhabbetınden kavga cıktı . bende heriişimi ben halledıyorum falan demısım alla alla yaaa bend eböle laflar etmezdimmm var bişi var
çocukla ilgili durumlar sizi gerdi ve sonra da üstüne ufak tefek şeyler tuz biber olmaya başladı galiba canım. biraz rahat olmaya çalışsanız. sen de eşine yaklaşsan biraz gönlünü alsan sorun kalmaz sanırım. içimden gelmiyo istemiyorum falan demişsin ama sen de eşinden ilgi bekliyosundur bir adım atsan sorun kalmayacaktır diye düşünüyorum. bence ihmal etme tatlım umursamaz da davranma çünkü bu sorunları büyütmekten başka bişeye yaramaz. ufak tefek vakitler yaratmaya çalış eşine. konuşmalarına da dikkat et. bir süre sonra ufak tefek tartışmalar birbirinzi kıracak haller alır. sen bi adım at toparlamaya çalış güneşcim gerekirse konuş eşinle de birbirinizi anlamaya çalışın o zaman da sorun kalmamış olur aranızda farklı şeyler de düşünmezsiniz
yokyaaaa aslnda bole sorunlarımız olmazdı buaralar cok gerıldık ondan sanırım esım yıne kusmez gelır aksama bısey yok gıbı davranır ama ben bundan nefret edıyorum ınatlık var bendeeee cok kızgınım suaralr onaa
yemeklerinizi yedinizmi kızlar afiyet olsun
ben yemiyom anneeeemyaaa. heyecandan acıkmıyorum düğüne son iki:))
iki gün sonra evleniyo musun yani ,, ya bi çizelge falan yapsaydın kuzum valla yeni öğrendim =))
hadi yaaa gerçektenmi:)) cuma akşamı kınam cumartesi akşamı düğünüm var:)) dokuz yıllık beraberliği evliliğe getirdik sonunda. daha erken olurdu da sorunlarımız oldu o yüzden erteledik hep. hatta hemen bebek istiyorum o derece yani:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?