Kokoşş Hatunlar Kulübü

rapunzell...

benn..

canım boyda aldırıcam ama çok aldıramm eşim istemıor..

eve almaz çok kızor ..

kat veridirecm dedim tmm dedi ama boydanda aldırıcam

rapunzell...

benn..

canım boyda aldırıcam ama çok aldıramm eşim istemıor..

eve almaz çok kızor ..

kat veridirecm dedim tmm dedi ama boydanda aldırıcam

aldır bencede bende uzun sacı severım ama bukadr dıılyaa katta hava katar saclarınaa ben kat verdırınce sc hıc kalmıyor hehehe :):)

çocukla ilgili durumlar sizi gerdi ve sonra da üstüne ufak tefek şeyler tuz biber olmaya başladı galiba canım. biraz rahat olmaya çalışsanız. sen de eşine yaklaşsan biraz gönlünü alsan sorun kalmaz sanırım. içimden gelmiyo istemiyorum falan demişsin ama sen de eşinden ilgi bekliyosundur bir adım atsan sorun kalmayacaktır diye düşünüyorum. bence ihmal etme tatlım umursamaz da davranma çünkü bu sorunları büyütmekten başka bişeye yaramaz. ufak tefek vakitler yaratmaya çalış eşine. konuşmalarına da dikkat et. bir süre sonra ufak tefek tartışmalar birbirinzi kıracak haller alır. sen bi adım at toparlamaya çalış güneşcim gerekirse konuş eşinle de birbirinizi anlamaya çalışın o zaman da sorun kalmamış olur aranızda farklı şeyler de düşünmezsiniz

Hello kokoşlarrrrr
amma çene yapmışınız heeeeeee
işlerim çok ark. Biri yok bugün offf napıcam yahuuuuuuu

yokyaaaa aslnda bole sorunlarımız olmazdı buaralar cok gerıldık ondan sanırım esım yıne kusmez gelır aksama bısey yok gıbı davranır ama ben bundan nefret edıyorum ınatlık var bendeeee cok kızgınım suaralr onaa

iyide o senin kocan neyin inadını yapacaksın nereye kadar sürdüreceksin. sen bi adım atmazsan düzelmez bu durum

iki gün sonra evleniyo musun yani ,, ya bi çizelge falan yapsaydın kuzum valla yeni öğrendim =))

hadi yaaa gerçektenmi:)) cuma akşamı kınam cumartesi akşamı düğünüm var:)) dokuz yıllık beraberliği evliliğe getirdik sonunda. daha erken olurdu da sorunlarımız oldu o yüzden erteledik hep. hatta hemen bebek istiyorum o derece yani:)))

vay be dokuz yıl dile kolay allah daim etsin inşallahhh...

bir yastıkta kocayın birbirizini usanmadan hep daha çok sevin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…