Kokoşş Hatunlar Kulübü

anlayamadım bacım senın durumu ben sampuan yada krem değişince kepek yapıyor yada yağlanma oluyor ağırlaşıyor saç onu bılıyorum

haha burcu bende anlayamadım benım durumuu sacım bole kalıp kalıp gıbı oldu kepek yok ama yaglı gııbi işte ben arada sampuanımı degstrrrm

kuzuzlar ben geldim ancak girebildim işimiz vardı proje yazıyoruz şu sıralar yoğunlaştım...:26:

doktora gittik öncelikle oğluşumuzun piposu büyümüş eyfel olmuş oyy anası kurban olsun ona...

sonra sağlıklı 5 ay 6 gün ilerde gidiyoruz kilomuz da iyi boyumuzda (bunları yazmıcam değerleri)

bakmadan önce çikolata yedim azcık oynuyodu öncekinde daha hareketlidi aslında eli ağzında somuryodu öyle resim çekti...

4lü test yaptılar kan aldılar...ayrıca organlarını inceledi kalp,mide kesesi felan gördük başını ölçtü..zekasına bakcaklarmış kanda....

sonra ayak parmağı ve ellerindeki parmakalrı saydı hepsi tam maşallah....

büyümüş benim oğlum annesinin kuzusu

ayrıca bana diyet verdi süt 2 bardak günde yumurta,balık ayrıca ceviz hergün yicekmişim...balık 2-3 güne bir tüket dedi...

gayet herşey normal dedi...doğum fiyatıda 1500 TL miş ben o hastanede doğurcam bu fiyat iyi yaaa...

içinde bebek aşıları anne ve refkç. ücretide dahil.

bebişin CD sini çekti verdi....ayy nasıl mutlu oldum yüzünü gördüm şaşırdım herşey belli artık 5.ayımızdayız...

haa 1 kilo vermişim 49 kilo olmuşum bebek kilo almış en iyisi bu zaten...

ekmek ve böreği bıraktım farketti hemen...

miray maşallah onaa yerim ben onuuu

kızlar bugun tavan yaptı boş durmak bend efoto yukledıım büssüüürrüüüühuhhaa

Hangi hastane öğrenebilirmiyim? Hangi şehir bu arada

günaydın kızlarrrr

diğer tarafa yazdım sizlere de aynısını kopyalıyorum kabus gıbı bir gunnn

dün oğlumu almaya k.v gittim neyse kocamı beklıyorum. bi baktım omurn boynunda kalın tırnak izi nolmus dedım görumcemde bizde baktık ama burda dusmedı neoldu acaba dedı bende hee orda cocuklar yapmıstır dedım

yada dusmustur oyuncaga falan surtmustur dedım. konuyu kapattık abartmadım yani.

neyse eve gıttık altını degıstırcem aglıyor tabı huysuzluk falan yapıyor. tabı cok aglayınca butun boynundakı tırnak ızlerı kızarıp ortaya cıkmazmıı cocugumaa bırı saldırmısss her tarafı tırnak ıcınde tabı kafasını kaldırmadıgı

ıcn bukadr ayrıntılı gorememişim ben şoklarda

yani sakın olmaya calıstım ama baya cok cocugu bogmaya mı kalktı cocugun biri naptı anlamadım hadı kavga oldu elınden alamamıslarmı.

cok agladım sınırlerım tavan yaptı eşim sakınleştırdı olur dedi cocuk bunlar dedı bizim oglanda onlara yapıyordur dedı falan fılan

haklı ama sonucta bole bişi varsa keske bana soyleselerdıde bende birden şok olmasaydım cunku 1-2 tırnak ızı deıl uzunnnn uzunnn 10 tırnak ızı var sankı bırı elıne almıs evırmıs cevırmıs tırnaklamıs tövbee neyse işteee

sonra kresten alsakmı falan dedım esım dur fevrı olma napsınlar bazen bız bıle sahıp cıkamıyoruz cocuga falan dedı...

sanırım kres oglumu olumsuz etkıledı hayır bend ekafam rahat olsun kv ıle ugrasmayım dıye verdım inanın benm kv ugrasmakta cok zor cıkmazda kaldımm

sabah kresde verırken yıne cok agladı daha arabadn ınerken hıssettııı ınmek ıstemedııı ... verırken ogretmenı yokmu dedım anlattım böle böle olms dıye dıger ogretmenler vardı.

gerizekalının biri demezmi ama o kat izi gibi baksanıza guya kıyafet kat ızymıs yok artık dedım bende dun aksam farkettı kremler falan surduk dedım.

oburude demezmı hıc kucaktan ınmıyor yalnız bırakmıyor ogretmenı böyle bişi imkansız bende dedımkı olabılr bıan gozden kacar olur ama sadece bana soylenmelıydı dedım. kendı yapcak halı yokya dedım oglumun

yolma huyu yoktur kendını hayır ınkar etmeyın bari bana deseler evet bıand aoldu ayıramadık tamam ama offff

neyse kızlar işte bole moralım cok bozuk heralde kresten alırım kv mecbur kalıyorum işte allah kahretsın bugun arasın mudur konuscamm ... telefon beklıyorum.

sizlerinde basını agrıttım sabah sabahhh

kızlarrrr günaydınlarrrrrr

güneşim valla benim bile moralim bozuldu günaydını bile nasıl özentisiz yazdım
bırakma bu işin peşini ne nasıl olmuş öğren günah değil mi yavruna yahu
tamam ark oynarken falan olabilirde ciddiyetine varıp 1 öğr sizinle konuşması gerekir bence böle bişiy görmemezlikten gelinmez tatlım yaa

miroşum maşallah oğluşuna herşey yolunda olması süper

çok agladım yaa c ocugm ıcın dogrusunu bilemiyorum aslında tek suclu benım otur bırak calısma sevdasını bak cocugnaaa dmi

k.v sorun baslı basına zaten

cocugum bazen ondan bana gelmek ıstemıyor ona anne dıyor ah salak ben

dur onlar aramadı ben arıcam sımdı

ayy cnm geçmiş olsun öncelikle sanki ben yaşadım okurken hakılsın aslında insanın içi gidiyor sen şuan vijdan azabı çekyosun ben bakamıyorum kreşte sahip çıkmıyolar diye...

cnm kreşi değiştir şöle işyerine yakın sağlam iyi bir yer olsun arda gidersin kontrol edersin...onları baştan uyarırsın ?

kreşi değiştir sahip çıkamadıkları gibi inkar etmişler bide çocuk tabiki bu kavgada edicek tırmalıcakta ama öğretmenlerin orda onlara gözkulak olması lazım izin verilmiş 10 tırnak izi diyosun baya kavga etmişler ve görmemişler demkki...

bak istersen bu sene bakıcı kadın tut gündüz evinde baksın eve kamera koyar izlersin işyerinde arkadaşım öyle yaptı şöle yaşı büyük biri olsun.:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…