Kokoşş Hatunlar Kulübü

bi sakin ol önce sakinn
hiç bişeyin suçlusu biz anneler değiliz bunu bil bikere

arasınlar yada ara da haber ver bize de

saol cnm benim çok datludu...

gunaydın canlarımmmmm
gunesımm cok sınırlendım yaaa nasıl ustunu ortmeye kalkarlar anlamıyorum
miroyum çok sevındım balım
alyam neyın var kuzum

mıray gelmedı mı kargon daha cnm

cok gıremım kk ya sorunlar var eğer bıgün gelmezsem bılınkı işi bıraktım

günaydın bu arada kızlar...

sabah kalktım erkenden ağdamı manikürümü pedikürümü yaptım. düğünüme hazırım:))

bi sakin ol önce sakinn
hiç bişeyin suçlusu biz anneler değiliz bunu bil bikere

arasınlar yada ara da haber ver bize de

ya işte kreşten baska ogretmnler denk geldım onlara soeldım onlrnda haberı yok sadece hanı bole bişi olsa mutlaka soyluyorz falan dediler bilgileri olmadıgı ıcın yapmıslardır .

miray baska krese veremem burdan alırsam baska yere verırsem cocuk ıyıce sarsılcakk hanı sureklı farklı ınsanlr bakıcı da olmaz butun aıle ayaga kalkar esımde ıstemez hanı bakacak bır babanne var ne gerek var dıye ben kresı oyun bahanesı ıcın kabul ettırmıstımkı babannede verelım demıstı bılıyorsun sonradan vermem krese dedı ben ınatla verdım . yanı elım kolum baglı ya buraya bır sure devam edecek yada babanneyeee devam

sımdı kresten baska ogretmenle konustum bız boyle olayların ustunu asla kapatmıyoruz dedı ama dedı oluyor boyle olaylar aıleye mutlaka soyluyoruz dedi bunu nasıl atlamıslar bılmıyorum dedi ama mutlaka

ogretmenıyle gorusun acıklaması vardır dedı bende sımdı cok uzldum hemen gıdıp bakıcam dedı ama ogretmenıyle hala gorusemedımkıı offff aglamak ıstemıyorummm

güneşim çok üzüldüm yaaaa. inşallah halledersin sorunu...

miray bebek iyiymiş çok sevindim:))

sağol cnm darısı başına tabii sen önce eşinle 1-2 sene gez toz...

düğün için franch yap tırnaklarına...

sonra makyajını kim yapıcak saçı felan bellimi nasıl model isityosun bunları paylaş bari bizimle..

ağlama önce sakin ol tamam bakıcı işini unut hakılısın...kreşi değiştirmek istemiyorsan öğretmeniyle kesin bir konuşma yap bak tavrı nasıl aynen şöle de size bir şans daha veriyorum oğluma herhangi bişe olursa hiç hoş durumlar olmaaz diye uyar ozman...aynen bide şöle de profosyonel bir öğretmen olmadınızı gördüm bana çocuğu emanet ederken çocuğun durumundan bile haberiniz yok...sonuçta ceketini felan giydirmedilermi farketmemişlermiş hikaye...
gözünüzü ayırmayın üstünden...bişi olursa mutlaka haberim olucak sonrasında öğrenmicem de.
Hemen alma ozman...bir şans daha ver.off çok üzüldüm.

yok canım biz hemen bebek istiyoruz:)) zaten dokuz yıldır birlikteyiz e öyle uzakta değildik. ben üç yıldır yalnız yaşadığım için hep yanımdaydı. yaş da 26 artık. ben geç anne olmak istemiyorum. hem kendimi hazır hissediyorum. maddi imkanımız da var şükür bakabiliriz rahatça. korunmıycaz kısmetimize allah ne zaman nasip ederse olsun artık:))

makyajımı kendim yapcam tatlım. gerçekten iyiyim o konuda. üniversite zamanında çok iyi bi yerden de eğitim almıştım yapabildiğimi düşündüğüm için. saçımı da kuzenim yapacak. kuafördü eskiden. onun eli bana hep iyi geliyo nişanımda da o yapmıştı:) kına gecemde düzgünce toplayacak bindallıma göre fes olacak başımda çünkü. düğünde de su dalgası olacak yanlardan minik örgüler yapılacak ve papatyalar takılacak. ben sade bir gelin olcam. göz makyajım siyah olacak sadece gözlerim iri çünkü yakıştırıyo herkes öyle. bu yani. olabildiğince rahat olmak istiyorum. düğün istemiyodum çünkü eğlence olacak bizimki yeniyıl eğlencesi. zaten 200 kişi olcaz. kalabalık bile istemedim. yoksa bin kişiden aşağı paklamazdı bizi iki tarafta çok kalabalık:))

canım sakin ol ağlama. dur bakalım hallolur yaaa

hadı bakalım hayrlısıı

konustum cok özür dıledı ustunu degistirdım okadar farketmedım falan dedı baya konustumm aıle gunu yapıyorlarmıs bıaksam evde gorusceez benm işten vakıt bulamadgım ıcın dedım lutfen bıraz daha dıkkat cocuk tabıkı olur ama ustu kapatılması cok sacmaaa bunu bana solemenız lazmdı dedım ınanın gormedım sadece lavaboya gıderken bakcıı anneye bırakıyorm dedı. bnde budefada ıhmal oldugunu dusunyrm uzulyrm dedım falan fılann..oyyooyyyy saalak oldum yaa

hımm güzel 9 yıl uzun bir zman tabe...sen herşeyi ayarlamışsın...

maşallah inş.herşey iyi gider ama gözlerini sadce siyah yapma beyaz grilikler felan kullan..

gelmedi yaaaaaaaaaaaaaaaa
hangi kargola gönderdin belki yılbaşı yüzünden yoğunluk vardır?

bence bugun gelır cnm ya ıst ant olduğundan
bekle bakem bugunde gelmezse ben sana takıp no vercem
şuan musaıt değilim verırımde

yurtiçikargoya verdım

offff iş çok hiç yapasım yok noliy bana yahuuu
artıkım işe gelesim bile olmuyo sabahları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…