çok agladım yaa c ocugm ıcın dogrusunu bilemiyorum aslında tek suclu benım otur bırak calısma sevdasını bak cocugnaaa dmi
k.v sorun baslı basına zaten
cocugum bazen ondan bana gelmek ıstemıyor ona anne dıyor ah salak ben
dur onlar aramadı ben arıcam sımdı
kızlarrrr günaydınlarrrrrr
güneşim valla benim bile moralim bozuldu günaydını bile nasıl özentisiz yazdım
bırakma bu işin peşini ne nasıl olmuş öğren günah değil mi yavruna yahu
tamam ark oynarken falan olabilirde ciddiyetine varıp 1 öğr sizinle konuşması gerekir bence böle bişiy görmemezlikten gelinmez tatlım yaa
miroşum maşallah oğluşuna herşey yolunda olması süper
gunaydın canlarımmmmm
gunesımm cok sınırlendım yaaa nasıl ustunu ortmeye kalkarlar anlamıyorum
miroyum çok sevındım balım
alyam neyın var kuzum
mıray gelmedı mı kargon daha cnm
cok gıremım kk ya sorunlar var eğer bıgün gelmezsem bılınkı işi bıraktım
ayy cnm geçmiş olsun öncelikle sanki ben yaşadım okurken hakılsın aslında insanın içi gidiyor sen şuan vijdan azabı çekyosun ben bakamıyorum kreşte sahip çıkmıyolar diye...
cnm kreşi değiştir şöle işyerine yakın sağlam iyi bir yer olsun arda gidersin kontrol edersin...onları baştan uyarırsın ?
kreşi değiştir sahip çıkamadıkları gibi inkar etmişler bide çocuk tabiki bu kavgada edicek tırmalıcakta ama öğretmenlerin orda onlara gözkulak olması lazım izin verilmiş 10 tırnak izi diyosun baya kavga etmişler ve görmemişler demkki...
bak istersen bu sene bakıcı kadın tut gündüz evinde baksın eve kamera koyar izlersin işyerinde arkadaşım öyle yaptı şöle yaşı büyük biri olsun.:44:
bi sakin ol önce sakinn
hiç bişeyin suçlusu biz anneler değiliz bunu bil bikere
arasınlar yada ara da haber ver bize de
güneşim çok üzüldüm yaaaa. inşallah halledersin sorunu...
miray bebek iyiymiş çok sevindim:))
günaydın bu arada kızlar...
sabah kalktım erkenden ağdamı manikürümü pedikürümü yaptım. düğünüme hazırım:))
ya işte kreşten baska ogretmnler denk geldım onlara soeldım onlrnda haberı yok sadece hanı bole bişi olsa mutlaka soyluyorz falan dediler bilgileri olmadıgı ıcın yapmıslardır .
miray baska krese veremem burdan alırsam baska yere verırsem cocuk ıyıce sarsılcakk hanı sureklı farklı ınsanlr bakıcı da olmaz butun aıle ayaga kalkar esımde ıstemez hanı bakacak bır babanne var ne gerek var dıye ben kresı oyun bahanesı ıcın kabul ettırmıstımkı babannede verelım demıstı bılıyorsun sonradan vermem krese dedı ben ınatla verdım . yanı elım kolum baglı ya buraya bır sure devam edecek yada babanneyeee devam
sımdı kresten baska ogretmenle konustum bız boyle olayların ustunu asla kapatmıyoruz dedı ama dedı oluyor boyle olaylar aıleye mutlaka soyluyoruz dedi bunu nasıl atlamıslar bılmıyorum dedi ama mutlaka
ogretmenıyle gorusun acıklaması vardır dedı bende sımdı cok uzldum hemen gıdıp bakıcam dedı ama ogretmenıyle hala gorusemedımkııoffff aglamak ıstemıyorummm
sağol cnm darısı başına tabii sen önce eşinle 1-2 sene gez toz...
düğün için franch yap tırnaklarına...
sonra makyajını kim yapıcak saçı felan bellimi nasıl model isityosun bunları paylaş bari bizimle..
ya işte kreşten baska ogretmnler denk geldım onlara soeldım onlrnda haberı yok sadece hanı bole bişi olsa mutlaka soyluyorz falan dediler bilgileri olmadıgı ıcın yapmıslardır .
miray baska krese veremem burdan alırsam baska yere verırsem cocuk ıyıce sarsılcakk hanı sureklı farklı ınsanlr bakıcı da olmaz butun aıle ayaga kalkar esımde ıstemez hanı bakacak bır babanne var ne gerek var dıye ben kresı oyun bahanesı ıcın kabul ettırmıstımkı babannede verelım demıstı bılıyorsun sonradan vermem krese dedı ben ınatla verdım . yanı elım kolum baglı ya buraya bır sure devam edecek yada babanneyeee devam
sımdı kresten baska ogretmenle konustum bız boyle olayların ustunu asla kapatmıyoruz dedı ama dedı oluyor boyle olaylar aıleye mutlaka soyluyoruz dedi bunu nasıl atlamıslar bılmıyorum dedi ama mutlaka
ogretmenıyle gorusun acıklaması vardır dedı bende sımdı cok uzldum hemen gıdıp bakıcam dedı ama ogretmenıyle hala gorusemedımkııoffff aglamak ıstemıyorummm
günaydın bu arada kızlar...
sabah kalktım erkenden ağdamı manikürümü pedikürümü yaptım. düğünüme hazırım:))
ağlama önce sakin ol tamam bakıcı işini unut hakılısın...kreşi değiştirmek istemiyorsan öğretmeniyle kesin bir konuşma yap bak tavrı nasıl aynen şöle de size bir şans daha veriyorum oğluma herhangi bişe olursa hiç hoş durumlar olmaaz diye uyar ozman...aynen bide şöle de profosyonel bir öğretmen olmadınızı gördüm bana çocuğu emanet ederken çocuğun durumundan bile haberiniz yok...sonuçta ceketini felan giydirmedilermi farketmemişlermiş hikaye...
gözünüzü ayırmayın üstünden...bişi olursa mutlaka haberim olucak sonrasında öğrenmicem de.
Hemen alma ozman...bir şans daha ver.off çok üzüldüm.
yok canım biz hemen bebek istiyoruz:)) zaten dokuz yıldır birlikteyiz e öyle uzakta değildik. ben üç yıldır yalnız yaşadığım için hep yanımdaydı. yaş da 26 artık. ben geç anne olmak istemiyorum. hem kendimi hazır hissediyorum. maddi imkanımız da var şükür bakabiliriz rahatça. korunmıycaz kısmetimize allah ne zaman nasip ederse olsun artık:))
makyajımı kendim yapcam tatlım. gerçekten iyiyim o konuda. üniversite zamanında çok iyi bi yerden de eğitim almıştım yapabildiğimi düşündüğüm için. saçımı da kuzenim yapacak. kuafördü eskiden. onun eli bana hep iyi geliyo nişanımda da o yapmıştı:) kına gecemde düzgünce toplayacak bindallıma göre fes olacak başımda çünkü. düğünde de su dalgası olacak yanlardan minik örgüler yapılacak ve papatyalar takılacak. ben sade bir gelin olcam. göz makyajım siyah olacak sadece gözlerim iri çünkü yakıştırıyo herkes öyle. bu yani. olabildiğince rahat olmak istiyorum. düğün istemiyodum çünkü eğlence olacak bizimki yeniyıl eğlencesi. zaten 200 kişi olcaz. kalabalık bile istemedim. yoksa bin kişiden aşağı paklamazdı bizi iki tarafta çok kalabalık:))
gelmedi yaaaaaaaaaaaaaaaa
hangi kargola gönderdin belki yılbaşı yüzünden yoğunluk vardır?
günaydın fıstıklarrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?