Kokoşş Hatunlar Kulübü

CANIMMM inan bana bu sözleri duymaya o kadar çok ihtiyacım varki..,

kendimi kandırlmış hissediyorum hala bunu yapmazdı böyle bi insan değildi diyorum ben çok mu safmışım ya 3 yıl boyunca o hep benim gözümde bana aşık, beni ölesiye seven değer veren,, nolursa olsun beni bırakmayacak biri olarak gördüm.. ama o bana yalan söylemiş mesela face mi kullanmıyorum şifremi unuttum diyodu.. benden ayrılır ayrılmaz face ni herkese açık yapmış.. bu kadarcık yalanı bile ona konduramazdım ben o kadar güveniyodum oan... unutamıyorum işte gözümden yaş bi şekilde akıyo işte...

diyorum yaa..

mantık arama...

sorgulama... başın dik olsun kalbin yansada...

aslında bunlar dile kolay biliyorum ama..

aklında kurcalama.. onun facesi açık ise.. sen onu engelle..

göremesin seni..

hattını değiştir..

onu sildiğini anlasın...

senden başkaları ile haber alabilsin sadece.. kendi kendine kontrol edemesin...

inan buda ona acı verir...

pişman olmasını o kadar çok istiyorum ki pişman olsun ama beni bulamazın benim yaşadıklarımı o da yaşasın onun da kalbi yansın ...

bana haketmediğim şeyler yaşattı hiç ama hiç hak etmedim 3 yıllık emeğimi böyle verdi bana...

günaaydın hatunlar koketalar nasılsınızzz..

guzel bir hafta dıliyorum sizleredeee

hayat kuzum alısmaya baslamıstın neden bırde bole oldun yaaa kıyamam sana amaa artık gecmişi bırakıp geleceğe bakmak lazımm...

sen değil o kaybetti cnm ..

alışmaya başlamadım güneş sadece bastırıyorum işte hala geceleri ağlayarak uyuyorum hala canım yanıyooo

nese kızlar sabah sabah sizinde moralinizi bozmayyım.. 2012 ye güzel başlayalım...

alışmaya başlamadım güneş sadece bastırıyorum işte hala geceleri ağlayarak uyuyorum hala canım yanıyooo

nese kızlar sabah sabah sizinde moralinizi bozmayyım.. 2012 ye güzel başlayalım...

cnmm bir sure böle gider tabıkı hemen unutman kolay diila am kendını cok bırakmaaamaya calıs hayat devam ediyor nedemek moral bozmak kuzum burda BIRBIRIMIZEEE uzaktanda olsak destek olmaya calısyoruz severek ve isteyerek;9

Günaydın kızçelerr güzeller

hayırlı huzurlu sağlıklı bir yıl dileğiyle inş.

hayatcım bak yeni bir yıl yeni bir aşk mutluluk huzur getirir inş tatlışım salma kendini

Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Ûzûlme.. Derdin ne olursa olsun , bir abdest al nefes gibi.. ve bir seccade ser ...odanin bir kösesine . Otur ve agla , dilersen hiç konusma . O seni ve dertlerini senden daha iyi biliyor unutma..​

hayat cnm benı yenı yılın sana sağlık mutluluk getrsın ınş.bırak gıden gtsın zamanla alışırsın buna ve günün brınde dersın
ıyıkı ayrılmışım
bılmeden hayır olanı yaşamışım dıye

inşallah kuzum inşallah öyle derim inşallah günün birinde mutluluğumu da paylaşırım sizinle...

Nerde bu kokoş garular beeeeee

kutlamaların rehavetinden çıkmadınız mı heyyyyyyyyyyyyyyyyy

ben çeyizime bayağı bişiyini almıştım
kullanıyorum çok da memnunum yani
pahalı ama kalitel
suluğu boşver ne kadar kullancak ki

merhabalar
çok pahalı gerçekten ama bende bayağı bir ürünü var. yanlız neden ce damgası yok..?bilen varmı?

çok güzel yazmışssın.ama o üzüntü halinde insan sağlıklı düşünemiyor ki. bencede başkalarına açılıp negatif yıorumlar duyacağına engüzeli. kimsenin başına gelmedikçe haldan anlayan çok az oluyor.

selam kızlar yeni binaya taşınyoruz bilyosunuz eşya taşı masa sil yorulduk temizlikçileri valiliğe göndermişler dolapları masamızı felan biz sildik bugün taşınmakla geçer:26:

merhabalar
çok pahalı gerçekten ama bende bayağı bir ürünü var. Yanlız neden ce damgası yok..?bilen varmı?
ce damgası mı yok ama ben hiç tikkat etmedim
Niye yok ki yaa
selam kızlar yeni binaya taşınyoruz bilyosunuz eşya taşı masa sil yorulduk temizlikçileri valiliğe göndermişler dolapları masamızı felan biz sildik bugün taşınmakla geçer:26:

hoşgeldin yorma kendini
seninkini başkasından rica et de silsin

kızlarr ben yokum dıyemı az konstunz anaummm

ulenn dondum beeee klimalar çalışmıyor getirtiler bizi buz gibi yere ....:26:

kızlar yeni yılınızı kutlayamadım kusra bakmayın hala yerleşmiş değilim...

Hepinize 2012 nin sağlık,mutluluk,PARA getirmesini diliyorum .....Herşey gönlünüzce olsun....

:119::119::119::119::119::119::119:

ce damgası mı yok ama ben hiç tikkat etmedim
Niye yok ki yaa

hoşgeldin yorma kendini
seninkini başkasından rica et de silsin

ahh cnm kimse kimsenin umrunda değil:26::26::26:
herkes kendi dolabı masasını siliyor ahhh kader sen evine temizlikçi tut parayla temizlet işyerinde seni yorsunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…