Kokoşş Hatunlar Kulübü

hayy güldürdün beni güneşim yaa
komşu heee

peynir dünyası
saklama kapları
var bendede
kahvaltılık kapları falan işte
sebze saklama kapları

haha kız öle omur ole bir cocuk dııl arç konusyorz sok gecırdı helekı dıyor omur yanı herkese gıder alısktır herksle oynar mutlu bır cocukturrr.. yok yok alcamm yaza kadr dursun babannede sonra bakarızz caresınee ayy delırcem

kokoşlar nasılsınız?

alyacım naber?
he sadece alya yısorduguna gore ben sana hosgeldın demesemde olurmu kızzz

geldiğimde kimse yoktukinee o açıdan şeyettim

iyisiniz inşallah

nan mannak garuuu
kız önce nabersiniz yazmış görmüyon mu
alınıyon heeeeeee
gedin nan yanlız bıraktınız beni bugün
slmlarrr kıslarrrrrrrrr

hellooooo

nan mannak garuuu
kız önce nabersiniz yazmış görmüyon mu
alınıyon heeeeeee

gedin nan yanlız bıraktınız beni bugün

hellooooo
nan ne alınması biraz birileriniş dürtem dedım alla allaaa

sağolasın canım. akşam çok ağlıycam zaten. kasmıyorum şimdiden napim

cnm çok aglama ben gıbı aglamayan gelınlere hayranım aslınd amutlu gunun o senınnn

ıyı seneler kokoşlarımmm
yenı yılda mis kokular marka farlar allıklar sızın olsun

en önemlısıde sağlıklı huzurlu bı yıl dılıyorumm

mırayım ınş.hedıyemı almıştr dün görüştum daha almamış ama yerı bellıydı bugun alısa ınş.yılbaşı hedıyesı olcek

günaydın hanımlar.
dün akşam kına güzel oldu. bi sorun çıkmadı yakınlarımla evde eğlendik kınam yakıldı ağladım epey:S neyseee. güzeldi işte. farklı bi duyguymuş. kayınvalidem iki elime de altın koydu kızlar onu da yetiştireyim hemen:)))) öptüm hepinizi görüşürüz. mutlu yıllar diliyorum...

♥ Sahip olduklarımızla yaşamayı öğrenmek bir süreç, bir katılım, yani yaşamımızın yoğrulmasıdır. Gelecek yıllar varlığımızı zenginleştirecek. Yeni yıl ilk adım.. Nice yıllar, mutlu yıllar..

ben iyi değilim ya hiç iyi değilim yorgunum her gece ağlayarak uyumak istemiyorum,,

bi sebep arıyorum neden neden yaptı bunu diye hala şaka gibi geliyo sabah uyandığımda ilk aklıma gelen şey o akşama kadar başka işler yapsamda hep aklımın bi kenarında .. gece yattığım zaman beni hıçkırıklara boğan o ...

UNUTAMIYORUMM NAPSAM NE ETSEMDE UNUTAMIYORUMMMM

canımm... daha çok taze...

tabiki özliceksin .. aklına gelicek bunlar olacak şeyler henüzz silip atman için erken..

sen güçlüsün güçlü olmasan çoktan aramış peşinde divane olmuştun..

kırgınlığınıda kendi içinde yaşıyorsun..

kalbinide... unutmak çok kolay değil.. ama sağlam durmak herkezin harcı değil..

içindeki fırtınaya rağmen ayaktasın..

hepsi biticek.. hatırlamıcaksın... sorgulamak sana bişe kazandırmazz...

çünküüü böyle insanlarda mantık bulmak çok zor..

rabbim sana bu yıl büyük mutluluklar versin arkadaşım..

keşkelerin olmayan bir hayat versin...

emin ol sadece bir kaç ay sonra "iyiki böyle olmuş"sözleri dökülecek ağzından...

sen sağlam dur... içini dinlememeye çalış zmanlaa sadece sabahları gelicek aklına sonra.. arada sırada.. bir zman sonra hiççç...

kalbinin pıt pıt atıcağı yeni insanlar çıkıcak karşına ama şuan erken...

allah gönlüne göre versin cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…