Kokoşş Hatunlar Kulübü

benim 1 hafta değildi ama zordu yani
hee çok zor amann çocuk doğurda gör hahayy zorluğu
bu harbi sinek ısırığıymışş

Ya ben normal doğum yapmadım ama zorlanmadım da. Ben ilk gece yorgunluktan uyudum çünkü biz nikah sabahı evimizi temizledik ya gelin arabasını bile birlikte yıkatmaya gittik kocamla sonra işte gelin çiçeğini hallettik koştur koştur eve gidip gelinliği aldık ordan kuaföre saat 15:30 da nikahım var dı benim 15:20 de çıktım ben kuaförden allahtan uşak küçük yerde yetiştik. İşte ordan yemeğe gidildi ordan eve geçildi tabi bütün misafirler nikah öncesi bizim evde ağırlandı mutfak dandini salon öyle benim rahat kocam bile dayanamadı toplayalım dedi takıntılı beni söylemiyorum zaten. Biz ev temizledik tekrar misafir geldi saat gece 12 de onu otogara bıraktı eşim geldiğinde ben çoktan yatmıştım uyuduk valla totolarımızı dönüp o kadar yorgunduk ki sarılmadık sormadık ta yani o derece :) ertesi günde bana kalsın tabi :)

ohh facelerde gezersen almaz içeri kk
heee ben sezeyan epidural felan ole bısey yapmayı dusunuyom annemmm yoksam cocuk ıvcerde 3 yasına gırer kısssssss
hahhay öle diyosun şimdi hamiş kal bak çatır çatır doğurmak isticen
bu arada bucuu çocuk düşünmüyon mu tatlışşşşşşşşş

ben bu konuya giremiyorum az önce bir girdim bende yorum yapmıştım mahalle karısı demiş cevap yaacaktım yazamadım üyeliğin onaylanmamış dedi

nasıl üyelik onaylanmamış yahuuu

ŞİNCİK BANADA ÖLE DEDİ
YİNE BİŞİLER DÖNÜYOR KK DAAAA

Son düzenleme:
ayyy kötü yaa ayrı gayrı kötüdür bence
ist daydım dedin önceden nerden pakiiii

Eyvah hayatımın sorusunu sordun :) 5 yıldır uaşktayım burdan önce ankaradaydım ondan önce de istanbuldaydım İstanbulda bir araya kayseri sıkışmıştı sanırım temelli Uşaktayım. İşimiz burda çünkü ama aslen İzmitliyim de orda hiç yaşamadım :)

nil gelmiş hoşgeldin gelin hanım.

yesho keşke bende biraz senin gibi olsam. evim temzi olsun. bende sinirli oluyorum,
ama boşver diyorum bazen. oğlumu doğum günü vardı. cumartesi kreşe bıraktım evde rahat iş yapabileyim diye. hem temzilik yaptım hem ikramları halletim. sonra oğlanı almaya gittim.
kendime şaşırdım uzun zamandan beri bu kadar çok işi 5 saatte yapmamıştım.
daha da zamanım olsaydı yapacaklarım vardı. ertesi güne kaldı. 1 gün evde yalnız olsam
işlerimi hallederim.
valla biraz relax ol canım. tamam temzi titiz olman güzel ama ilerki yıllara yapacak enerjin kalmayacak.

ah bir olabilsem bir olabilsem. Erken yaşlanırım ben söyliyim size. Hepiniz çıtır kokoş takılırken ben yanımd baston okuma gözlüğü öyle yazarım size :)

siz dünki konuyu hatırlıyormusunuz peki. fitim gözlerim doğuştan sürmeli saçlarım allahtan yapılı bana herkes iltifat eder kocam çirkinsin diyor filan :)

kızlar konuya cevap yazmayın zaten. konu şikayet edilmiş kapatılacaktır.
cevap verirseniz banlanabilirisiniz.

siz dünki konuyu hatırlıyormusunuz peki. Fitim gözlerim doğuştan sürmeli saçlarım allahtan yapılı bana herkes iltifat eder kocam çirkinsin diyor filan :)

okudum
bölelerine yorum yapasım bile gelmiyor nedense
sende yazmıştın hatırladim
hahyy amma dalga geçilmiş sürmeli güzelle

okudum
bölelerine yorum yapasım bile gelmiyor nedense
sende yazmıştın hatırladim
hahyy amma dalga geçilmiş sürmeli güzelle

evet :) baya baya dalga geçildi. İlginçti zaten vallahi ben tutamadım kendimi :)

kıs dün senin bir konuda yorumunu gördüm.
1 aydır çıkan kıza sevgilisi yeni yıl hediyesi almamış.
benim tersimi düşünmüşsün hihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…