Kokoşş Hatunlar Kulübü

yeşooo
kız bende seen gibi takığım temizlik ev hanımı anne konusunda
kocem banada bırak şu işler
ve çevremdekilerde dalga geçer oldu
ama bizim ırsi annemden kızkardeşim benden beter

nillll bakma sen bunlara eferim doğru yoldasın hahayyyyyyyyyyy

yeşooo
kız bende seen gibi takığım temizlik ev hanımı anne konusunda
kocem banada bırak şu işler
ve çevremdekilerde dalga geçer oldu
ama bizim ırsi annemden kızkardeşim benden beter

Benim de annemde var ablamın evini hiç görmedim bilmiyorum da kız kardeşimde yok onunda erkek arkadaşında var :) napıcaz bunu nasıl yencez bir fikrin varmı :) Gerçi ben eşimin rahatını bozmuyorum o uyuyana kadar döksün dağıtsın ben o uyuynca toplarım ama olan bana oluyor hani ondan çözüm arıyorum:) Gerçi bir yandan da form tutuyorum bu şekilde :)

nillll bakma sen bunlara eferim doğru yoldasın hahayyyyyyyyyyy

:))) he heeeee çok sağol.
tek sorunumuz adamın uyumaması. ben uyuyorum iki üç saat sonra uyanıyorum bi bakıorum adam bana bakıyo sarılıyo öpüyo. uyusana diyorum iyiyim böyle uyu sen diyo. dört gündür iki üç saat uykuyla duruyo deli

ay ne bilim işte çaresi yok
vazgeçemiyom
evim tertip düzen temiz olmayınca benden bişiy beklenmiyo
böle garipim yaaaaaa

ablanın evini görmedin mi neden ki

ayyy adam inananmıyo evlendiğinize zaarr
değme sen uyu o izlesin
ilerde keşke izleseydi dersin

Utanma utanma :) kıskançlık bizimkisi malum çocuk tu işti temizlikti perte çıkıyoruz biz akşamları ya ondan yani :)

azıcık zaman yaratsanız güzel olur aslında. zor oluyo haklısınız. biz sözlüyken rahmetli annem hastaydı ona bakıyodum çalışıyodum bi taraftan da. hiç görüşemiyoduk bile. sizlerin de hem çocuk hem ev hem iş zor valla tabi

miroşşşş..... bende gördm...

mavi makyajı bende sevmedim......

kürkten kıyafetin belli olmamış annem..

kızıda çok beğenm haa öğrenci olan güzelmişş..

Şşşşştttttt söyleme ulu orta :) kötü de kaka de yüzüme bakmıyor de. Tadını çıkartın cicim aylarının. Allah bozmasın nazarlardan saklasın. Biz evlendik o kadar yorgunduk ki döndük uyuduk valla :) öyle romantik romantik seyretmek filan yoktu. Bu yeni nesil varya işi biliyor bence bu koca şikayetleri önüüzdeki 5 10 yıl içinde ortadan kaybolur bu gidişle:)

Allah bozmasın nazarlardan saklasın

kız bende ilk gece rahatsızlandım çok kotu... Kramplar girdii.. Mideme karnımaa....

Adam dediki.. Oteldeyız birde lann dedii gerdek geceme bakkk

hahayyyyyyyy koptum nannnn
adam haklı yazık otele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…