kızlar bişey sorcam. hepinize kırmızı kuşak takıldımı. bi de düğün bitene kadar kaldınızmı öyle kuşakla
hangı oadaya kıs sarı odayamı poahhhhhhhh
banada taktı kardeşim
bizim kızlar falan çıkar dedilerde
ben gelenek ananelere pek düşkünümdür
çıkarmadım işte
kırmızı oda kız hehehe
ay valla bend ecıkarsam annem kızardı herlde guya temızlıgın sımgesı ya hehe yanı adetmiş işte sımdı moda sıyah kusaktaaa :=):)
kız sana cvp yazcamtık ya oku gt yada yarın yazam yarınada unuturum hee
nil h geldın gelın
bu garularda iş yok bacım bende ılk gün hallettım o işi pek kolaydı
kızlar bişey sorcam. hepinize kırmızı kuşak takıldımı. bi de düğün bitene kadar kaldınızmı öyle kuşakla
bana takıldı... ama düğünde merasim ile.. oda duğun sonları gibi abim taktı... cnmm... odaya gidene kadrda kaldı..
ivittt takıldı ama ben dugun yapmadım gunun sonuna kadar taktımmı ınankı hatırlamıyorum nıkah ordan yemege gıttık ordanda ıstanbula geldım gelınlıkle ama
takıldııı bana ... bazen dustu oynamama kusak bıle dayanmadıı dustukce bırılerı geldı geldı bagladı sınırler hehehe...
işte foto cekımlerınde falan tabıkı baglamadım hihhi
banada taktı kardeşim
bizim kızlar falan çıkar dedilerde
ben gelenek ananelere pek düşkünümdür
çıkarmadım işte
Bana takılmadı hiç
sizde yokmu canım adet
eee akşama ne yemek var garular
eee akşama ne yemek var garular
var ama benim hiç birşeyim adetlere uygun olmadı ki maalesef
siyah ne nan
lekeli lekeli
töbee şaka tabisi
hımm bizde kız evinden çıkarılmadan takılır
bana takıldı ama evden çıkarken takıldı. Babam taktı kardeşim yok çünkü. Ama arabaya bindikten sonra eşim çıkardı. Kimse ne kuşaktan dedi. Bekareti simgelediği için eşim sevmiyo. Adettir diye taktırdı ama çıkardı hemen
biz henüz takılıyoruz çeşitli yerlerde romantik romantik:)) eve gidince bol bol yaparım yemek. ben yapmayı seviyorum kocem yemeyi seviyo he hee:))
boşver canım. allah mutluluk versin
bizdede kız evden çıkmadan takılır
cennet mantar sote yapmış yanına da makarna öyle dedi :)
biz henüz takılıyoruz çeşitli yerlerde romantik romantik:)) eve gidince bol bol yaparım yemek. ben yapmayı seviyorum kocem yemeyi seviyo he hee:))
kız napim unluler ole yapıyor sımdıı..
tugba buyukustununde öleydı ya heheh siyah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?