Kokoşş Hatunlar Kulübü

kızlar bişey sorcam. hepinize kırmızı kuşak takıldımı. bi de düğün bitene kadar kaldınızmı öyle kuşakla

banada taktı kardeşim
bizim kızlar falan çıkar dedilerde
ben gelenek ananelere pek düşkünümdür
çıkarmadım işte

hangı oadaya kıs sarı odayamı poahhhhhhhh

kırmızı oda kız hehehe

banada taktı kardeşim
çıkarmadım işte

ay valla bend ecıkarsam annem kızardı herlde guya temızlıgın sımgesı ya hehe yanı adetmiş işte sımdı moda sıyah kusaktaaa :=):)

kırmızı oda kız hehehe

ay valla bend ecıkarsam annem kızardı herlde guya temızlıgın sımgesı ya hehe yanı adetmiş işte sımdı moda sıyah kusaktaaa :=):)

siyah ne nan
lekeli lekeli
töbee şaka tabisi

bana takıldı... ama düğünde merasim ile.. oda duğun sonları gibi abim taktı... cnmm... odaya gidene kadrda kaldı..

hımm bizde kız evinden çıkarılmadan takılır

ivittt takıldı ama ben dugun yapmadım gunun sonuna kadar taktımmı ınankı hatırlamıyorum nıkah ordan yemege gıttık ordanda ıstanbula geldım gelınlıkle ama

takıldııı bana ... bazen dustu oynamama kusak bıle dayanmadıı dustukce bırılerı geldı geldı bagladı sınırler hehehe...

işte foto cekımlerınde falan tabıkı baglamadım hihhi

banada taktı kardeşim
çıkarmadım işte

bana takıldı ama evden çıkarken takıldı. babam taktı kardeşim yok çünkü. ama arabaya bindikten sonra eşim çıkardı. kimse ne kuşaktan dedi. bekareti simgelediği için eşim sevmiyo. adettir diye taktırdı ama çıkardı hemen

bizdede kız evden çıkmadan takılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…