Kokoşş Hatunlar Kulübü

en önemlisi :) biz beraber yaşıyorduk ondan takmadılar herhalde :) sabah çıktığım kapıdan akşam gelinliğimle girdim ben :)

hehe oda guzelmiş kıss

kıs damatlığa uysun dıye sıyah yapıyorlar ama kırmızı olmalı bence adet neyse o olmalı ben karsıyım bu kadar moda dıye duzenı değiştirenlere

he doru takım olsn dıye ama bende sacma buldum işte böle bölee mılletin kafasına bazı seylerı sokmaya calısyorlar duzenı degıstrmeye sonrada bız bunu soleyınce gerı kafalı oluyoruzzz...

lokantada nassı yıyon bacım temız ıse bıde gusel yapıyorsa sorun olmaz herhal bılemıyom sımcık ben hep kendum yaptıgım ıcın ıcıme sınıyor ama

ya dedim ya herhal
evimde başka işte
ne bilim benim huylarım acayiptir işte

heee laaa adetlerımız bozuluyor asımıle edıyorlar bızı

bılmemmmm genelde ole yaparlarr ben cogu kısının evınde de ole gordummm

olabilir tatlım
bende görmedim hiç biz yapmayız zıt gelir
tabi damak zevkide
şöle düşünürsek
dolmada prinç var
pilavla makarnayı birlikte yapmayız ama ya ondan dedim

olabilir tatlım
bende görmedim hiç biz yapmayız zıt gelir
tabi damak zevkide
şöle düşünürsek
dolmada prinç var
pilavla makarnayı birlikte yapmayız ama ya ondan dedim

oooohoooo benım esımın ailesi de dolmanın yanına pilav yapar oda bana ters gelir ama benım esimin tarafı dolmayı bol etlı yapar yanıı pirinç varla yok arası koyarlar bende oyusden az koyuyorum ama pilav yapmıyorum

Güneş biz kalmışız yaz hele napan kuzum

off ya bende mganfox un tırnaklarınınn dedıkodusu vardı baktım biraz bend eişlerimi toparlayım bareee öpüyorm siziiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…