anladım. ben de yalnız yaşadım babam evlendi onlarla yaşamayı kabul etmedim. o yüzden aşkım gelir kalırdı yanımda
ben göya erkenden kaçacaktım da iş yapacaktım çoookkkk oooohhh mesai var bana bugün :) nise biraz daha takılayım :) burası daha keyifli şimdi kim bakacak beyannamelere proformalara faturalara yani dimi :)
iş mi o daaa neeeeee canım:))))
bitti mi balayı :)
bağlarız biz böle adamıııııben göya erkenden kaçacaktım da iş yapacaktım çoookkkk oooohhh mesai var bana bugün :) nise biraz daha takılayım :) burası daha keyifli şimdi kim bakacak beyannamelere proformalara faturalara yani dimi :)
herşey iyi hoş da uyandım kocam yok alyacım. Nereye kayboldu bu adam:))
yok canım cumartesi bitecek deee uyandım adam yok ortada onu bekliyorum:))
bağlarız biz böle adamııııı
iyi de valla bu aralar takılıyom pek fazla benim de uzak durmam ilazımmmmm
nerde olcek
kız yeni süpürüz peşindedir
ama sen yine bi kolaçan et etrafı
kaçırırlar mazallahh damadı
bu arada nerdesiniz siz balyında
bağlarız biz böle adamııııı
iyi de valla bu aralar takılıyom pek fazla benim de uzak durmam ilazımmmmm
nerde olcek
kız yeni süpürüz peşindedir
ama sen yine bi kolaçan et etrafı
kaçırırlar mazallahh damadı
bu arada nerdesiniz siz balyında
yok yok telefonda kesin. makyajımı yapıyorum gidip bakcam şimdikahvaltıyı odaya mı getirecek napacak arasa getirirlerdi :)
el mahkum nereye kovuyovalla fena kocam kovarsa beni :)
yok canım sürpriz değil de dün epey sinirlendirdiler çalışanları. Beni uyandırmamak için lobiye inmiştir telefonla konuşmak için kesin. Sesini yükseltir uyanırım diye gitmiştir yani. Tüm gece tepindik dans ettik çünkü. Fastayız kuzum ayy söylemeyecktm ama:s
neyse ben gideyim de bakayım nerede. Doğru diyon çalarlar kocamı:))
ya un helvası dedınız cnaım cok cektı bunun muhbbtı yapılır hep buaralr pof sımdı nerden bulayım ben aksam yapım desemm onuda beceremıcem ofyaa
el mahkum nereye kovuyo
burdan kovsa pariste karşılaşıcnız
ayy fas mı ne kadan romantik mi acep
neden fas nilcim
paris olsaymış
dadından yenmezmiş haaaaaaaaaa
yok canım sürpriz değil de dün epey sinirlendirdiler çalışanları. beni uyandırmamak için lobiye inmiştir telefonla konuşmak için kesin. sesini yükseltir uyanırım diye gitmiştir yani. tüm gece tepindik dans ettik çünkü. fastayız kuzum ayy söylemeyecktm ama:S
neyse ben gideyim de bakayım nerede. doğru diyon çalarlar kocamı:))
ya un helvası dedınız cnaım cok cektı bunun muhbbtı yapılır hep buaralr pof sımdı nerden bulayım ben aksam yapım desemm onuda beceremıcem ofyaa
el mahkum nereye kovuyo
burdan kovsa pariste karşılaşıcnız
ayy fas mı ne kadan romantik mi acep
neden fas nilcim
paris olsaymış
dadından yenmezmiş haaaaaaaaaa
Fas mıııııııı bende geliyim mi çantalarınızı taşırım :)
ooo nişanda paris düğünde fasnişanımızda gttik parise canım. Ben fas tunus ve cezayiri görmek istiyodum o da fası seçmiş. çok da beğendim. Hakikaten de romantik yani. Romaya da gtcez kısmet olursa
minilerimi gydim. Saçımı makyajımı yaptım. Gidip koceme görünebilirim. Gerçekten kokoşum yaaaaa:)
öptüm hepinizi kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?