Kokoşş Hatunlar Kulübü

canım ya sende kastın dımı kendını

şimdi iyiyse sorun yok çok şanslısın ne kadınlar var durumun farkında bile değiller ve ömürlerini öyle geçiriyorlar

en önemlisi :) biz beraber yaşıyorduk ondan takmadılar herhalde :) sabah çıktığım kapıdan akşam gelinliğimle girdim ben :)

hımm iyi aileler bişey demediyse. bizde dönem dönem birlikte kaldık tatile falan giderdik her sene ama birlikte yaşamadık. evimizde aynı ev değil yeni aldık:)

tadını çıkar 3 5 ay sonra bıkarsın :)

bıkacağımı sanmıyorum. lise çağımdan beri ev çekip çevirdim bıkmadım. kocama yaparken hiç bıkmam

aayyyyy helva dedınız canım ıstedı alyammm sen yapta yıyek simdi bu yeşim karusu ıngılızya bısım gıbı yapamaz sen yap

hahahahahahahahaha içine ayakkabı köselesi koyarım ondan yemeklerimizin tadi o kadar harika bizim yemeklerin ( ııııyyyyyyykkkkk ingiliz mutfağı tarihten ve dünyadan silinmeli )

Son düzenleme:

yenı mı cıktınnn kıs halvetten

canım ya sende kastın dımı kendını

off hemde nasıl ama hala problemlıyım işte

yaparım bacımda tereyağlı yaparım ben un helvası
yersin dimi annemmmmmm

bayılırım ama guzel yaapan kımse yok cevremde

şimdi iyiyse sorun yok çok şanslısın ne kadınlar var durumun farkında bile değiller ve ömürlerini öyle geçiriyorlar

ya hala sorun yasıyorum işteee cok canım yandıgı zamanlrda oluyor degısık yanı neyse ay burda kendımı iice desıfre etmeyım gızlar neyse konu dısında kalayım accuk

Yok canım aileler bişey demedi diyemedi daha doğrusu :) biz farklı şehirlerden gelince uşağa iş için otellerde kaldık uzuuuunnncaaaaaa zaman baktık olmuyor nişanı yaptık hemen ev tuttuk zaten 4 ay sonra da evlendik bizi aileler zorladı bunu hep onların suçu heeeeppp :)

Allah bozmasın kuşum :)

anladım. ben de yalnız yaşadım babam evlendi onlarla yaşamayı kabul etmedim. o yüzden aşkım gelir kalırdı yanımda

ben göya erkenden kaçacaktım da iş yapacaktım çoookkkk oooohhh mesai var bana bugün :) nise biraz daha takılayım :) burası daha keyifli şimdi kim bakacak beyannamelere proformalara faturalara yani dimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…