tımam bibiği özür:119:
yaaa nasıl yendım onu bıle bılmıyorum sanırım kocamın baskı yapmaması rahtlattı beni cok korkuyordum... olmaıd olmadı 2 ay sonra bıgun oldu ama nasıl oldu anlamdım ne zevk ne baska bişi bumudr dedım pof:):) tabiki buarada esneklık neyse ayrıntıya gırmeyımmm basımaaa gelenlere ben bıle sastım hahaha sonra doktora gıttım:)
aayyyyy helva dedınız canım ıstedı alyammm sen yapta yıyek simdi bu yeşim karusu ıngılızya bısım gıbı yapamaz sen yap
tımam bibiği özür:119:
yaaa nasıl yendım onu bıle bılmıyorum sanırım kocamın baskı yapmaması rahtlattı beni cok korkuyordum... olmaıd olmadı 2 ay sonra bıgun oldu ama nasıl oldu anlamdım ne zevk ne baska bişi bumudr dedım pof:):) tabiki buarada esneklık neyse ayrıntıya gırmeyımmm basımaaa gelenlere ben bıle sastım hahaha sonra doktora gıttım:)
en önemlisi :) biz beraber yaşıyorduk ondan takmadılar herhalde :) sabah çıktığım kapıdan akşam gelinliğimle girdim ben :)
tadını çıkar 3 5 ay sonra bıkarsın :)
yaparım bacımda tereyağlı yaparım ben un helvası
yersin dimi annemmmmmm
aayyyyy helva dedınız canım ıstedı alyammm sen yapta yıyek simdi bu yeşim karusu ıngılızya bısım gıbı yapamaz sen yap
hımm iyi aileler bişey demediyse. bizde dönem dönem birlikte kaldık tatile falan giderdik her sene ama birlikte yaşamadık. evimizde aynı ev değil yeni aldık:)
bıkacağımı sanmıyorum. lise çağımdan beri ev çekip çevirdim bıkmadım. kocama yaparken hiç bıkmam
yap kısss yerın tabe senın elındennn
canım ya sende kastın dımı kendını
yaparım bacımda tereyağlı yaparım ben un helvası
yersin dimi annemmmmmm
şimdi iyiyse sorun yok çok şanslısın ne kadınlar var durumun farkında bile değiller ve ömürlerini öyle geçiriyorlar
yenı mı cıktınnn kıs halvetten
yenı mı cıktınnn kıs halvetten
hımm iyi aileler bişey demediyse. bizde dönem dönem birlikte kaldık tatile falan giderdik her sene ama birlikte yaşamadık. evimizde aynı ev değil yeni aldık:)
bıkacağımı sanmıyorum. lise çağımdan beri ev çekip çevirdim bıkmadım. kocama yaparken hiç bıkmam
sizdeki laflar kimse de yok valla kızlr. Acayip güldürüyosunuz insanı:)
Yok canım aileler bişey demedi diyemedi daha doğrusu :) biz farklı şehirlerden gelince uşağa iş için otellerde kaldık uzuuuunnncaaaaaa zaman baktık olmuyor nişanı yaptık hemen ev tuttuk zaten 4 ay sonra da evlendik bizi aileler zorladı bunu hep onların suçu heeeeppp :)
Allah bozmasın kuşum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?