Kokoşş Hatunlar Kulübü

nan günaydın dedik kimin umrunda kiii hıhhh küstüm gideyim ben

bugun cok işim var sakın cok yazman
özellıkle burcu ve yeshoo sıze dıommm

alya

Kızlar dün akşam noldu kısaca anlatmak istiyorum size sinirlerim hala çok bozuk
Bizim üst komşu dün sabah ben evden çıkarken başlamıştı matkap çalıştırmaya dün akşam eve gittiğimde hala devam ediyorlardı. Neyse sesimizi çıkarmadık site kurallarına göre saat 20:00 ye kadar müsade var. saat 21 oldu 22 oldu 23 oldu Yunus kucağımda uyuyamıyor çocuk uykusuzluktan iyice beter oldu zaten huysuz dişler geliyor neyse ya sabır tabi ben sürekli saat 23 30 oldu bunlar hala devam ahmet sinirlendi tavana vurdu bir kaç saniye içinde bir arttı yukarıda ki gürültü anlatamam matkap çekiç kafayı yicez ama saat 24 oldu ahmet delirdi çıktı yukarı ahmete kapıda neler neler söylemişler bir ara ben kadını bağırırken duydum sizin bebeğiniz bas bas bağırınca biz size bişey diyormuyuz vs. vs. yönetici komşular herkes oraya damladı olay baya büyüdü. Kocam çok aklı başındadır allahtan hiç cevap verdiğini duymadım. Geldiğinde dediki ben sessiz olmaları konusunda uyardım Yeşom öfkelerini de dinledim muhattap olmak istemedim 10 dk daha beklicem devam ederlerse tekrar çıkıcam dedi bunlar tabi devam etti bu arada saat yarım oldu. Ahmet bir daha çıktı yukarı hiç bişey söylemeden herife kafa göz daldı. ve ben sadece 45 dk uyudum çok yorgunum çok sinirliyim veeeeeeeeeeee çoookkk işim var bugün kafayı yicem bildiğiniz. Tabi bu üst komşularımızın ilk ayıbı değil hep böyleler gürültü hiç eksik olmaz akşam olunca evlerinde ama bu kadar hiç olmamıştı. Kitaplık monte ediyorlarmış duvara. Tabi bu Ahmetin meselesi kısmını görmedim sadece duyduklarım dinlediklerim iyi ki görmeden şiddetten nefret ederim bir de ahmetle kavga ettik o yüzden kızdım bir sürü polisi arardık sen manyakmısın adamın kapısına gidip adam dövüyorsun dağ başımı burası hasta ruhlumusun diyince fırçayı yedim :)

sen cennete ne yaptırdın makaron mu yaptırdın kıs

Dün Cennet evi bile süpürememiş hiç birşey yapamamış çünkü üst komşum o kadar gürültü yapmış ki Yunus hiç uyumamış dün eve gidince ben patates yemeği yanına pilav attım iki dk bir de salata öyle geçiştirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…