Kokoşş Hatunlar Kulübü

madem sitede oturuyorsunuz guvenliği gönderseydın kapılarına ya ıntercom varsa uyartsaydın ve tabı saat 24:00 ten sonra direk polıse şikayet edıyorsun 10 dakkaya gelırler sız hıc muattap olmayın

yesho benım dalasım geldı len o ınsanlara ıyı yapmışbelkıyanlış ama anladıkları dil bu
vallabenım uyku saatım 10 saat 10 a gelıo geçen bırı vuruyoo apartmanı ayağa kaldırdım
akşama kadar evdeler yapsınlar işlerını
sonra bızım apt.değilmış yan apt.sesını kestrdım onlarında

madem sitede oturuyorsunuz guvenliği gönderseydın kapılarına ya ıntercom varsa uyartsaydın ve tabı saat 24:00 ten sonra direk polıse şikayet edıyorsun 10 dakkaya gelırler sız hıc muattap olmayın

Güvenliğin kendine hayrı yok ki kuşum bizim orda :) Adam paso uyuyor. Ya benim niyetimde polis çağırmaktı ilk çıkışında ahmet yok yeşom ayıp ben çıkar güzellikle söylerim dedi bende iyi peki dedim ikinci çıkışında da niyetim vardı nerden biliyim kocamın küfürleri sindiremeyip kafa göz dalacağını ben evde sadece gürültü dinledim tabi :) Sonra da yemedi adam haneye tecavüzden kocamı süründürdü valla :)

Ya tamam benim de içimden gelir dalmak ama yapmaması lazım be yani ne bileyim işi gücü olan adam aklı başında ne gerek var. Ya çok öküzler evde bebek olduğunuda biliyorlar zaten bebek görmeye de doğumdan 3 gün sonra gecenin 11 inde gelmişlerdi :)

bosamı para verıyorsunuz guvenlığe hıc bırakma peşini sız muhatap olmayın bacım sıte yonetımı yok mu orda

gunaydın hatunlarrrr

esmacım keyfınden gondermıyorsun kı cocugu eltınde heralde cok anlayıssız deıldır ıdare eder 2 gun herald ebu lohusalık okadar zor bır donemmi allah askınaa ben kv cektıgımee gore herkes herkesı ceker ehehe

saka bır yana eltınlede gorusursun kusra bakma ınan mecbur kaldı dersın falan fılan maksat kıbarlık

gunes naptı acep helvayı yaptımıkı:26:

yok be burcum nerdeee eve gıttım oglum cok hastaydı naz yapıyordu sen gıtt makarna paketını all maaa k maak dıyorr yanı makarna yap dıyor sok oldum yapcaktım ama vakıt alır beklemz dıyeee cunku hıc

beklemıyor.... mantım vardı oncekı gunden azcık ondan ısıttım az yedı ıstahı yoktu..

sabaha kadar atesler ıcınde yandı aksam uyumak bılmedı yıneee gece tutturdu adda addaaaa abaaa abaaa yanı adda gıtcekmıs ve arabaylaaa anlıcanız sabah kadar felctık gece cocuga kocem baktııı atesden cok korkarr ben gozumu acamadımmm su ustumdekı uyku halını atmam lazımmm buaralr bı garıbım ve sıkayetcıyım kendımdeenn

ii olafın ustune bır kafada sen yememıssınnn

neyse canım gecmıs olsun bazen dusncesız ınsanlr oluyor böylee

bosamı para verıyorsunuz guvenlığe hıc bırakma peşini sız muhatap olmayın bacım sıte yonetımı yok mu orda

Olmazmııııııııııııııı çok severim ikisini de bizi evlatları yerine koyarlar. Dün devreye girdiler canım o kadar detaya girmedim ama sesleri duyduktan sonra ancak :) bizim üstümüzün üstüde şikayetçiymiş zaten onun karşısıda vs. herkes şikayetçi toplantı talebinde bulunmuşlar hepsi birden dün haftasonuna toplantı ayarlarım demiş yönetici bakalım. Kız az parada ödemiyoruz dediğin gibi heee 250 tl aidat ödüyoruz yine de bi cacık yok :)

Hehehehehehe o sıkar :)

yeşo........
kız geçmiş olsun çok korkarım öle kavga gürültüden ama eşinde haklı insan nezaket gösterir özür diler olmadı yani şukadar sürücek idare edin der.hem suçlu hem güçlüler.eşinden davacı mı oldular şincik

yuhh
dengesız la onlar

250 mıbenım kiranın yarısı lennben senı korurum o parayı bana ver

bende korkarım :) yok davacı olmadılar zaten adam kapıyı açmış ahmet adama kafa göz dalmış kadının çığlıklarını duydum sadece geri geldi eve :) Ondan sonra yürüme sesi bile duymadık kikikikikik :)

yuhh
dengesız la onlar

250 mıbenım kiranın yarısı lennben senı korurum o parayı bana ver

ama ben doğalgaz parası ödemiyorum merkezi doğalgaz ile ısınıyorum o yüzden o kadar pahalı su parası da ödemiyorum :) Sadece elenktink bir de tel internet o kadan :)

ohhh ben bütün işlemide halledip geldimm...

öğlende toplantı var ya ama hiç çekemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…