Kızlar dün akşam noldu kısaca anlatmak istiyorum size sinirlerim hala çok bozuk
Bizim üst komşu dün sabah ben evden çıkarken başlamıştı matkap çalıştırmaya dün akşam eve gittiğimde hala devam ediyorlardı. Neyse sesimizi çıkarmadık site kurallarına göre saat 20:00 ye kadar müsade var. saat 21 oldu 22 oldu 23 oldu Yunus kucağımda uyuyamıyor çocuk uykusuzluktan iyice beter oldu zaten huysuz dişler geliyor neyse ya sabır tabi ben sürekli saat 23 30 oldu bunlar hala devam ahmet sinirlendi tavana vurdu bir kaç saniye içinde bir arttı yukarıda ki gürültü anlatamam matkap çekiç kafayı yicez ama saat 24 oldu ahmet delirdi çıktı yukarı ahmete kapıda neler neler söylemişler bir ara ben kadını bağırırken duydum sizin bebeğiniz bas bas bağırınca biz size bişey diyormuyuz vs. vs. yönetici komşular herkes oraya damladı olay baya büyüdü. Kocam çok aklı başındadır allahtan hiç cevap verdiğini duymadım. Geldiğinde dediki ben sessiz olmaları konusunda uyardım Yeşom öfkelerini de dinledim muhattap olmak istemedim 10 dk daha beklicem devam ederlerse tekrar çıkıcam dedi bunlar tabi devam etti bu arada saat yarım oldu. Ahmet bir daha çıktı yukarı hiç bişey söylemeden herife kafa göz daldı. ve ben sadece 45 dk uyudum çok yorgunum çok sinirliyim veeeeeeeeeeee çoookkk işim var bugün kafayı yicem bildiğiniz. Tabi bu üst komşularımızın ilk ayıbı değil hep böyleler gürültü hiç eksik olmaz akşam olunca evlerinde ama bu kadar hiç olmamıştı. Kitaplık monte ediyorlarmış duvara. Tabi bu Ahmetin meselesi kısmını görmedim sadece duyduklarım dinlediklerim iyi ki görmeden şiddetten nefret ederim bir de ahmetle kavga ettik o yüzden kızdım bir sürü polisi arardık sen manyakmısın adamın kapısına gidip adam dövüyorsun dağ başımı burası hasta ruhlumusun diyince fırçayı yedim :)
ketldaaa kısır yaptımmmm
Dün Cennet evi bile süpürememiş hiç birşey yapamamış çünkü üst komşum o kadar gürültü yapmış ki Yunus hiç uyumamış dün eve gidince ben patates yemeği yanına pilav attım iki dk bir de salata öyle geçiştirdik
madem sitede oturuyorsunuz guvenliği gönderseydın kapılarına ya ıntercom varsa uyartsaydın ve tabı saat 24:00 ten sonra direk polıse şikayet edıyorsun 10 dakkaya gelırler sız hıc muattap olmayın
hahahahahaahahahahah süper ellerine sağlık :)
yesho benım dalasım geldı len o ınsanlara ıyı yapmışbelkıyanlış ama anladıkları dil bu
vallabenım uyku saatım 10 saat 10 a gelıo geçen bırı vuruyoo apartmanı ayağa kaldırdım
akşama kadar evdeler yapsınlar işlerını
sonra bızım apt.değilmış yan apt.sesını kestrdım onlarında
Güvenliğin kendine hayrı yok ki kuşum bizim orda :) Adam paso uyuyor. Ya benim niyetimde polis çağırmaktı ilk çıkışında ahmet yok yeşom ayıp ben çıkar güzellikle söylerim dedi bende iyi peki dedim ikinci çıkışında da niyetim vardı nerden biliyim kocamın küfürleri sindiremeyip kafa göz dalacağını ben evde sadece gürültü dinledim tabi :) Sonra da yemedi adam haneye tecavüzden kocamı süründürdü valla :)
dalga gecıyom nannnnnnnnnnn
günyadın kızlar...
off bugun stresli bir günn...
ablamın eşii yurt dışına çıkıcak... metin erene bakamıcak..
kayınvalidemi aradım.. oda eltim doğum yaptı dun 7 si çıktı..
ona bakıyor.. biraz annesi gelse.. 1 gün idare etsek die düşündüm..
kayınvalidem olmaz dedi annesi grip dedi..
kız kardeşi orda kalıormuş ama eltimin...
sonra ben izin almaya ççalıştım alamadım....
benm annem rahatsz o bakamz zaten.. tansiyon şeker.. ve belinde sorun var.. yetişemz oğluma..
ağlama durumuna geldim..
kayınvalidem aradı akşam eltimlere getir dedi..
götürdüm ama içimmm eriyor...
o loğusa şimdi sinirlenebilirr... kkda açılan konu gibi olabilirm...
ama çarem yoktu
gunes naptı acep helvayı yaptımıkı:26:
Kızlar dün akşam noldu kısaca anlatmak istiyorum size sinirlerim hala çok bozuk
Bizim üst komşu dün sabah ben evden çıkarken başlamıştı matkap çalıştırmaya dün akşam eve gittiğimde hala devam ediyorlardı. Neyse sesimizi çıkarmadık site kurallarına göre saat 20:00 ye kadar müsade var. saat 21 oldu 22 oldu 23 oldu Yunus kucağımda uyuyamıyor çocuk uykusuzluktan iyice beter oldu zaten huysuz dişler geliyor neyse ya sabır tabi ben sürekli saat 23 30 oldu bunlar hala devam ahmet sinirlendi tavana vurdu bir kaç saniye içinde bir arttı yukarıda ki gürültü anlatamam matkap çekiç kafayı yicez ama saat 24 oldu ahmet delirdi çıktı yukarı ahmete kapıda neler neler söylemişler bir ara ben kadını bağırırken duydum sizin bebeğiniz bas bas bağırınca biz size bişey diyormuyuz vs. vs. yönetici komşular herkes oraya damladı olay baya büyüdü. Kocam çok aklı başındadır allahtan hiç cevap verdiğini duymadım. Geldiğinde dediki ben sessiz olmaları konusunda uyardım Yeşom öfkelerini de dinledim muhattap olmak istemedim 10 dk daha beklicem devam ederlerse tekrar çıkıcam dedi bunlar tabi devam etti bu arada saat yarım oldu. Ahmet bir daha çıktı yukarı hiç bişey söylemeden herife kafa göz daldı. ve ben sadece 45 dk uyudum çok yorgunum çok sinirliyim veeeeeeeeeeee çoookkk işim var bugün kafayı yicem bildiğiniz. Tabi bu üst komşularımızın ilk ayıbı değil hep böyleler gürültü hiç eksik olmaz akşam olunca evlerinde ama bu kadar hiç olmamıştı. Kitaplık monte ediyorlarmış duvara. Tabi bu Ahmetin meselesi kısmını görmedim sadece duyduklarım dinlediklerim iyi ki görmeden şiddetten nefret ederim bir de ahmetle kavga ettik o yüzden kızdım bir sürü polisi arardık sen manyakmısın adamın kapısına gidip adam dövüyorsun dağ başımı burası hasta ruhlumusun diyince fırçayı yedim :)
bosamı para verıyorsunuz guvenlığe hıc bırakma peşini sız muhatap olmayın bacım sıte yonetımı yok mu orda
heheheheh ebet işliyoz işliyoz sonra temizleniyoruz. Güzel iş :)
gunaydın hatunlarrrr
esmacım keyfınden gondermıyorsun kı cocugu eltınde heralde cok anlayıssız deıldır ıdare eder 2 gun herald ebu lohusalık okadar zor bır donemmi allah askınaa ben kv cektıgımee gore herkes herkesı ceker ehehe
saka bır yana eltınlede gorusursun kusra bakma ınan mecbur kaldı dersın falan fılan maksat kıbarlık
yok be burcum nerdeee eve gıttım oglum cok hastaydı naz yapıyordu sen gıtt makarna paketını all maaa k maak dıyorr yanı makarna yap dıyor sok oldum yapcaktım ama vakıt alır beklemz dıyeee cunku hıc
beklemıyor.... mantım vardı oncekı gunden azcık ondan ısıttım az yedı ıstahı yoktu..
sabaha kadar atesler ıcınde yandı aksam uyumak bılmedı yıneee gece tutturdu adda addaaaa abaaa abaaa yanı adda gıtcekmıs ve arabaylaaa anlıcanız sabah kadar felctık gece cocuga kocem baktııı atesden cok korkarr ben gozumu acamadımmm su ustumdekı uyku halını atmam lazımmm buaralr bı garıbımve sıkayetcıyım kendımdeenn
ii olafın ustune bır kafada sen yememıssınnn
neyse canım gecmıs olsun bazen dusncesız ınsanlr oluyor böylee
Ya tamam benim de içimden gelir dalmak ama yapmaması lazım be yani ne bileyim işi gücü olan adam aklı başında ne gerek var. Ya çok öküzler evde bebek olduğunuda biliyorlar zaten bebek görmeye de doğumdan 3 gün sonra gecenin 11 inde gelmişlerdi :)
Olmazmııııııııııııııı çok severim ikisini de bizi evlatları yerine koyarlar. Dün devreye girdiler canım o kadar detaya girmedim ama sesleri duyduktan sonra ancak :) bizim üstümüzün üstüde şikayetçiymiş zaten onun karşısıda vs. herkes şikayetçi toplantı talebinde bulunmuşlar hepsi birden dün haftasonuna toplantı ayarlarım demiş yönetici bakalım. Kız az parada ödemiyoruz dediğin gibi heee 250 tl aidat ödüyoruz yine de bi cacık yok :)
öle dıyoz ama kk dan cıkamıoz
ben kovulcam zaten sonunda
yeşo........
kız geçmiş olsun çok korkarım öle kavga gürültüden ama eşinde haklı insan nezaket gösterir özür diler olmadı yani şukadar sürücek idare edin der.hem suçlu hem güçlüler.eşinden davacı mı oldular şincik
yuhh
dengesız la onlar
250 mıbenım kiranın yarısı lenn ben senı korurum o parayı bana ver
bende kovulacam az kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?