Kokoşş Hatunlar Kulübü

Günaydın böcüküm bende çalışıyorum canım benim ya evde ama çok iş var yapılacak deli gibi yağmur da yağıyor o kadar karanlık ki bugün iğreeennççç....

günaydın cnm
evt hava cok kötü ya yataktan zor cıktım
karnımda ağrıyookötüyümm bugun

aman evde olsam totoyu devırıp yatarım işim yok

burcu

anam nasıl işim yok ev süpürülcek gene saçlarım cok dökuluyo yaabıde bşiden toz dökuluo sıyah sıyah kıl oldum ya neykı bulamadımdün ütülerımı bıtrdım bı tek

alya

yesho ben senı cok sevdım lenn valla böle bı sıcaklık geldı
normalde ılk gelene bı olaydan sonra sıcak bakmazdım

böcüğüm bende ilk geldiğimde topiğe sıcak karşılamıştın hey gidi günler asıl sen çok iyiysin kuzum
ama o olay dediğin şu bildiğim şeymi
hala anlam veremedim ama o şahıs da var bişiy

böcüğüm bende ilk geldiğimde topiğe sıcak karşılamıştın hey gidi günler asıl sen çok iyiysin kuzum
ama o olay dediğin şu bildiğim şeymi
hala anlam veremedim ama o şahıs da var bişiy

cnm benımhepınız kardeşim gıbısınız ınan
cok sevıommm

aynı şahıs herhalde evt cnm cok ıyı karşılayan bendım ama hıc bu kadarda hakaret duymamıştımınsanlar bı garıp

ama cnm sıkılıoo konuşun yaa

yarın yeğenımın kırkı çıkıyooya bişi sorcam 29.11 doğdu kırkı bugun olmuyor mu:26:

canım benim bende sizin hepinizi çok çok sevdim valla foruma bakmadan duramıyorum... totoyu devirip yatmam lazım aslında benimde ama evde yapılacak çok iş var o yüzden biraz geç yazıyorum size beni bugün böyle idare edin. Annem geliyor pazartesi misafir odasının temizlenmesi lazım çamaşırlar birikmiş sepet ağzına kadar dolu camlarım berbat içeriden silebilirim ancak çünkü deli yağmur var banyoyu iyice temizlemem lazım nevresimler değişecek yunusun benim çok iş var bildiğiniz gibi değil. Hastaneye gittim o gün sağ kulağımdaki denge kristali oynamış boyunlukla iş yapıyorum robot gibi sinir bozucu

yeshooo geçmiş olsn..

sanırım yeni moda hastalık..

buda iki komşum gitti.. onada aynı şeyi sölemişler... denge kiristalı oynamış die..

çok şamşırdım....

bu arada şaşırdım direk daldım..

hepücüğünüze günyadın.. şekerlermelerim...

bugun evde bnm de işim var..

yağmur çok çamaşırlar kurumuyorr.. of yaaa...

singirim bozuldu... ne güzel motive olmuştum temizlik işine ama yılmıcm btirecem

msj aynı...............................

Son düzenleme:

bızzım tadımızı alan bırakımıo
geçmiş olsun cnm işini tahmın edebılıyorum tatlım benım cam yönunden şansım var yağmur ulaşmıo 2 kat içerde kalıom ben
ara arada olsayaz tatlım ya

günaydın mı kaldı lenn 7:30da geldım işesil topla oturdum süper bı fılm var onu ızlıom
dıjıtürkte

bende 4 gun üst üste çamaşır yıkadım kurumadı neysekı dün kurumuş hem beyazları hem renkklılerı ütüledım kotlar kurumamış onlar var tek
evı gene süpürcem şu bu derken iş bıtmıyorkı
yarında ınş annemler gelcek kahvaltıya

yeşoo tatlım geçmiş olsun baş dönmesi ve bulantı yapar steres kaynaklı bi hastalık

yeşo kız sükseli bi hastalık kız
kristal oynaması

esmoş hoşgeldin tatlışım

günaydın fıstıklar nasılsınız?
yağmur ve karanlık bir günde iyiki varsınız?
yeshoya bende ısındım hemen.
böcük zaten zuzdan beri tanışıyoruz.
alya senide iyiki tanıdım canım.
miray burcu nil hayat esma çok sıcak kızlarsınız. unuttuğum yoktur umarım.
ben şu aralar kokoş değilim buraya sohbetinizin güzelliği için katılıyorum.
benide kabul ettiğiniz için çok teşekkürler.
güneş seni unutmadım canım. aynı şehirde olmamız çok güzel. umarım bir gün tanışırız.
yeter nan ağlıycam şimdi mektup yazar gibi duygularımı ifade etmek istedim be!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…