günaydınnnnnnn
off off bugunde çalışılmazkı yaa
Günaydın böcüküm bende çalışıyorum canım benim ya evde ama çok iş var yapılacak deli gibi yağmur da yağıyor o kadar karanlık ki bugün iğreeennççç....
yesho ben senı cok sevdım lenn valla böle bı sıcaklık geldı
normalde ılk gelene bı olaydan sonra sıcak bakmazdım
böcüğümbende ilk geldiğimde topiğe sıcak karşılamıştın hey gidi günler asıl sen çok iyiysin kuzum
ama o olay dediğin şu bildiğim şeymi
hala anlam veremedim ama o şahıs da var bişiy
yesho ben senı cok sevdım lenn valla böle bı sıcaklık geldı
normalde ılk gelene bı olaydan sonra sıcak bakmazdım
canım benim bende sizin hepinizi çok çok sevdim valla foruma bakmadan duramıyorum... totoyu devirip yatmam lazım aslında benimde ama evde yapılacak çok iş var o yüzden biraz geç yazıyorum size beni bugün böyle idare edin. Annem geliyor pazartesi misafir odasının temizlenmesi lazım çamaşırlar birikmiş sepet ağzına kadar dolu camlarım berbat içeriden silebilirim ancak çünkü deli yağmur var banyoyu iyice temizlemem lazım nevresimler değişecek yunusun benim çok iş var bildiğiniz gibi değil. Hastaneye gittim o gün sağ kulağımdaki denge kristali oynamış boyunlukla iş yapıyorum robot gibi sinir bozucu
canım benim bende sizin hepinizi çok çok sevdim valla foruma bakmadan duramıyorum... totoyu devirip yatmam lazım aslında benimde ama evde yapılacak çok iş var o yüzden biraz geç yazıyorum size beni bugün böyle idare edin. Annem geliyor pazartesi misafir odasının temizlenmesi lazım çamaşırlar birikmiş sepet ağzına kadar dolu camlarım berbat içeriden silebilirim ancak çünkü deli yağmur var banyoyu iyice temizlemem lazım nevresimler değişecek yunusun benim çok iş var bildiğiniz gibi değil. Hastaneye gittim o gün sağ kulağımdaki denge kristali oynamış boyunlukla iş yapıyorum robot gibi sinir bozucu
bu arada şaşırdım direk daldım..
hepücüğünüze günyadın.. şekerlermelerim...
bugun evde bnm de işim var..
yağmur çok çamaşırlar kurumuyorr.. of yaaa...
singirim bozuldu... ne güzel motive olmuştum temizlik işine ama yılmıcm btirecem
yeşoo tatlım geçmiş olsun baş dönmesi ve bulantı yapar steres kaynaklı bi hastalık
yeşo kız sükseli bi hastalık kız
kristal oynaması
esmoş hoşgeldin tatlışım
kisllarr görüşmeyeli neler yapıyorsunuz
nerdesinnan özledik delüüükisllarr görüşmeyeli neler yapıyorsunuz
biz fakirlerlerde olmazzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?