Kokoşş Hatunlar Kulübü

fıstıklar sözünde durmamış gibi olacağım ama fotoğrafçı gelmemiş bugün kaç defa aradım. baskısını bile alamadım henüz. yarında kapalı, pazartesiye kaldı üzgünüm.
dolap düzeninden bahsetmişsinizdir.
bende mağaza kaltlaması yapıyorum. benim yatak odası dolabımda ortada tek kapaklı bir yer var kazak için. 4 katlı oraya diziyorum kazaklarımı.
düzeni bende seviyorum ama bazen aceleden düzenli koyamıyorum.
fırsatım olunca düzene koyuyorum.
dolabımın içinde body, etek pantolonlar var askıda.
altta boş olan yerlere de bişeyler koyuyorum.
çorap çekmecemi yeniden düzenlemem lazım.
atılacaklarımı ayıklamam lazım.
benim asıl sorunum oğlumun kıyafetleri.
katlı ama düzeni istediğim gibi değil. dolap lazım.
güneş kız ikeaya gittiğinde çocuk için dolap fiyatlarına bakar mısın?

gidersem bakarım tabiki canım ...

ama netten sende bakabılırsınn..

yalnız ikeada dolap fıyatları genelde ucuk

sen nasıl bişey ıstıyorsun bir arkadasım gecıcı bıkac senelıgıneee beyaz dolap almıstı ıkeadan tek gozlu banyo dolabı dıye gecıyor ama cocugununn odasına fıyatıda en uygun o dıyee valla yatagınada uymustu sık bır kombınasyon olmustu . ama işte dar uzun bişi oo

geberdım lenn ama bıttıyıllık kayıtlar tmm amabende tmm oldum heeheryerımağrıyoo
cok konuşmadınız zaardöferım valla

yok yok burda ın cın top oyniyy ztn

eferım okudum pek bişi yokmuş

len ben o çorap şeysınden alamam sımdık hatrladım bende o kadar corap varkı yer bulamam babamın mesleğı corapcılık abımlerımde öle yengemde öleolunca herkes öorap verıoo
bayramlarda falan kocaman nerdeyse çuval gıbı poşetlerle verıyolar

kocem aradı 100 tl ıstedı verdım ama borçgüne vercekmış dedım nisanda sıra bızde olunca ben alcemm

canım odkr corabı cekmeceye nasıl dolduruyorsun:):)
ya hepsını 1 kerede kullanma cekmeceyede kullanabılecegın kadarını koy doldurma öle ben acılmamıs coraplrı ki mutlaka varrr bende

ayrı bır hurcta bekletıyorummm heheh acıl durmlarda cıkarıverıyorum

ama sızn durmda ııms az corap yolla len bizee

kocem aradı 100 tl ıstedı verdım ama borçgüne vercekmış dedım nisanda sıra bızde olunca ben alcemm

aferın akıllı garusun

çekmece dolusu kullanıom zorlanıyorum kapatrkende tabısı paketlılerd var lennn

akıllıyım tabe ne sandın

altın yükselıo bılgın olsun

netten bakıyorum canımda ben netten almam ama.
ikea pahalı demek e nerden bakıcaz koçtaş var ama bakmadım orda pek çeşit yok gibi.
canım benim istediğim 3 kapaklı olandan
2 kapaklı kısmına kıyafet, tek kapaklı olan kısmına battaniyesini filan koymak istiyorum.
derli toplu dursun istediğim gibi durmuyor çekmecelerde deli oluyorum. birazı odasında birazı dolabımda birazı yüklükte.
hepsi odasında elimin altında dursun.
uygun bişey bulsam iyi olacak.

ya ıkea bana gore pahalı ama kımısı memnun fıyatlardan koctas deılde keske bole magazalara baksan uygun fıyata guzel dolaplar denk gelebılıyor anladım benseni...bence cok gerekli dolap yaaa ben aldım ama almasam ortada kalırmıs hepsıı dökuntu ztn ccok off

canım netten bak derken fıyatlara modellere bak dedım butun urunler var fıkrın olur hem

bazı şeyleri uygun mama sandalyesi gibi.
eh be canım mağaza dolaşacak zamanım yok ki.
yatağımızı minadan aldım dolabı pahalıydı alamadık.
gerekli olmazmı deli oluyorum dolabını açıp ne var görmem lazım.
aslında benim ortaokulda kullandığım bir dolabım vardı.
sağlam taş gibi. evladiyelik derler ya. sonra ev aldık koyacak yer yok diye annem verdi.
o kadar pişmanım ki anlatamam. niye çocuğuma saklamadım diye yanıyorum.
neye kızıyorum biliyormusun?
babane dede anane birleşip bir oda takımı alamadı çocuğuma.
hele dede 0 yani. yatağı aldı ama üstünü biz ödedik.

kıs sana ne sorcam. şu mus çoraplar varya onların kalınları var tenin görünmüyor hani.
ben onlardan bulamıyorum.
bir tane almış eşim pentiden saten kalın diye.
hiç güzel değildi, dokumasında hata var gibi.
kızlarda görüyorum ama sormaya utanıyorum.
burda çorapçılar var ama asıl kemaraltına bakmak lazım.
loya, kahraman çorap deposunda vardır.
sende vardır de bakim ne marka nerden aldın.

hyrlısı bakalım böle durmlarda netten önce bakıp sonra gıdıp bakcksn ama dedıgn gıbı zamanımz cok yokk solendıgı gıbı kolay olmuyor hersey...

ben pentının saten sıyah corabını kullanıyorum bayılıyorum cok memnunum tayt gıbı hatta ...

bak agora size yakın diilmiydi orda pentinin magazası var cok guzle coraplar var istedgın corabı orada bulabılırsın bence

koton corap falan dıye gecıyor sanırım istedıklerın ondan

ben bırde pier cardının coraplrınıda sevıyorum... loyada falan onlardan oluyor ama asıl penti magazası bul orlrda birsuru cesıt oluyor

canım eşimin aldığı çorapta penti saten diye geçiyor.
ama hiç istediğim gibi çıkmadı.
belki hatalı çorap.
kızlarda gördüğüm mattı.
agora yakın ama pazar günü oraya gitmek işkence bize. gidersem sabah erken ve yalnız giderim.
oğlum otobüste sıkılıyor klabalıktan.
ay bu tarafta loya yok. hataya çıkmam lazım ama akşam gidemiyorum oğlumu alıyorum.

sen koton corap dıye bak canım yaaaa senın ıstedıgın onlardan sanırım hemen hemen butun camasırcılarda olur ...

saten evet bıraz parlak duruyorrr bıldıgın saten yanııı

yolunn uzerınde camasırcı yokmu

alya garusu msj atamıyorum öptum senı yavru kusunudaa git eve iyibir uykuu cekkk cocuguna kcoen baksın hehehe mujkk

hadi süpperr heheheh ıns yukselır cokk cokk

kaç tane kuyumcuya gttımse 2012 yok2011 bıle yok bılgın olsn 2010 verıyolr 160 tl yee 2012 fıyatın
ya altın cok zamlancak saklıyorlar bence
çünkü böle bişi ımkansız
yıl gelmeden üretılır 2012

Günaydın kokoşlarım benim Temizlik günü bugüüüünnn :) yuppiiii

dün gelemedim bütün gün dışardaydım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…