Kokoşş Hatunlar Kulübü

güneşş yazı nerde bende okuyayım ne olmuş annatsana

güneşcim geçmiş olsun oğluşuna.

böcük 40 tl çok mu yuh artk karanlıkta otur bari.
gece lamba yakacağına gece lambası kullan.
elektriğe %25 zam geldi normaldir.
ben bu ay kaç gelir merak ediyorum.

bocukum yuregıne ındı herhall mum yak nennn bundan sonram
mum yangın cıkarttır olm
gece lambası kendını aydınlatmaz en ıyısı karanlıkt yatmakşaka bı yana zamdan olmuş olablır ama cok yaa%25
yuhh

ya okdrda dıkkat edıyorum pofyaaa

ulen 40 tl cokmu biz ölelim ozamn aboowww böcukkk

ölme lenn bana göre cok annemler bıle akşama kadar evde herşey elektrık 50 tl gelmışcok üzüldümyaa
eşim az gelmış dıo ama bence cok akşama kadar işteyık sonuçta

bu bana gelen en yüksek fatura şaşırmam normal
valla 2 kişi sabahtan akşamakadar işte olup 2 saat sonra uyyan bana cok geldı
ütü ve lambaya yordum bakalım bu ay bellı olur
zam mı gelmış bıdeaman aman

yeminederim bunlar benim sabrımı deniyor açtım müdüre ağzımı evrağı hadi ben yazacam bana yıktılar....bişi demedim kayıt defterleri alıncakmış gelen giden evrak numarası kayıtlanacak v.s bunuda sen yaparsın demesinmi dedim bakın ben tercümanım tabiki bazı şeyleride öğrencem birtek proje yazmıcam ama yeni gelecek kızada bir işbölümü yapalımda ben evraklar arasında boğulursam proje yazamam geri kalırım felan dedim....

kız daha gelmediki dedi dedim gelcek (kız burda başka bir birimde gelcek sonuçta) onada devredelim ben hepsini yaparsam işimi yapamam dedim...tamam gelsin iş bölümü yaparız dedi...
yeter lann sus suuss nere kadar aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ağlamayana emzik vermezler öyle işte....

Kızçelerim ben yoğunum ondan ne geçmişi okuyabilim nede düzgün yazamıyom takip edemiyom kusura kalmayın emi

bu arada hazal cok üzüldümm o komşusuda nasıl anlamış dımekkı hazalın anlattığı kadar varmış ben olsam nıckımı değiştrır aynen devam ederdım
o laf taşıyanda kım acaba
onada dıycklerım varda olmuoo
yaptığı cok ayıp

ben geçen ay 118,90 ödedim ben intihar edeyimmi?

burda nasıl bulmuşki, anlamadım yaaa?

hazal işyerinde giryodu ama işyerinden biri nasıl gördü de yetiştirdi ben anlamadım...

o komşusu evinde değilmi bankayadamı yakın?

hem soyadı yok resim yok onun olduğu nerden belli ya?:44:

beni sürerler nan burdan valla görümce parçalar beni ona gün doğar....

ben resim felan yok edim bari profilime resim komıcam bundan böle....

Miroş facededemi görüşüyosunuz sizler benide ekleyin ozaman

sen bana adın soyadını özelden msj atda bulayım seni ordan konuşmuyorum ama ekli arkdaşlar var ben yoğunum son zmanlar iş yüzünden.baya iş var üzerimde 2-3 haftaya bitecek görüşürük sen arada gel taammı?

hee böcük 6-7 ay yan gelcem yatcam bebeğide mememe yapıştırcam ağladımı dayıcam benim koca memeleri....ben meme dedim de korkyom artık memişlerime bakmıyom çok büyüdüler sevmiom artık onları ne bu nan sütaş ineği gibi...

parayı nasıl zor kazanyom hee bilyon ama işte ben önem vermiom paraya salak ben ...artık harcamlarıma dikkat edicem kendime çizelge yapcem olmuyor böle...kartlarda aldı başını gdiyor birini kapıcam artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…