Kokoşş Hatunlar Kulübü

benimde işim bitti kızlaaaarrr... Camlar kapılar duvarlar koltuklar halılar banyolar ne var ne yok mis gibin oldu. Evimde mis gibi koktu şimdi kocamın canım birde ıspanaklı makarna çekmiş onu hazırlicam goncama :) ama onu yaparken bol bol yazabilirim :)

Böcüğüm fotoları eklicem albüm yapcam bakarsın kuş

yerden sıstma çok iyi yaaaa. yatak odam ve oğlanın odası parke.
diğer yarler taş. mecburen halı koyuyorum soğuğu kessin diye.
halı süpürmek çok sinir işin uzuyor.

evet halı süpürmeyi bende sevmiyorum. Birde shaggy ler yatıyor ya deli oluyorum süpürüyorsun süper görünüyorlar sonra iki bastınmı yatıyor o yüzden deli oluyorum halılara

Böcüğüm fotoların boyutları pek bir büyük geldi akşam ayarlarım onları sonra da eklerim

Evet benim halımda tüylü halılardan silinmiyor onun için bişey dökülecek diye korkuyorum

Silmeden önce tırnak fırçasıyla kuruyken fırçala sonra lifle sil halı şampuanıyla sonra da süpürgenin ucunu çıkar diz çök süpür güzel parlıyor ama bu geçici çözüm tabi arada bir yıkamaya vermek lazım

günaydın kokoşlarrr

çook uykum var oğluş uyutmadı

anamm ekşına bak senn.. demek komşu yakaladı ...

Günaydın kızlar sizleri çok özledim....

acayip yoğunlaştık biz burada.işlerden bazen mesai bile yapıyoruz.

geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir.hepinizi çok öpüyorum güneş,birsen ve esmaa bebiklerinizi öpüyorum.....

ben bu yoğunlukta hamiş oldumu bile unutur oldum ...projemiz 26 ocağa yetişcek oyüzden yoğunuz....

ayrıca burdaki kadın bazı işleri üstüme yıkma düşüncesine giip müdürn yanında makama yazılan yazışmaları kendi yapıyor demezmi mirayda öğrensin bu yazışmaları: müdür de evet dedi öğren miray yazışmlarıda....

NAN ben tercümanım ne işim olur yazışmlarla bişi demedim cuma günü akşma anneme gittim o çok çalıştığı için profesyoneldir...bana dedi öğren herşeyi öğren gençsin işe nekdar yatkın olursa nekdar fazla şey öğrenirsen okadar iyi ben öyle yükseldim herkes işinden oldu ben emekli oldum dedi.....

yanisi annemi dinleyip işten kaçmak yerine öğrencem öyle dedi...yazıver ne olcak bilg.yazılyo zaten dedi...

bakalım durumlar böyle işte kızlar....

h geldın cnm ben ıyyım valla sen nasılsın
öğren tabısı ama şimdıkı ınsanlar bı acayıp iş yıkma peşinde ve patronlara yaranılmıoo öğren ama işi üstlenme senın işin bellı nasılsa

cmtesi burda çok kötü yağmr vardı kuaföre gitmem lazım dı benim yanımdaki kuaförde gelin çıkcağı için ağdaya olmaz dedi gitmem lazımdı artık jilet olmuyo göremiyom yapamıyorum yorulyorum aklıma görümce geldi o gelmiyomu cafemize yiyo içyo dedim hadi arayım oda hemen gel dedi neyse gittim ağdaya kız yavaş yavaş yaptı ama okdar canmım acıdıki anlatamam unutmuşum acısını kız az bu iki çeker bitiririm dio dayan ben bağıryom avaz avaz...:53( ama değdi mis gibi gittim cmtesi parise haa pazar sabah bide akşmı gittim.) pek güzeldi...
sonra avm'ye gittim bucu seni dinelemdim ve görümceye biraz pahalı hediye aldım dün doğum günüydü 8 inde....şık kelebekli kazak aldım ....71 TL idi ama 120 den inmiş ATALARdan aldım burada atalara gitmeyen için söylüyorum gidin çok güzel şeler var eee dedim gitmişken bide kendimi şımartım mor kurdelalı noktalı kazak aldım hoş bişe benimki daha ucuzdu 60 TL den 40 a inmiş indirim var kızlar atalarda bian önce gidin dağıtın yıkın ortalığı...

neyse dün kaynanatör ve görümcek bana yemeğe geldi.barbun balığı aldım fırında yaptım yanına meyhane pilav ve roka salata nar ekşili ayrıca mercimek çorba...

cmteside evimi temizlemiştim yanisi tam karı oldum haaa ....

pek beğendiler yemeğimi kaynanatör gözünü alamadı.

günaydın kızlar .. güzel bi hafta olur inşallah...

hazal tamamen üyeliğini iptal ettirmiş...

aferin miroşşş..

helal şekerim..

ii ettin gittin görümceğe neden başka yere gidiyorsunkii ... sendekide akılll...

her zman takılll hiç boşuna başka yerlere gitmee..

böcüğümmm.. berbat haldeyim valla çok uykusuzum...

mıray len zararı olmaz demı ağdanın aman aman keşke krem kullansaydın
len dızıde dızıbak kendıne dıkkat et sık dişini az bee

senden garu olureferımm lenn
ne gerek var len pahalı heıdyeye paran cok herhal

öğrenimde ben zaten nisandan sonra yokum başlarının çaresine bakarlar ister istemez....ve doğurayım tüm izinleri kullancam hatta ücretsiz bile alcam iki ay felan bebeği 6 aylık edene kadar gelmicem bakarlar artık başlarının çaresine....
tartşmak istemediğim için bişi demedim al bu evrağı yaz derse yazamam benim işim değil diyemem... ama kadında çok uyanık cin olmadan adam çarpmaya kalkıyor...

aynen arayı bende iyi tutyorum cilve birkaç hoş sözcük kadının hoşuna gidiiiii...

bende her gittiğimde bişi yaptırcam bundan sonra...

çok acıdı baya kasıldım kız korktu hatta...:26:

hep bekledik mola verdik yaptı....pudra sürdük bol bol eve gelincede krem şimdi azcık aciii bide parise gidince daha çok acıdı zaten tazecikti...

nan battı balık yan gider dedim napim görsün ben insalara nasıl değer veririm paranın önemi yok gelir gider mühüm (nenem öle der) olan insanlık.

benden süper garuu olurr ilk defa barbun yaptım fırında süper oldu nan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…