Kokoşş Hatunlar Kulübü

Annem Antepten canım kardeşim Ispartadan gelicek

bibiğim bende cok ıstedım anı olsun dedım heyecan olsun didim ... daha once yapmstk guzl olmustu ama sonra vazgecıldı ben napim bılsydm 2 kısı bız yaprduk bunlrada hava atarduk ahahah

:) hahahahahaahahahahahah pardon mantıklı bir iş senin ki :)

sen geç dalganaı bakem ben sana ıngılızsın demeden once kımlık bulanıklığına gırmıstın kendunu bılmeden dolanıyordun ortalıkta sana bır kımlık verdık ozunu bulduk sen hakaret edıyonnn senlen mahkemede gorusecez

bibiğim bende cok ıstedım anı olsun dedım heyecan olsun didim ... daha once yapmstk guzl olmustu ama sonra vazgecıldı ben napim bılsydm 2 kısı bız yaprduk bunlrada hava atarduk ahahah

evet yaaa cok kısssdddımmm cokkk gecenlerde bocuk mıroya patlıcan gonderdı dedımkı kıslar bızde bırbırımıze ufak hedıyeler gonderelım anı ossun dıdım kımse sesını cıkarmadııı dahada demıyom

heeee guzum valla garularrr caydı benım sucum yok

Annem Antepten canım kardeşim Ispartadan gelicek
gözun aydın ayy bana fıstık yollasana lenn ucuza kargoda benden

kıskandın mı lennn

eğer çekılış olsaydı katılmaazdımben kımseyı hedıye alamam beğenmez kırılır bişi olur dıye
ama mıraya resım ekledım beğendı yolladım
öle bırı beğense yollarım ama hedıye seçmede özürlüyüm

ne yolladın goremedıkkı biz allam yaaaaaaaaa

:) Formundasın Burcum valla kafam netti brüttü kilolarla dolu :) amaaaaa bunun acısını çıkarcam haberin ola :):):) Şaka bir yana sizde olmasanız sıkıntıdan patlarmışım ben heeee... İyi ki varsınız be kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…