annenler nerden geldı yavwrımm
arnıca sulu süpürkesı var bende taş gıbım cok memnunum
tek sorun aparatları cok cabuk kırıldı ama garantıden hemen yenısını aldım
yoksa halıyı sökcek gıbı cekıo yerınden
reklamlara pek ınanmam ben
kolay gelsın cnm sen ıkea da mı çalışıyon:26:
hayırlı işler
ahaaa mesleğime abuk dıdı hakaret ettı elin dingilizi senu mahkemeye verecem tazmınat davası acacam
Annem Antepten canım kardeşim Ispartadan gelicek
sen yapmadın aslında senın dısındakı butun bu gaculara kızgınım yılbası çekilşi yusunden gıdıp onlara karısacaktım gıtme kendu aramızda yapalım dıdınız sonrada ortada bıraktınız
:) hahahahahaahahahahahah pardon mantıklı bir iş senin ki :)
bibiğim bende cok ıstedım anı olsun dedım heyecan olsun didim ... daha once yapmstk guzl olmustu ama sonra vazgecıldı ben napimbılsydm 2 kısı bız yaprduk bunlrada hava atarduk ahahah
evet yaaa cok kısssdddımmm cokkk gecenlerde bocuk mıroya patlıcan gonderdı dedımkı kıslar bızde bırbırımıze ufak hedıyeler gonderelım anı ossun dıdım kımse sesını cıkarmadııı dahada demıyom
gözun aydın ayy bana fıstık yollasana lenn ucuza kargoda bendenAnnem Antepten canım kardeşim Ispartadan gelicek
evet yaaa cok kısssdddımmm cokkk gecenlerde bocuk mıroya patlıcan gonderdı dedımkı kıslar bızde bırbırımıze ufak hedıyeler gonderelım anı ossun dıdım kımse sesını cıkarmadııı dahada demıyom
eğer çekılış olsaydı katılmaazdımben kımseyı hedıye alamam beğenmez kırılır bişi olur dıye
ama mıraya resım ekledım beğendı yolladım
öle bırı beğense yollarım ama hedıye seçmede özürlüyüm
ne yolladın goremedıkkı biz allam yaaaaaaaaa
gozun aydınnnn nannn ulkemızı kusatmıssınız dıngılızler
sen geç dalganaı bakem ben sana ıngılızsın demeden once kımlık bulanıklığına gırmıstın kendunu bılmeden dolanıyordun ortalıkta sana bır kımlık verdık ozunu bulduk sen hakaret edıyonnn senlen mahkemede gorusecez
gözun aydın ayy bana fıstık yollasana lenn ucuza kargoda benden
kıskandın mı lennn
şimdık nerden bulcam
Bana adresini yollasana özelden. Pazartesi döncek annem salı çarşamba yollatırım
kuzu gelişmiş cavptan eklntilerinin içinde bulabilirsin..
essah mı lennparasını verırım
özele gell senn
parasını mı yollican ? kazıklarım ammaaaaaaaaaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?