Kokoşş Hatunlar Kulübü

Güneşim sen ne istersin bebeğim :)

canım benım tek bir keyfım varr antep fıstıgı kocam her aksam gelırken alır abartısızzzz... ben gunluk aldırtıyorm 5 tl lık falan hehehee yıyorum bıtıryrum koca bır kaseee:)):

zamanında kıstlerım vardı koca karı ılacı yaptıryrdum erıtmek ıcın orda bana antep fıstıgı ye dmeıslerdı bolbol ordan kalma alıskanlık henuz bıkma yasamadım de bana sana en ıyısnı gondercm alırım parasynan hahahaha:) hıc hayr demem

meloş ayıp etmıs sana onu söz veren bende bir arkadasa tarhana yollamstım acep memnun kalmısmıydı hıc sormadım sonna hihihih:)

temem canım. hiç birinizin kini not edemedim ama annem dönünce soracağım siz bana mesaj atın ben hazır olunca adreslerinizi alırım kargo ile adrese teslim olabiler :)

tatlışım iyi bak cvbnı güzelcene yazdım ogün bulda oku bi

temem canım. hiç birinizin kini not edemedim ama annem dönünce soracağım siz bana mesaj atın ben hazır olunca adreslerinizi alırım kargo ile adrese teslim olabiler :)

wawwww yeşo henuz gaçmadın gıı hadı bakalım hihihih:):)

su an gorusmedıgınıze goreee ya olduuu yada hasta yatıyor yadaaa heç begenmedi

hamileyim diye çuvalla göner dedim sandı. özellikle dedim çok gönderme küçük bir kese kağıdı yeter diye. taze çıkacak bekle demişti.
sonra yoğunum çarşıya gidemiyorum filan dedi.
aman bir daha kimseden bişey istemiycem tövbe.
yesho lafım sana değil bebem.
bu arada hamile değilim çuvalla yolla

kızlar kendinize iyi bakın beni sarmadı muhabbet bir daha gelmicem

su an gorusmedıgınıze goreee ya olduuu yada hasta yatıyor yadaaa heç begenmedi

yok gızz face ark devam edıyor ama ozamn begendımı begenmeıdmı ne konsmstk hatrlamıyorm hahahahaha

dusun burdan feceye tasndı arkadaslıgımızz:):)

ne kaçıcam be biraz fıstıktan mı korkcam :)

çok güzel hareketler bunnarrr:):)

Noluyor burda fıstık muhabbeti mi ediyonuz heeeeeeeeeee

hahhaaaaaa yarın uyelik ıptalı yazıyormusss bu arada foltolara baktım canımmm bayag bayagg karda kalmıssın can
evınde cok begendımm nannn mutfaktakı o kaca kasenın ıcınde karısık yemıs var neee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…