bende gitsin diye istedim
Güneşim sen ne istersin bebeğim :)
tamam kuş adresin lazım olacak annem dönsün sip tamam olunca adres isterim senden
canım benım tek bir keyfım varr antep fıstıgı kocam her aksam gelırken alır abartısızzzz... ben gunluk aldırtıyorm 5 tl lık falan hehehee yıyorum bıtıryrum koca bır kaseee:)):
zamanında kıstlerım vardı koca karı ılacı yaptıryrdum erıtmek ıcın orda bana antep fıstıgı ye dmeıslerdı bolbol ordan kalma alıskanlık henuz bıkma yasamadım de bana sana en ıyısnı gondercm alırım parasynan hahahaha:) hıc hayr demem
meloş ayıp etmıs sana onu söz veren bende bir arkadasa tarhana yollamstım acep memnun kalmısmıydı hıc sormadım sonna hihihih:)
bahane üretme verecek cevabın yok işte.
Kocemi rezil etmemek için vericem.
Alt tarafı 3-5 tl cik ben senin gibi cimri pardon tutumlu değilim.
Ayda 3-5 tl verip rahat etmek benimde hakkım. Kocem sigara içiyorsa
kendi keyfine para harcıyorsa bende harcarım.
O kadar çalışıyorum kendime bişey almıyorum.
Bu kadarcıkta lüksüm olsun demi?
Sana bişey sorduk cevap yazsana?
Saten beyaz gömlek yakasındaki kir izi nasıl çıkar?
Aman biz hasta olmayalım çocuklara bulaşmasın bebem.
Kıs alya ben cevize başladım yarın bir hafta olacak.
4/3 verdim hergün. Alerjik bir durum yok. Yarın itibariyle hergün 1 ceviz vericem.
Badem ve fındığa da başlamak istiyorum.
Nasıl vereyim?
Yani hepsini aynı ayda mı koyayım kahvaltısına.
Mesela 3 badem 3 fındık 1 ceviz hergün fazla mı olur?
Sana geçende bişey sordum ama görmedin kivi ile hangi meyve yakışır diye sordum.
Muz ile veriyorum.
Geçende gazetede ayva+kivi+portakal suyu karıştırıp verin demiş. Içine pekmezde konuyor. Demir eksikliğini giderirmiş.
Tatilde oğlumu bakıma alıcam.
temem canım. hiç birinizin kini not edemedim ama annem dönünce soracağım siz bana mesaj atın ben hazır olunca adreslerinizi alırım kargo ile adrese teslim olabiler :)
canım benım tek bir keyfım varr antep fıstıgı kocam her aksam gelırken alır abartısızzzz... ben gunluk aldırtıyorm 5 tl lık falan hehehee yıyorum bıtıryrum koca bır kaseee:)):
zamanında kıstlerım vardı koca karı ılacı yaptıryrdum erıtmek ıcın orda bana antep fıstıgı ye dmeıslerdı bolbol ordan kalma alıskanlık henuz bıkma yasamadım de bana sana en ıyısnı gondercm alırım parasynan hahahaha:) hıc hayr demem
meloş ayıp etmıs sana onu söz veren bende bir arkadasa tarhana yollamstım acep memnun kalmısmıydı hıc sormadım sonna hihihih:)
haaaa gidebilirim nema problema yani Melooooo çekil aradan de yeter siparişle filan gözüm korkmaz benim :)
wawwww yeşo henuz gaçmadın gıı hadı bakalım hihihih:):)
hamileyim diye çuvalla göner dedim sandı. özellikle dedim çok gönderme küçük bir kese kağıdı yeter diye. taze çıkacak bekle demişti.
sonra yoğunum çarşıya gidemiyorum filan dedi.
aman bir daha kimseden bişey istemiycem tövbe.
yesho lafım sana değil bebem.
bu arada hamile değilim çuvalla yolla
su an gorusmedıgınıze goreee ya olduuu yada hasta yatıyor yadaaa heç begenmedi
hamileyim diye çuvalla göner dedim sandı. özellikle dedim çok gönderme küçük bir kese kağıdı yeter diye. taze çıkacak bekle demişti.
sonra yoğunum çarşıya gidemiyorum filan dedi.
aman bir daha kimseden bişey istemiycem tövbe.
yesho lafım sana değil bebem.
bu arada hamile değilim çuvalla yolla
ne kaçıcam be biraz fıstıktan mı korkcam :)
kızlar kendinize iyi bakın beni sarmadı muhabbet bir daha gelmicem
yok gızz face ark devam edıyor ama ozamn begendımı begenmeıdmı ne konsmstk hatrlamıyorm hahahahaha
dusun burdan feceye tasndı arkadaslıgımızz:):)
Boyut değiştirmişsiniz :)
sende değiştirmek istermisin bebeğimmm
kızlar kendinize iyi bakın beni sarmadı muhabbet bir daha gelmicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?