Kokoşş Hatunlar Kulübü

nan bunlar asil görmemişler ne isticeni şaşırmışlar
don monda isterlar

kısım bızım aramızda alısverıs farklı bana hakaret ettı bende mahkemeye verecektım ama amaç ikili ilişkilerimiz müzakeremız bozulmasın dedım aacuk fıstık acuuk yağğğ analaşacaz garı

yunusukınden ıstıyorummmm benn

oooyyyyyyy yerim ben onun dötünü başını:) b.klu b.klu yollarım ama bak :) Çok düzeni bozuldu ama neden anlayamadım. Üst dişi çıkmış dün akşam fark ettim. Bizim ev hep sessiz ya şimdi annem var annemi görmeye gelen çok annem burdan taşındı antebe daha 3 ay önce ev de sürekli insan sanırım sesten insanlardan rahatsız oluyor Yunusum. dün gece neredeyse hiç uyumadı ama gündüz de uyumamıştı deli etcek bu çocuk beni. Artık iyice baba diyor hecelemeyi geçti ama bildiğin Ahmete sesleniyor dün telde konuşuyorum kucağımda Yunus baba dedi bir kaç kez noldu oğlum dedim bende dönüp bir daha baba dedi sabah ta aynısını yaptı ay aşık oluyorum ben her gün daha çok bu çocuğa :)

yetıs garee

nan alyam antepten baska ne ıstenr don ıstesek sımdııı yoresl bısı yollar degısk gelır bunye sarsılır zuhahahahah
niye sarsılsın nan
fantazi çıkar işte
bi gecede o donla parise gişdersiniz
alya kiviyi buldum ama fındık bademle ilgili bişey dememişsin.

cevizi kahvaltıda fındık bademide
her gün birini az miktarda olmak kaydıyla meyve karıştır
ceviz beyin için çok gerekli onu hergün ver tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…