ahahaha
eşim işi bırakmışşşşşşşşşşşş
sendemi gıymıyon yoksam
anemmmmmmm sen burda bırıkım yapacam dıye bı tarafını yırt adam işi bıraksın noldukı bacım
hehe sır orasııı
aaa hayır olsun nerden cıktı bu şimdi gız böcuk
işini sevmıyordum hep stres az para cok iş hayırlısı olsun ama keşke kredıler bıtınce cıksaydı tek başıma zorlancam
ama eşim durmaz evde ınş.hemencık işbulur
hehe sır orasııı
aaa hayır olsun nerden cıktı bu şimdi gız böcuk
İNŞALLAHHHH canım ben cıkıyorum kendınıze ıyı bakım
işini sevmıyordum hep stres az para cok iş hayırlısı olsun ama keşke kredıler bıtınce cıksaydı tek başıma zorlancam
ama eşim durmaz evde ınş.hemencık işbulur
haaaaaa sıra bakkkk
İNŞALLAHHHH canım ben cıkıyorum kendınıze ıyı bakım
her ızınlı gününde müdürü süreklı çağırıyoo bı mok varmış gıbı akşama kadar bın tane ınsanla uğraşıyoo yemek saatı bıle yok yaptıklrına bak
ıyı oldu boşver bulır ınş.
6 yılldır orda 40 tl zam yapılıyooo
ınş güzel bı iş bulur ınş
bıde herkes patron onun işinde herkes fırça atıyoo stresle gelırdı eve saçları dökuluyordu valla
Allahım zorda bırakmaz ınş bızı
ben hem parise hemide normalde giyerim çok severim kızzzzzzzzzzayyy gunesım sacmalama nennnnn olur mu tangasız barıssss
yuvayı dişi kuş yapar dıye boşuna dememışlererkekler pek günlük yaşar ve mantıkları yoktur çoğunun o yüzden sana göre hesaplı ne ıse onu seçmelısın cnm
benım eşim evlenınce sıgarayı bırktı
benden düşüncelıdır parayıda ben verırım eşime harçlık zaten yemeğıne ancak yeter ne sıgara almasıevın ekonomısı hep bana bağlıdır
eşime hep ben harçlık verırım cok nadır ondan alırm
onuda atarım kenara
sen sen ol cocuğun için bişiler bırıktr ınan bak benım kayganalar bı mok yapmadı ondan kötüsü yok
yapmadıkları halde bekleyen aılelerıde anlamam
sırf bunun için değil tabı onlara tepkım tabısı
gençken çalışsaymışcocuk etmeyı bızde bılıyok oturup mıçımızın üstüne evde toto buyutmeyı ama nıye çalışıoz evlatlarımız ıcın ben olmayan evladım için yatırım yapıyorum
eşim bılmez
analık budur böledır
annemı bıraktım evıme 1 gün kaldı açıp dolaptan sadece peynır yemış onuda 3 yaşındakı yeğenım cok acıkmış ekmek araısı yapmış oysa evımde nelr yokkı
ayy gene bağladımmm neyse
kısaca sen çalışıyorsun bahane üretmeye hakkın yok cocuk yaptınsa alcaksın kardeşim sorumluluğunubu laf sadece sana değil herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?