Kokoşş Hatunlar Kulübü

Günaydın çıtır gelin napıyosun...

iyi canım kararlar aşamasındayım. geçmiş olsun dikkat et kendine canım

günaydın canım

gunaydınnnnn canlarım

günaydııııııın:)

o ne cnmcım ben makineleri dizcem eve galiba ütü makineside varmı acaba

miroşş... kız burda da kuru temizlemeler yapıro ütüyü...

sorsan vardır...

mesela duman kuru temizleme varya brda..

pantolonları 2,5 tlye ütütlüor..

arca kuru temizleme 2 tlye

benm evin yanındaki 1.5 tlye..

yani sorsan sadece ütü fiyatı verirler...

kızlaaaaaaaaar bişey sormak istiyorum. eşiyle aynı yerde çalışan ya da daha önce çalışmış olan varmı. nasıl bir durum oluyo acaba fikri olan????

hoşgeldin tatlışım
özlediniz dimi bende sizi özledim ama napam işte yoğunum bu aralar
birazdan çıkıcam ara ara gelirim tatlışım

yesho niye üyeliğini iptal ettirsin?
batırdık ama bir ton fıstık istedik hatundan batmadan gideyim dedi

çıtır gelin napıyorsun şekerim.

mirayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
nan yazdıklarımı heç okumuyon benim yaaaaaaaaaaa

özledik alya ditmeeeee

nilcim burdan bir arkadaş eşiyle aynı yerde çalışıyor ama şirket onların.
sizin nasıl bir iş?
ha birde yesho vardı eşiyle çalışan.
ama sürekli yanyana olmak sıkar mı diye düşünüyorum.
ben kocemden sıkılmam sanırım.

hoşgeldin
sen çalışmıyo muydun tatlım

ben psikoloğum canım biliyosunuz. işim var daaaa. kocam iş yerine ortak olacaksın diyo. benimle çalışmanı da tercih ederim diyo. ortaklığa bişey diyemiyorum. çünkü o konuda zorunlu tutyo eşim. ama çalşma konusunda da yanımda olsan sevinirim diyo başka şirkette çalışmaktansa benimle çalış diyo

ben bunu duymadım hiççççç

butun gun beraber olmayı tasvıp etmıyorum ya ınsan bıraz uzak kalmalı akşama ozlemle evde buluşmalı ama bu benım görüşüm tabıkısı

yaaaaa işte aynı durum. benim eşimin şirketi. artık ortak olacak. çünkü en büyük desteği veren bendim hep maddi manevi çok uğraştım o iş kurana kadar. ama birlikte çalışma olayını bilmiyorum nasıl olur. elektrik elektronik mühendisi eşim. büyük firmalarla çalışıyo her tür elektronik sitemleri düzenleme kurulumu sistem yapımı vs vs. daha çok yeni yapılarda sitelerde avmlerde işyerlerinde falanm yapıyo işleri. halkla ilişkiler kısmına ve çalışmaların daha verimli olması için benim çalışmamı istiyo. zaten bu işi yapıyorum üç yıldır ama birlikte nasıl olurkii

evet cnm parisi azaltıcam gibi bu soğuklarda zor oluyor...benim şimdi taşındığım ev soğuk bir odayı ısıtyosun diğer odalar soğuk kalıyor büyük olduğundan eee banyoda soğuk tabii insan ister istemez üşütür...

hafta sonlarına atıcam parisi gündüze hatta....:26:

burda ütücü yok işte kuru temizleme yapıo bide ütü 10 TL napim ben kendim yıkıyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…