Kokoşş Hatunlar Kulübü

kız yeshooo...

iptal etmiş olmasın üyeliğini...

burcu burcu saç boyasındaydı .. nasıl oldu acebaa...

güneşş gel annem gel kahve getirmesende olur

Hahahahahaha azcık fıstıktan mı korkcak gözüm işlerim çok yoğun Melom ondan böyle balataları sıyırdım vallahi :)

yesho niye üyeliğini iptal ettirsin?
batırdık ama bir ton fıstık istedik hatundan batmadan gideyim dedi

çıtır gelin napıyorsun şekerim.

Yok henüz batmadım hala ayaktayım size fıstık alabilmek için mesai yapıyorum :)

Ebet ben çalışıyorum kocamla :) ama sürekli yan yana değiliz biz :)

Eşle çalışmak zor bizim de kendi işimiz ve birlikte çalışıyoruz ama dengeyi kurabilirsen sıkıntılar ortadan kalkıyor hatta keyifli hale geliyor. İkimiz de farklı birimleri yönetiyoruz. Eşim üretim ve siparişler ırttı zırttı bir çok birimin takibini yapıyor ve evraklara imza atıyor :) Ben dış ticaret ve muhasebesini üstlendim. Akşama kadar yapacak o kadar çok işimiz oluyor ki ikimizinde aslında aynı yerdeyiz odalarımızın kapıları karşılıklı ama iş dışında neredeyse göremiyoruz birbirimizi ben odadan asla çıkmıyorum işim nedeniyle :) Ara da imza almaya gidiyorum gittiğimde kısa ve öz kur yapıyorum yüzüm güleç odama geri dönüyorum ve akşam eve gittiğimizde gerekmedikçe iş konuşmuyoruz. Ama zor tarafları da yok değil tabi... Erkek misafirlerim geldiğinde gözlerinden fışkıran alevleri kulaklarından çıkan dumanları görüyorum ve bizim işimiz sadece erkek müşterilerle çünkü halı saha yaptıran bir kadın henüz göremedim :) neyse sözün özü... işyerinde profesyonel olmayı becerebilirseniz sorun olacağını sanmıyorum. Sadece çalışmak ve para kazanmak içi girmelisiniz iş yerinizin kapısından karı koca olduğunuzu hem unutarak hem unutmayarak. Ben sıkılmıyorum vallahi bence bu iki gün orda 3 gün orda başlangıç için olabilir denersin baktın iş ve eş durumu birbirinden ayrı yürütüyorsunuz full time eşinin yanına geçersin. Hem rahat edersin bak ben kafama esince evde kalıyorum kimseye hesap vermeden. Oğlum olduğu için iş durumuma göre çıkıyorum kuaföre gidiyorum gelmicem diyorum gelmiyorum bir de o rahatlıkları var.

eşini çıkartmışar böcük. tazminat almayacak mı?
kendi isteği ile bile ayrılsa tazminat alabiliyordu yeni yasaya göre.
inşallah alır.

Yok henüz batmadım hala ayaktayım size fıstık alabilmek için mesai yapıyorum :)

Hahahahahaha azcık fıstıktan mı korkcak gözüm işlerim çok yoğun Melom ondan böyle balataları sıyırdım vallahi :)

Ebet ben çalışıyorum kocamla :) ama sürekli yan yana değiliz biz :)

yorma kendini kıs ben yamyam değilim bir avuç yeter bana.
üf benimde işim var ama yapıyorum işte arada bakıyorum size.
yanyana değilsen daha güsel.

Kendi rızasıyla çıkarsa tazminat alamaz. Tazminat alması için sözleşme şartlarının yerine getirilmemiş olması lazım işveren tarafından ya da ödeme ile ilgili gerekçe kabul edilebilecek derecede sıkıntı yaşamış olması lazım ama esnaflıkta sözleşme olduğunu sanmıyorum hakkını arayacak bir arguman vermemişlerdir eline.

Doğru mu böcüğüm

Ben yorulmam :) Değiliz tabi karşılıklıyız

alamaz cnm ımzalayıp cıkmış

niye imza atmış hay allah!
onlar işten çıkarttıysa bişeye imza atmasaydı.
bak benim eşim ilk çalıştığı yerde sigortalıydı.
iftira attılar işten çıkardılar. eşimden de imza istemişler ,atmamış kesinlikle.
gidip sgk ya şikayet dilekçesi verdi.
adam şikayetini geri al seni burda barındırmam iş bulamazsın demiş.
eşim umursamadı.
iş uzamasın diye parasını mecbur ödedi.

böcüğümmm uğurummm üzülme hiç bişey için allah herkesin gönlüne göre veriyo ... sen dua edip allahtan iste yeterki.. kıyamam sana... :))

İnanma asla bitanem bunlar dedikodu
ınanmadımm yavrımm evt cnm
geçen ay atmadı
süreklı gececı ne çıkarsa buna bahane buldlar kızda sıkayte edınce bişi kalmamış yapcekk
bıktı eşim ınan
hep gece ızın yok baskı maaştan kesılıyolardı bişiler bahane edıp falan
o son olayda nokta oldu işte

böcüğümmm uğurummm üzülme hiç bişey için allah herkesin gönlüne göre veriyo ... sen dua edip allahtan iste yeterki.. kıyamam sana... :))

Allah razı olsun cnm
ınancım sonsuz bulcek eşimmm

selam kızlar sabah işim var dı acamadım nasılsınızz ben gecmişe dalıyorum.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…