butun gun beraber olmayı tasvıp etmıyorum ya ınsan bıraz uzak kalmalı akşama ozlemle evde buluşmalı ama bu benım görüşüm tabıkısı
mirayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
nan yazdıklarımı heç okumuyon benim yaaaaaaaaaaa
öyle ama koşturmaca bi işse zati görmezler bile fazlabutun gun beraber olmayı tasvıp etmıyorum ya ınsan bıraz uzak kalmalı akşama ozlemle evde buluşmalı ama bu benım görüşüm tabıkısı
kuşummm az muhabbet edek çıkıcamalyammmmmmmmmm
okadar karıştımki hem geçmiş hem gelecek bulamadım yaa nerde yardımcı ol hastalıktan yeni çıktım kafam basmıyo zati...:26:
yaaaaa işte aynı durum. benim eşimin şirketi. artık ortak olacak. çünkü en büyük desteği veren bendim hep maddi manevi çok uğraştım o iş kurana kadar. ama birlikte çalışma olayını bilmiyorum nasıl olur. elektrik elektronik mühendisi eşim. büyük firmalarla çalışıyo her tür elektronik sitemleri düzenleme kurulumu sistem yapımı vs vs. daha çok yeni yapılarda sitelerde avmlerde işyerlerinde falanm yapıyo işleri. halkla ilişkiler kısmına ve çalışmaların daha verimli olması için benim çalışmamı istiyo. zaten bu işi yapıyorum üç yıldır ama birlikte nasıl olurkii
şimdi kızlar şöyle yapsam da ortayol bulsam nasıl olur. ben üç gün çalışıyorum şu an. tüm hafta değil yani. ekstra durumlar olursa dört gün oluyo. üç gün işimde olsam. bir yada iki gün eşimle çalşıp onun da gönlünü almış olsam olurmu:)) ben üç dört gün çalışarak mutluydum gerçi ama:)))
hep destek tam destek diyosun:)))
bence olmaz olucaksan tam ol
öteki türlü yine eleman alınacak ama
hem yorgunlukla ypamayabilirsin
Nilcim bence de iyi olur. Zaten sürekli yanyana olmayacaksınız ki?
Deneyebilrisin bence.
Eşin olduğu için işi sıkı tutarsın. Kendi işiniz oldupu için severek çalışırsın.
Birde izin durumları var bebek filan oluvnca kendi işinin avantajını kullanırsın.
Ben 8,5 yıldır kocemi doğru düzgün göremediğim için çalışırdım.
allah seni ne etmesin kıssssss!
soğukta ne geziyon karnında beben var. gir yatağa sıcacık öyle bekle.
bazen banyoda bile fanı açıyorum.
Nilcim 2 gün eşinle çalışman yeterli olacak mı?
mıroşşş geçmiş osunn bende saclarıma rofle yaptırdımm sarı cıvcıv odummmm genem
iyi canım kararlar aşamasındayım. geçmiş olsun dikkat et kendine canım
günaydın canım
günaydııııııın:)
miroşş... kız burda da kuru temizlemeler yapıro ütüyü...
sorsan vardır...
mesela duman kuru temizleme varya brda..
pantolonları 2,5 tlye ütütlüor..
arca kuru temizleme 2 tlye
benm evin yanındaki 1.5 tlye..
yani sorsan sadece ütü fiyatı verirler...
kızlaaaaaaaaar bişey sormak istiyorum. eşiyle aynı yerde çalışan ya da daha önce çalışmış olan varmı. nasıl bir durum oluyo acaba fikri olan????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?