Kokoşş Hatunlar Kulübü

butun gun beraber olmayı tasvıp etmıyorum ya ınsan bıraz uzak kalmalı akşama ozlemle evde buluşmalı ama bu benım görüşüm tabıkısı
öyle ama koşturmaca bi işse zati görmezler bile fazla
kuşummm az muhabbet edek çıkıcam
okadar karıştımki hem geçmiş hem gelecek bulamadım yaa nerde yardımcı ol hastalıktan yeni çıktım kafam basmıyo zati...:26:

geçmiş ola yazdımmm sana tatlımmmmm

aslında verimli olur.
sonuçta başka eleman olucağına sen olursun ve destel olursun tatlımmm

şimdi kızlar şöyle yapsam da ortayol bulsam nasıl olur. ben üç gün çalışıyorum şu an. tüm hafta değil yani. ekstra durumlar olursa dört gün oluyo. üç gün işimde olsam. bir yada iki gün eşimle çalşıp onun da gönlünü almış olsam olurmu:)) ben üç dört gün çalışarak mutluydum gerçi ama:)))

güneş niye gelmediki yaaa:26::26::26:
böcükde yok dimi:26::26::26:

bence olmaz olucaksan tam ol
öteki türlü yine eleman alınacak ama
hem yorgunlukla ypamayabilirsin

Nilcim bence de iyi olur. Zaten sürekli yanyana olmayacaksınız ki?
Deneyebilrisin bence.
Eşin olduğu için işi sıkı tutarsın. Kendi işiniz oldupu için severek çalışırsın.
Birde izin durumları var bebek filan oluvnca kendi işinin avantajını kullanırsın.
Ben 8,5 yıldır kocemi doğru düzgün göremediğim için çalışırdım.

bence olmaz olucaksan tam ol
öteki türlü yine eleman alınacak ama
hem yorgunlukla ypamayabilirsin

almam diyo inatçı. ya sen ya da yok diyo:)) sekreterleri de beğenmiyorum yapamazlar. adam gbi bi sekreter de lazım aklımda biri var onunla da görüşcem

ben kocemle olmayı çok istiyorum. sürekli dipdibe olamayız. o dışarda çok bulunuyo toplantılara çok gidiyo. ayy ben bi düşünem tekrar. ama kocam çok ağır basıyo:)))

iyi canım kararlar aşamasındayım. geçmiş olsun dikkat et kendine canım

günaydın canım

günaydııııııın:)

saol cnm...aslında eşinden ayrı bir yerde çalışsan daha iyi değilmi hem daha çok özlersin özlemek iyidir...farklı olur...zaten akşamları birlikte olcaksın.

kız sordum kuru temzileme ütü fiyatı aynı dedi burası sosyete anam ben vermem herşeye 10-15 TL yani kendim yaparım söylenirim ama yaparım.

kızlaaaaaaaaar bişey sormak istiyorum. eşiyle aynı yerde çalışan ya da daha önce çalışmış olan varmı. nasıl bir durum oluyo acaba fikri olan????

ben eşimle aynı işyerindeydim tavsiye etmiyorum üstelik ilk tanıştımız yıldı aşk doluyduk düşün cicim ayları kızmayor sinirlenemiyor..

ama dibimden ayrılmıyodu durup durup yanıma gelyodu..uzaktan beni izliyodu yemekleri birlikte yer olmuştuk hergün her satt birlikteydik...bazen tartışmalra sebep oluyor gereksiz kıskançlıklar biz çok şık giyiniyorduk gerçi otelde info rez. bölümündeydim...asılan felan oluyordu kıyameti koparyodu bana benimki...
sen ofiste olucaksın...ama hergün yanyana sıkılırsın akşamalrıda yanında olcak...kimle konuştuğun nerey girdiğin nette herşeyi bilecek bilmediği asla bişi kalmıcak özelin felan asla kalmıyor cnm.

Miray tam sosyetikmiş sizin ora. 10-15 tl yuh yani.
Ben sadece kumaş pantolon vericem beceremiyorum ütülemeyi.
Oda bahara ancak olur.
Böcük bana pasaklı diye diye nevresim ütületmeye başladı.

Miray doğru diyorsun ama nilin eşi dışarda toplantıda olacakmış.
çok fazla işyerinde durmuyor dediği için bana mantıklı geldi.
Deneyebilir olmazsa, kendi işine devam eder.

Kıs ben kaç yıldıır özlüyorum bizde özlem giderecek zamnada olmuyor.
Tek akşam yemeklerinde konuşuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…