Kokoşş Hatunlar Kulübü

greyfurt un tadını hıc sevmım yaa:120:bıkez meyve sıkarken koydumm cok acı yaptıı

eşim çalışkan brı iş ayırt etmez cnm
mesleğı turızm
ama dalgıç normalde karışık yanı

hımmm. turizm geniş bi alan. bulur canım yaaaa üzmeyin kendinizi

beni seç beni seç
eşime sipariş edeyim portakal greyfurt.
dikkat etmek lazım ama üşütüyoruz farkına varmadan.
birde evin her tarafı ısınmıyor maalesef.
bi sıcak bi soğuk hasta ediyor.

kızlar da çok güzel yahuuuu. milletin aklına girmesinler burda yuva yıktırmim:))))

hımmm. turizm geniş bi alan. bulur canım yaaaa üzmeyin kendinizi

kızlar da çok güzel yahuuuu. milletin aklına girmesinler burda yuva yıktırmim:))))

çirkin olanı seç sende.

ama çok iyi geliyo biliyomusun. ben acı olmasın diye portakalla birlikte sıkıyorum. bir zamanlar babama yapardım hapşurmaya başladımı. hasta olmadan atlatırdı hemen

ben bayılıyorum portakal+greyfurt karışımına.
acı gelmiyor.
1 tane sıkıyorum gerisi portakal.

yok normal dusunu yaptırırken kısın odada yaptırıyoruz o poposunu yıkayacagmz zamns adece alel acele banyoyu kullanıyoruzzz

o da doğru. ama alanı dışında bir iş nasıl bulacak o da var. inşallah istediği gbi bir iş bulur

kargo şırketıne bakmış bakalım hayrlısı en azından bayramlarda ve pazarları tatıl tabı olursa

benı al benı anlattında

selam kızlar nasılsınız?

sizleri göreyimde öyle yemeğe gideyim dedim....

hafta sonunuz nasıl geçti? ben çalıştım dün kocişin işyerinde cafeye gittim o davraza gitti arkidişleriyle kayak yapmaya...

dün çok yoruldum oturduğum yerde bile olsa hesap hesap aç insanın kafası yorulyomuş kocişi biraz anladım ne yorulyosun yaa diye dalga geçrdim...

hamillelik zor gidiyor kızlar mide bulantıları başlıyor gibi boğazımda yanma başladı.midem bulanıyor....

onun dışında herşey normal kontrolum ayın 28 inde...

haaa unutmadan kızlar haberiniz varmı bilmem 2012 haziran anneleri anne topiğimiz uzun süredir girmiyodum zaten yoğunum bi girdim hafta sonu neler olmuş neler kazen topiği kapatmış birsürü kişide enggelenmiş üzüldüm hepsini özlemiş girmiştim hasret giderim dedim topik kapatılmış...öyle böyle değil baya yazılanlara göre terslikler yaşanmış onlarda siteden uzaklaştırılmışlar hepmi bilmiyorum..

yenisini açmış kazen ama tadı kalmamış girenler 3-4 kişi pek kimse takip etmiyor bide topikten durumu protesto edip yenisine girmeyenler var anlıyacanız durum karışık...

bana denk geldi yaaa anneliğimi bile şöyle samimiyet içinde bir anne toipiğinde yürütecektim..

son ayların heyecanı felan artık sizler beni bol bol dinlersiniz kaprislermide çekersiniz ehh bi zahmett anne gibi davranırsınız beni anlarsnız bende istediğim gibi kapris yaparım

kargo şırketıne bakmış bakalım hayrlısı en azından bayramlarda ve pazarları tatıl tabı olursa

benı al benı anlattında

:))))))) kız biz çok çalıştırcaz seni nasıl alemki. haftasonları bile çalışma durumları olacak ihaleler için şehir dışına gidecek senin bebişin var. dört kişiyle görüştüm birini beğendim. saat ikiden itibaren tekrar gelecekler beş kişi daha. kocem de geldi dedi ki ben şu zayıf olan esmeri iyi gördüm dedi. konuştunmu dedim hayır dedi ilk intiba sadece dedi. ben de o kızı beğendim. adam insan sarrafı olmuş haberim yok valla.ben konuştuktan sonra iyi dedim kendi kendime o konuşmadan iyi dedi:))

ayyy canım yaa çok datlusun
yorma kendini bebişimmm gız kocanı nasın gönderdin kayağa heeee

napalım hamiş gibi rol yapalım heee
yada olmadı bizde doğurduk nasılsa sen annat biz tecrübeyi konuştururuz tatlışım

geçmiş olsun cnm...

baba ve çocuğu yalnız bırakmaya gelmez...

biraz kendinede bak iyi besleniyormusun bari bukadar yorgunluğa vücut dayanmaz...

dinleriz tabi aşkolsun. benim işim dinlemek zaten biliyosun:)))

sabah yine proje ile cebelleşyorduk müdür odamızdan çıkmaz oldu aramızda bir cam var sadece hemen geliyor bişi oldumu töbe...:26:

kız ne bebişi oldu da benım mı haberım yok

MERHABA KIZLAR .. nasılsınız...
:))
YENİ Bİ CEP TELEFONU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM... ama çok pahalı olmayacak şöyle 300 civarında falan.. tavsiyelriniz varmı ???

aman allahım mıray neler duyuyorummm 2010 hazıran annelerinin topiki gozumde canlandı hazıran analarında var bişi demekki bizmde olaylar olmustu son zamnlrdaaa kazen topiki kapattı yenı acıldı amaaa tadı olmadı bizde dısarda baska bır grupta taklmstk bır donem vs vs sen bak mutlka onlr bıryerdee bulusmustur hihihih:):)

mırayım h geldın annem
ben hastayımmmıyı davrannın banaaa

gecmiş olsun böcummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…