Kokoşş Hatunlar Kulübü

MERHABA KIZLAR .. nasılsınız...
:))
YENİ Bİ CEP TELEFONU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM... ama çok pahalı olmayacak şöyle 300 civarında falan.. tavsiyelriniz varmı ???

h geldın cnm benım E5 nokıa ama sanırım 300 den fazla cok memnunum
bence nokıa marka tercıh edebılırsın

tşkler güneşim meloşummmmdün temızlık bıttı ama bu çamasırların kurumamasına delırtcek benıdün nevresımler sobaya ıyıcene yaklaşştırdım 1 günde kuruttum bugunde ütülerımm
ama renklıler kurumuyoo

al bendedende okadr haftalrdır camasır yıkıyorum ucu bucagı gozukmedııı ve kurutmakta sorun yasıyorum ofyaaa katlayamadn ustune yenıı yıkananlr gelıyor delırcemmm odayada koyamıyorum kurtmalıgı omur rahat vermıyor ustune tırmanmaya kalkıyorr

off baktım şimdide çok pahalı çokda güzel gerçi iyi bi telefon istiyosan hepsi pahalı ki =((

aynen yaa aynen
benım sıpa yok ama odada hoş durmuoo

off baktım şimdide çok pahalı çokda güzel gerçi iyi bi telefon istiyosan hepsi pahalı ki =((

patron al bana bılmım kaç para sen neye baktın
geçmiş olsun cnm.

aynen yaa aynen
benım sıpa yok ama odada hoş durmuoo

patron al bana bılmım kaç para sen neye baktın

hoş durmuyor ama dusun koysam 3 saatte kurur gece yatarken katlarım meselaaa dun kabanları montlrı yıkadım klımaya astım ınan 1 saatte kuruduuu

işte koyamıyorum odaya 3 gunde zor kuruyor ıstersen camı acayım farktmyr

dinleriz tabi aşkolsun. benim işim dinlemek zaten biliyosun:)))

ahh sen beni dinle nil kızları şimdi boşver...

kocişime nazar değdi çok tartışyoruz son zmanlar beni ağlatana kadar rahat etmiyor çok üzüyor bebeğe ne isim koycanı tartışırken sordum babanın ismini düşünmüyorsun dimi die...babası ölmüş çok sever babasını...alaattin adı..

bunda şarteller attı bağırdı çağırdı üzerime yürüyordu nerdeyse çıldırdı onu tanıyamadım sen benim babama nie taktın delimisin bilmem ne die beni ağlatana kadar üzdü ...

nezaman ailesi ile ilgili bişi ima etsem üzerime yürüyor bağırıyor çağırıyor kıpkırmızı oluyor çok korkuyorum ondan...

benim cnm çok fena sıkkın kızlar valla billa...kocişle tartıştım dün akşam evde....

artık ona yüz vermemeye karar verdim varsa yoksa ailemde ailem...yeter ya.

biraz trip at mıray her istedıgını yapıyorsun yıne yaranılmıyor bu erkeklere gercı ben böle solemeyım benım koceeee de böle bişi olmadı tam tersıne hamsken dahadaa dıkkat ettı hal ve hareketlerıne hala da öle

sen takma bosver bebısını dusun doa yola gelene kadrrr o yokmus gıbı davran resmiii:):)

hihihihi şaka dedim kız. adaylar içinde en çirkini seç dedim. çirkin ve başarılı olsun.
e adamlar yoldan çıkmasın.

yap kapris canım çekeriz biz.
nede olsa bizde geçtik o zor dönemlerden.

geçmiş olsun cnm...

baba ve çocuğu yalnız bırakmaya gelmez...

biraz kendinede bak iyi besleniyormusun bari bukadar yorgunluğa vücut dayanmaz...

yok aslında iyi bakar oğluna ama dün ne nerde bilememiş.
dedim body yoksa ayaklı body var onu giydirseydin yada beni arasaydın.
öğrensin biraz ben hep yanlarında olmayabilirim her an.

YENİ Bİ CEP TELEFONU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM... ama çok pahalı olmayacak şöyle 300 civarında falan.. tavsiyelriniz varmı ???

nokıa güzel. ben erıcsonları seviyordum.
çokta model takmam ben. alo diyim şarjı uzun dayansın yeter.
özelliklerini umursamam.

sorma benimde kurumuyor gece dışarı asamıyorum. alt çarşaflarını yıkadım kaldı sepette. asacak yer yok sabahta asamadım. yıkanacak nevresim var.
oğlanın çamaşırlar filan tek tel yetmiyor.

aynen canım ya salon çamaşır doldu. evde olsam gündüz asarım dışarı akşam alırım.
benim balkon sıkı esiyor kurutur.

canım benim eşimde benimle inatlaşıp sinir ediyordu bir gün bir laf ettim özür diledi.
eşine söyle seni üzmesin bebişe zararlı.
senin sinirlenmemen üzülmemen lazım kıyamam sana.

alya naber kıs!
evde karnabaharım var fırnda yapınca çabuk pişmiyor.
akşam kızartayım bari.
biraz brokoli ve bir tane kerevizim var.
krevizi oğluma yemek yapıcam.
brokoliden salata.
birde pilav. yeter bize.

oğlum kivi yemiyor bir türlü.
geçende internetten tarif almıştım.
ayva+kivi ve portakal suyunu blendırdan geçirip ceviz ve pekmez ekledim. 2-3 kaşık yedi. çekirdekleri boğazını yakıyor galiba.
çatalla ezip sade vereyim bari.

meloşum iyiyimde çok yoğunum yahuuu yazamıyom bile okuyom fırsat kalmıyo inan yazmaya tatlışım

HANI ALYA YOK KIZZZ NEDN KIMSE YAZMIYOR AMAN BENDE BASKA TOPİKE TASINCAM POFF YAAA
KIZ MELOŞ YAA Bİ ANLAŞAMDIK SABAH SIMDI BENIM OGLANINN KRES YARI YIL TATILINE GIRCEKMIS SOK OLDU ARADI M EEE DEDIM CALISANLAR NAPCAK İŞTE BİR SIRKET LE ANLASMISLRDA BASKA OGRETMENLER GELECEKMİŞTE EE DEDIM EKSTRA UCRET ISTIYORLARMIS BENDE DEDIMAZ PARA VERMIYORUZKI ZATENNN EKSTRa ucret odeyeyımmm..

oda haklısnzda falanda fılanda ama omurun ogretmenı olmayacak zaten dıyor yanı kucuk baska ogretmenle olmazmı demek ıstıyor ne eyy allam yaaa delırtcek bunlar benı

kız ne bebişi oldu da benım mı haberım yok

ayyyy karıştırdım ben sekreterleri düşünmekten kusuruma bakma:S

herhangi bi özellik yada çift hatlı falan düşünüyomusun. aklıma gelirse söylerim ona göre

allah allah sıkıntısı neymiş acep. söylesene neden öyle üzerine geldiğini öğren bakim. ama sakin konuş. neden böyle davranıyosun de hiçmi korkmuyosun hamileyim ya bişey olursa korkudan üzüntüden ne yapacaksın diye sor. al karşına herşeyi tek tek konuş. bizde nedense insanlar tartışıp geri çekilmeyi sorun çözme olarak bilirler. aslında oturup başbaşa sakince konuşmak lazım . bu yapılmıyo ne hikmetse. ancak tartışma hır gür

o ne biçim kreş beeeee

nan delü garuu güneşim işim olmasa yazmazmıyım size beeee
afra tafra yapma nennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…