- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
MERHABA KIZLAR .. nasılsınız...
:))
YENİ Bİ CEP TELEFONU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM... ama çok pahalı olmayacak şöyle 300 civarında falan.. tavsiyelriniz varmı ???
tşkler güneşim meloşummmmdün temızlık bıttı ama bu çamasırların kurumamasına delırtcek benı dün nevresımler sobaya ıyıcene yaklaşştırdım 1 günde kuruttum bugunde ütülerımm
ama renklıler kurumuyoo
mırayım h geldın annem
ben hastayımmmıyı davrannın banaaa
aynen yaa aynenal bendedende okadr haftalrdır camasır yıkıyorum ucu bucagı gozukmedııı ve kurutmakta sorun yasıyorum ofyaaa katlayamadn ustune yenıı yıkananlr gelıyor delırcemmm odayada koyamıyorum kurtmalıgı omur rahat vermıyor ustune tırmanmaya kalkıyorr
off baktım şimdide çok pahalı çokda güzel gerçi iyi bi telefon istiyosan hepsi pahalı ki =((
geçmiş olsun cnm.
aynen yaa aynen
benım sıpa yok ama odada hoş durmuoo
patron al bana bılmım kaç para sen neye baktın
dinleriz tabi aşkolsun. benim işim dinlemek zaten biliyosun:)))
ahh sen beni dinle nil kızları şimdi boşver...
kocişime nazar değdi çok tartışyoruz son zmanlar beni ağlatana kadar rahat etmiyor çok üzüyor bebeğe ne isim koycanı tartışırken sordum babanın ismini düşünmüyorsun dimi die...babası ölmüş çok sever babasını...alaattin adı..
bunda şarteller attı bağırdı çağırdı üzerime yürüyordu nerdeyse çıldırdı onu tanıyamadım sen benim babama nie taktın delimisin bilmem ne die beni ağlatana kadar üzdü ...
nezaman ailesi ile ilgili bişi ima etsem üzerime yürüyorbağırıyor çağırıyor kıpkırmızı oluyor çok korkuyorum ondan...
kız olurmu öyle:)) işini iyi yapan lazım bana. ses tonu konuşması becerileri eğitimi çalışkanlığı düzgün görünümlü olması mühim. sen çok başarılısın ama güzelsin alamammı diyim:))))
selam kızlar nasılsınız?
sizleri göreyimde öyle yemeğe gideyim dedim....
hafta sonunuz nasıl geçti? ben çalıştım dün kocişin işyerinde cafeye gittim o davraza gitti arkidişleriyle kayak yapmaya...
dün çok yoruldum oturduğum yerde bile olsa hesap hesap aç insanın kafası yorulyomuş kocişi biraz anladım ne yorulyosun yaa diye dalga geçrdim...
hamillelik zor gidiyor kızlar mide bulantıları başlıyor gibi boğazımda yanma başladı.midem bulanıyor....
onun dışında herşey normal kontrolum ayın 28 inde...
haaa unutmadan kızlar haberiniz varmı bilmem 2012 haziran anneleri anne topiğimiz uzun süredir girmiyodum zaten yoğunum bi girdim hafta sonu neler olmuş neler kazen topiği kapatmış birsürü kişide enggelenmiş üzüldüm hepsini özlemiş girmiştim hasret giderim dedim topik kapatılmış...öyle böyle değil baya yazılanlara göre terslikler yaşanmış onlarda siteden uzaklaştırılmışlar hepmi bilmiyorum..
yenisini açmış kazen ama tadı kalmamış girenler 3-4 kişi pek kimse takip etmiyor bide topikten durumu protesto edip yenisine girmeyenler var anlıyacanız durum karışık...
bana denk geldi yaaa anneliğimi bile şöyle samimiyet içinde bir anne toipiğinde yürütecektim..
son ayların heyecanı felan artık sizler beni bol bol dinlersiniz kaprislermide çekersiniz ehh bi zahmett anne gibi davranırsınızbeni anlarsnız bende istediğim gibi kapris yaparım
geçmiş olsun cnm...
baba ve çocuğu yalnız bırakmaya gelmez...
biraz kendinede bak iyi besleniyormusun bari bukadar yorgunluğa vücut dayanmaz...
YENİ Bİ CEP TELEFONU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM... ama çok pahalı olmayacak şöyle 300 civarında falan.. tavsiyelriniz varmı ???
tşkler güneşim meloşummmmdün temızlık bıttı ama bu çamasırların kurumamasına delırtcek benı dün nevresımler sobaya ıyıcene yaklaşştırdım 1 günde kuruttum bugunde ütülerımm
ama renklıler kurumuyoo
al bendedende okadr haftalrdır camasır yıkıyorum ucu bucagı gozukmedııı ve kurutmakta sorun yasıyorum ofyaaa katlayamadn ustune yenıı yıkananlr gelıyor delırcemmm odayada koyamıyorum kurtmalıgı omur rahat vermıyor ustune tırmanmaya kalkıyorr
kocişime nazar değdi çok tartışyoruz son zmanlar beni ağlatana kadar rahat etmiyor çok üzüyor bebeğe ne isim koycanı tartışırken sordum babanın ismini düşünmüyorsun dimi die...babası ölmüş çok sever babasını...alaattin adı..
bunda şarteller attı bağırdı çağırdı üzerime yürüyordu nerdeyse çıldırdı onu tanıyamadım sen benim babama nie taktın delimisin bilmem ne die beni ağlatana kadar üzdü ...
nezaman ailesi ile ilgili bişi ima etsem üzerime yürüyorbağırıyor çağırıyor kıpkırmızı oluyor çok korkuyorum ondan...
alya naber kıs!
evde karnabaharım var fırnda yapınca çabuk pişmiyor.
akşam kızartayım bari.
biraz brokoli ve bir tane kerevizim var.
krevizi oğluma yemek yapıcam.
brokoliden salata.
birde pilav. yeter bize.
oğlum kivi yemiyor bir türlü.
geçende internetten tarif almıştım.
ayva+kivi ve portakal suyunu blendırdan geçirip ceviz ve pekmez ekledim. 2-3 kaşık yedi. çekirdekleri boğazını yakıyor galiba.
çatalla ezip sade vereyim bari.
alya naber kıs!
evde karnabaharım var fırnda yapınca çabuk pişmiyor.
akşam kızartayım bari.
biraz brokoli ve bir tane kerevizim var.
krevizi oğluma yemek yapıcam.
brokoliden salata.
birde pilav. yeter bize.
oğlum kivi yemiyor bir türlü.
geçende internetten tarif almıştım.
ayva+kivi ve portakal suyunu blendırdan geçirip ceviz ve pekmez ekledim. 2-3 kaşık yedi. çekirdekleri boğazını yakıyor galiba.
çatalla ezip sade vereyim bari.
kız ne bebişioldu da benım mı haberım yok
HANI ALYA YOK KIZZZ NEDN KIMSE YAZMIYOR AMAN BENDE BASKA TOPİKE TASINCAM POFF YAAA
KIZ MELOŞ YAA Bİ ANLAŞAMDIK SABAH SIMDI BENIM OGLANINN KRES YARI YIL TATILINE GIRCEKMIS SOK OLDU ARADI M EEE DEDIM CALISANLAR NAPCAK İŞTE BİR SIRKET LE ANLASMISLRDA BASKA OGRETMENLER GELECEKMİŞTE EE DEDIM EKSTRA UCRET ISTIYORLARMIS BENDE DEDIMAZ PARA VERMIYORUZKI ZATENNN EKSTRa ucret odeyeyımmm..
oda haklısnzda falanda fılanda ama omurun ogretmenı olmayacak zaten dıyor yanı kucuk baska ogretmenle olmazmı demek ıstıyor ne eyy allam yaaa delırtcek bunlar benı
ayyyy karıştırdım ben sekreterleri düşünmekten kusuruma bakma:S
mühım değil cnm 2 yılı geçtı ama bebem yok uzun sürede düşünmuyomm bılgın olsun
hanı alya yok kızzz nedn kımse yazmıyor aman bende baska topike tasıncam poff yaaa
kız meloş yaa bi anlaşamdık sabah sımdı benım oglanınn kres yarı yıl tatılıne gırcekmıs sok oldu aradı m eee dedım calısanlar napcak işte bir sırket le anlasmıslrda baska ogretmenler gelecekmişte ee dedım ekstra ucret ıstıyorlarmıs bende dedımaz para vermıyoruzkı zatennn ekstra ucret odeyeyımmm..
Oda haklısnzda falanda fılanda ama omurun ogretmenı olmayacak zaten dıyor yanı kucuk baska ogretmenle olmazmı demek ıstıyor ne eyy allam yaaa delırtcek bunlar benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?