- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
olmaz tabiki. kayınvalidem de diyo iki oğlum var ama kızım başka diye. çok istiyorum valla. isim bile düşünüyorum bazen ortada fol yok yumurta yok. oğlum olursa isim belli de kızda kararsızım:))))
mirayy cocuk napsın ''k'' ları tam cıkaramıyor henuzz gay dıyor yanı kay 1.5 yasda ne taytı ne gay ı
kuzum yapma böle ama
hewrşey olacağına varır
eninde sonunda olucak ama
belki tam tersi olur karısı az gelir belli mi olur
anneciğin konusundada artık üzülme mutluluk hahkın senin
rabbim böyle hoş görmüş.
bişicık olmaz
tokmak kafa
neden yaa ala ala kalın giydirin aaa erkek o beeeeeeeeeee
sütlü kahve çizmelerimi giydim kot geçirdim
üstüne sütlü kahve gibi bi kazak içine krem boğazlı badi.
kahverengi kalem ve sütl kahve ruj:)
nescafe gibiyim bugün birsen haha
kız sana azcık sürtünemde banada bulaşsın cocuk meselesı
kızlar odadaki memur kız KK ya giriyor bugün farkettim acaba nerye giryo kafam karıştı beee..o gitti bilg. baktım ama geçmişi silmiş anlamadım....
hamile belki anneciklere giryodur....:44:
buramı giryo yoksa....
neymiş bakem isimlerolmaz tabiki. Kayınvalidem de diyo iki oğlum var ama kızım başka diye. çok istiyorum valla. Isim bile düşünüyorum bazen ortada fol yok yumurta yok. Oğlum olursa isim belli de kızda kararsızım:))))
toparlan birazayrılmaz babamın dibinden. Genç kız gbi davranıyo bazen görsen. Deli oluyorum. Benim annem şahane bi kadındı. Herkes parmakla gösterirdi kadın böyle olur derlerdi herkes örnek alırdı. Bu kadın tırnağı olamaz. Babam bu kadını nasıl aldı hem de beni ezerek anlamıyorum. Bekleyemedimi biraz daha babam. Ben giderim dedim adam yinede evlendi. Ne oldu da sanki böyle yaptı. Bir evladıyım başka kimi var da bu kadar üzdü yıktı beni. üzülüyorum işte alya ilk günki gbi üzülüyorum. Psikoloğum ama kendime merhemim yok. Terzi kendi söküğünü dikemezmiş o hesap
Kahverengi kalem ve sütl kahve ruj:)
kızlar odadaki memur kız kk ya giriyor bugün farkettim acaba nerye giryo kafam karıştı beee..o gitti bilg. Baktım ama geçmişi silmiş anlamadım....
Hamile belki anneciklere giryodur....:44:
Buramı giryo yoksa....
neymiş bakem isimler
toparlan biraz
bak herşey daha yeni başladı senin için
çok şükür mutlusun işte tadını çıkar
kahverengi kalem ve sütl kahve ruj:)
kafasız oo beee
bulaşsın hayatım:)))) çocuk sevgisi ço bende. belki kardeşim olmadığı için de oluyo olabilir. küçükken de imrenirdim çünkü arkadaşlarıma benim niye kardeşim yok onların var diye. bunun etkisi belki de. çok çocuk istiyorum bi de ben. en az iki allah kısmet ederse
kızlar odadaki memur kız KK ya giriyor bugün farkettim acaba nerye giryo kafam karıştı beee..o gitti bilg. baktım ama geçmişi silmiş anlamadım....
hamile belki anneciklere giryodur....:44:
buramı giryo yoksa....
kahveyi çok severim cappicinom benimmmmmmmmmm
saçlarımıda düzleştirdim cnm bugün.insan kendine daha özen gösterince özgüveni yerine geliyor sanki dimi.hımmm sütlü kayfe
saçlarını naptın tatlımmm
kız n olcak.. bezi var altında zaten..
ne kadar kalın giydirsende ii sısıtıor kilotlu çoraplar cnm..
bezlenmeyı bırakınca kilotlu çorap işinide bırakıcaz artıkım...
şimdi bezi olduku için zararı yok..
melodii.. ben seni anlıyorum aslında..
böcükk.. cnm bakk benmde evladım var...
eğer bnm oğlum darda ise benm durumum iyi ise ben mutlaka yardım ederim..
olması gerekende o.. aile demek 3 kişiden oluşan demek değil... o çekirdek aile..
sen kendi ailen ve eşinin ailesi ile tam bir aile oluyorsun...
tamm eğer durumları yoksa anlarım ama varda yardım etmiorlarsa.. ben hak vermıyorum kesinlikle..
kii melodi bilir olup olmadığını...
bence her aile yardımcı olmalı yeni çiftlere..
çunku uyum süreci çok önemli... çift yeni evlenmiş oluyor.. birde bunun üzerine.. geçim sıkıntısı binince ne kavgalar çıkıor..
bu süreçte ailelerin çocukların üzeirnde olması gerekli...
ben böyle düşünüyorum.. allah nasip ederse bana.. oğluma elimden geldiğince destek olucm.. ben böyle gördüm..
ondandır cnmm hayırlısı olsunnn
esma ben bunu bılır bunu derım cok üstelemek her seferınde beklentı içine grmek kendını üzer
hem anlattığın durum yenı evlı falan dıon ama meloşlar yıllarca evlı
bişilerın oturması lazım
bırak onu ben yenı evlıyım onun yanında asla öle beklentım olamaz
olmamalı
evlılık sorumluluk zaten
saçlarımıda düzleştirdim cnm bugün.insan kendine daha özen gösterince özgüveni yerine geliyor sanki dimi.
nildevrim Rabbim sana sabır versin çok çok zor hiçbişi seni teselli edemez ama herşey Rabbimizden cnm bol bol dua et onu yerinde rahat ettir.O seni görüyo ve duyuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?