Kokoşş Hatunlar Kulübü

sende 2. isim dusunmuyorsan bile eşin için 2. ismi koyabılrsn aslındaaa tabısı bu sadece onerrııı zorun dadaaa deılsın tabıkııı

yani oda öyle istemişti zaten kullanmıyacapı bir ikinci sisim ama zaten soyad uzun bide iki isim ilerde çocuk küfretmesin bize?

sen bağa annat kuzum geçtik o yollardan anlarım seni kuşşşşşş

bibiğim ne bılım ole anlatsm gelmstıııı anlttım herzmn anlatmayz hehe senbd ehec kızndn bahsetmyrsn onlr bıcr bıcr olur erkeklere goreeeee

benim çocuğum olunca ne olacak yaaaaaaa:S burda okuyorum böyle yazdıklarınız çekinmeye başladım valla. vazmıgeçsem ben çocuktan

ay bugun dusup bayılcam cocukla ılgılı guzel anılarımızı paylasıyrzz neden korktun nıl sımdııı hehehe korkacak bişi yok cocuklr konsmaya baslıyor sevımlı oluyorlar bugunn kıssadn hıssesı böhhöhöh yemege kacar benn

bayılma boşuna cnm bence
ya ben bı konuda yanılmışolabılır ama sen dememış mıydın daha önce hatrla
eşimin ıst da cok ıyı bı işi vardı ssk varsı maaşı ıyıydı
hep annem yüzünden burda kaldık dıye:26:
tmm belkı kaynanagıl cocuk oktmuyoo ama hıc değilse sıze yük olmuyorlar

kımse kımsenın malının bekçısı değil zeytınlığı vrsa var kıme ne kı cnm yaa
benım aılemın 100 tane evı olsa kıme ne bana yardım etmese kıme ne
bence sız bunu mılletın yanında dıyorsunuz onlarda yüz bvulup aa bu kadar malları var nıye yardım etmıyolar dıye düşünmelerı normal

senın aıleden görmüş olduğun farklı olablır o zaman aılene dert yan bana böle gösterdınız böle değilmiş dıye

kız aile sıkıntıları da varyaa. ben de şimdi düşündüm. zaten babamla sorunlar var. dün eşim çağırmış diye bile bozuldum. halbuki eşim haklı gittiğimiz yere çağırmış başkalarından duymasın diye. eşimin tarafıyla sorun yok ama çocuk olunca olurmu diye düşündüm birden:S

yani bilerek tamam demiyor anlamasada tamam diyo...

heheheh aç ozman annesi sende aç....

valla ilk açı öğrendiyse kapamaz gari....

anam ben kız diye anlamışım beeeeeeeeeeeeee

kız anlatıcksın tabiki başka şeyler konuşuluyoken oluyoda bu niye olmasın
yavrularımız hakkındada konuşcaz tabisi

ooo ben annetsam kuzumu geveze olurum burda hergün 1-2 hikaye bizimki arkası yarın gibi pnensesimmmmmm
ne bilim herkes dinlemek istemiyor
anlatmıyorum yerine göre işte
kafa yapıma uygun kişilere anlatırım
öle işte kuşum

nil seninde derdin yok dert yapıyon kendine
çocukla ne alaka yani
şimdi az çok grşyrsunuz
çocuk oluncda aynı olur

brck tatlım alıntı yaptım ama olmamısss yaaa

hoşgeldın takıl sende burada yaaaa bune kımseckler yamzıyor pof
hoşbuldum cnm yaa topikte tek kalıyorum korkuyorummm:18::18::18:
nan brck garusu görsek hoşgeldin demez miyiz
o topikte başka burda başka bi kimlik mi oluyoz sanki töbeeeee
hoşgeldinnnn tatlım

hoşbuldummm kızlarrr
bugün bende kendime özendim kokoşumm

Son düzenleme:

alya ben de çok kzım olsun istiyorum:)) eşim de istiyo. inşallah olur. ben rüyamda iki üç kere ikizim olduğunu gördüm ama nasip:))

hoşbuldum cnm yaa topikte tek kalıyorum korkuyorummm:18::18::18:

Hoşbuldummm kızlarrr
bugü bende kendime özendim kokoşumm
naptın annat kızzzzz
hede bakalım
alya ben de çok kzım olsun istiyorum:)) eşim de istiyo. Inşallah olur. Ben rüyamda iki üç kere ikizim olduğunu gördüm ama nasip:))

nilcim evlat ayrımı olmaz tabi ki
ama inan kız çok farklı bicir bicir bilmiş
anneyede babayada düşkün benimki öle yani
hayırlısı tabiki önceşlikle

nil seninde derdin yok dert yapıyon kendine
çocukla ne alaka yani
şimdi az çok grşyrsunuz
çocuk oluncda aynı olur

çocuk olunca babam bizden çıkmaz. haliyle karısıda. sinir oluyorum sinir. annem olaydı keşke o kadar erken ölmeseydi offfffff dertlendim yine

çocuk olunca babam bizden çıkmaz. Haliyle karısıda. Sinir oluyorum sinir. Annem olaydı keşke o kadar erken ölmeseydi offfffff dertlendim yine

kuzum yapma böle ama
hewrşey olacağına varır
eninde sonunda olucak ama
belki tam tersi olur karısı az gelir belli mi olur

anneciğin konusundada artık üzülme mutluluk hahkın senin
rabbim böyle hoş görmüş.

nilcim evlat ayrımı olmaz tabi ki
ama inan kız çok farklı bicir bicir bilmiş
anneyede babayada düşkün benimki öle yani
hayırlısı tabiki önceşlikle

olmaz tabiki. kayınvalidem de diyo iki oğlum var ama kızım başka diye. çok istiyorum valla. isim bile düşünüyorum bazen ortada fol yok yumurta yok. oğlum olursa isim belli de kızda kararsızım:))))

annem benim kızım büyük gelir ömürtoşa dünürümmm

hava yapma nennnnn.oyy yakışmıştır hamişlik harbi resim koysana göbüşü görek

meloş tu kızzzzzz

pohahahah anladım şimdi cnm durmu ben kız sanmışım...

miraycım atlamışım bebem.
yıllık iznimin bir kısmı canım.
bi yere gitmeyeceğiz evde olurum çoğunlukla.

yaws biyere git bidaha nezman izin alcan annenler uzaksa onlara git yada bir otel felan ayarla eşinle git stesten uzak şöle...

kız ben seni cük sandım adını yanlış okudum anam kafam karıştı diyorum böcüğün nasıl face var...

yok olumsuzluk yok dün olumsuzdum...

güldüm sadece bee ömür tamam mı tamam hoşuma gitti bende yaşıcam bunları tabiii...kreşe gitmeyi okula gitmeyi her çocuk sevmez bende ağlardım anasınıfına giderken ama alıştım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…