aynene bende bozuurum ama giynmeyi de seviyorum yani. öğlen yemeğe çıkarmadı mesela burada yedik:)) sırf bakmasın millet diye. bende kocamı kıskanıyom ama. bizim aramıza çok grmeye çalışan oldu özellikle bana sapıklık yapan. her konuda hassas adam o yüzden. herşeye kızıyo. bi de ben onun bazı hallerini biliyorum çok tırsıyorum o yüzden. sabahları resmen gözünün içine bakarak giyinip hazırlanıyorum
tamam da herseyın fazlası zarar değilmi mesela benımkı cok kıskanc bazen benı sınır edıyor
yok öyle olmuyo. gelen giden çok oluyo ya da ben arada dışarı çıkıyorum falan hooop diyo hemen:))
napıyım bebeğim aynı işte benım bu aralar keyfım yok pek ne bılıyım nedenı ne bılmıyorum ama ustumde bı bıkınlık var
benım kocam benı kıskanmasaa cok bozulurdum ben
kıskansın iyidir müstahak onlara :)
öyle ama ben bişey diyemiyorum. yaşadıklarımızdan dolayı adam her adımımı takip ediyo. korkuyo çünkü. psikolojisi bzuldu benim yüzümden. o yüzden bana foto koydurmuyo mesela. yakarım valla diyo. ben de bişey diyemiyom:S
nerden bilcek ki nill
yazdıklarını da okuyor mu yoksa
feci kıskanç da birlikte çalşıyoruz artık e yolda da birlikte gidip geliyoruz diye biraz daha rahat:))
uyuz adam bırakmadı koyma valla keserim dedi. ben kocamdan çok trsıyorum valla. bilmiyom sizde olay ne ama ben şahsen çok çekiniyorum. ikna edersem koycem inşallah
tamam da herseyın fazlası zarar değilmi mesela benımkı cok kıskanc bazen benı sınır edıyor
bende onu dıycektımmm
meloş sen demedın mı annem ıstedı kaldık burda eşimde geldı buraya keşke gelmeseydı dıye
sonra demedın mı kendı aılem annem yardım etmıyor dıye
nıye hep eşinin aılesınden bahsedıyorunn bak brck burda
annem yardım etmiyor dedim oğlum doğduktan sonra yanlış hatırlıyorsun.
k valıden ıle görumcenın gelmesını bayram ılan ettın nerdeyse hatta bı kaç gün kala
dertlenmedın mı
yok tv kumandasını sorun oldu yok şu bu
bız demedık mı sana bunlara göz yum yeterkı evladına baksınlarda sende zorda ıken 550 tl olan kireş parası sana kalır demedıkmı
ama geldıler hemen dertlerını anlattın
kötü bişi dedın demıom ama sana yaranılmıoo
tabıkı elektrık faturası cok gelecek sen eşin iştesın onlar evde açmasınlar mı bişilerı
biz onlar gelecek diye salona soba kurduk
hatta akşam yakalım dedik çok sıcak oluyor yakmayalım dediler.
kapıyı açık bırakalım dışarısıda ılısın dedik.
annemin tansiyonu çıkar diye yaktırmadı görümcek.
fan çok yakıyor kullanmıyoruz pek demiştik.
evlerinde soba yakıyorlar.b
ben dedımkı sana cok zorda olduğunda dedım ver yavrunu madem baksın k valıden sende kendını topla sonra alırsın dedığımde sen demedın mı dayanamm yavruma
ee dedım benım ablamlarda anneydı ama dayandılar sımdık ev sahıbı oldular
sabır lazım demıştımmm
iyiki vermemeişim çocuğu 2 haftada kucağa alıştırdılar.
mızmız bişey oldu.
burda bakamadılar yoruluyoruz dediler köyde nasıl bakacaklardı?
bence sen cok takıyon bunu kendıne yzık
sen bı aılesın onlar bı aıle
ıster cocuklarını çalıştırrı ısterse dans kursuna yollar
cnm almesın hıcbırımızınn kocası bizleree nolur nete resımlerını koy demıyorrr bızmkılerde kızyor ama bız burda bır arkdslık olustrdukkk. kımnle konstugumuz bızlerde bılmek ıstyrz bazennnve koyuyorz hemn kaldıryoruz kımısı ısterse kaldırmıyorrr... yanı gızlı ıs yapmıyoruz tabıkı eslerımzden ama onlarında bızlere saygı duyması gerekır hanı sadece resım koyup kaldırtmaktn bahsedıyoruz sen olum kalım meselesıı gıbı davranıyorsun ha tabıkı saygı duyuyorumdaaa yınedeee bukadr rahat oldugunu esınn sana saygı duydugunu soleyıp sonrada ondan cok korkarm demen sacma bence bukadar hayatına mudahale ettırmemelısın.
izimde esımle aramıza gırmeye calısanlar oldu yada baska butur olaylar ama sonucta esımın bana guvenı sonsuzzz bukadrda sıkmıyor benııı
buğcum haklısın fazlası zarar ama işte hiç kıskanmamasından bahsettım ya ne bılım ama nısanlıyken kocem benı cok sıkardııı uzakta oldugumuz için. yınede bunu astıı
bılıyomu buraya gırdıgını
bnmkide çok kıskançç yan yana bile çalışsam aslaa ama aslaa mini etk giydirmez..
gerk yok.. evde giy ben bakarım der...
bende tek tip...
dar paça kot la idare ediorum..
tunikler bile popmun altında bitmez.. biraz daha uzun olur..
aksi takdirde cıx.x..
benmte tek favarim.. gomlek dar paça kot... v yaka bluz.. topuklu ayakabı çizme.. şık çanta..
elbise giyersem.. ten göstermeyen tayt gibi siyah çoraplarla..
çoook kıskanççç ççook evden çıakrken mutlaka bakar ne giycem die...
alyammm sana msj attım geldımı:26:
bnmkide çok kıskançç yan yana bile çalışsam aslaa ama aslaa mini etk giydirmez..
gerk yok.. evde giy ben bakarım der...
bende tek tip...
dar paça kot la idare ediorum..
tunikler bile popmun altında bitmez.. biraz daha uzun olur..
aksi takdirde cıx.x..
benmte tek favarim.. gomlek dar paça kot... v yaka bluz.. topuklu ayakabı çizme.. şık çanta..
elbise giyersem.. ten göstermeyen tayt gibi siyah çoraplarla..
çoook kıskanççç ççook evden çıakrken mutlaka bakar ne giycem die...
cnm almesın hıcbırımızınn kocası bizleree nolur nete resımlerını koy demıyorrr bızmkılerde kızyor ama bız burda bır arkdslık olustrdukkk. kımnle konstugumuz bızlerde bılmek ıstyrz bazennnve koyuyorz hemn kaldıryoruz kımısı ısterse kaldırmıyorrr... yanı gızlı ıs yapmıyoruz tabıkı eslerımzden ama onlarında bızlere saygı duyması gerekır hanı sadece resım koyup kaldırtmaktn bahsedıyoruz sen olum kalım meselesıı gıbı davranıyorsun ha tabıkı saygı duyuyorumdaaa yınedeee bukadr rahat oldugunu esınn sana saygı duydugunu soleyıp sonrada ondan cok korkarm demen sacma bence bukadar hayatına mudahale ettırmemelısın.
izimde esımle aramıza gırmeye calısanlar oldu yada baska butur olaylar ama sonucta esımın bana guvenı sonsuzzz bukadrda sıkmıyor benııı
buğcum haklısın fazlası zarar ama işte hiç kıskanmamasından bahsettım ya ne bılım ama nısanlıyken kocem benı cok sıkardııı uzakta oldugumuz için. yınede bunu astıı
ben yalan söyleyemiyorum soruyo ben de söylüyorum hangi topikte takılıyorum ne yapıyorum. Tüm şifrelerimi de bilir
bilmediği hiç bişeyim yok. hak veriyorum. adam katil olacaktı benim yüzümden beee. gıkım çıkmıyo o yüzden. hasta oldu benim yüzümden. işe getirip götürüyodu. arkadaşlarla görüşürken geliyodu. onun telefonunu kullanıyodum. ne kötü günler yaşadık yaaa. adam beni korumak için kendini mahvetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?