Kokoşş Hatunlar Kulübü

yaaa bı resım koysana bakalımmm

tamam da herseyın fazlası zarar değilmi mesela benımkı cok kıskanc bazen benı sınır edıyor

öyle ama ben bişey diyemiyorum. yaşadıklarımızdan dolayı adam her adımımı takip ediyo. korkuyo çünkü. psikolojisi bzuldu benim yüzümden. o yüzden bana foto koydurmuyo mesela. yakarım valla diyo. ben de bişey diyemiyom:S

kıskansın iyidir müstahak onlara :)

bnmkide çok kıskançç yan yana bile çalışsam aslaa ama aslaa mini etk giydirmez..

gerk yok.. evde giy ben bakarım der...

bende tek tip...

dar paça kot la idare ediorum..

tunikler bile popmun altında bitmez.. biraz daha uzun olur..

aksi takdirde cıx.x..

benmte tek favarim.. gomlek dar paça kot... v yaka bluz.. topuklu ayakabı çizme.. şık çanta..

elbise giyersem.. ten göstermeyen tayt gibi siyah çoraplarla..

çoook kıskanççç ççook evden çıakrken mutlaka bakar ne giycem die...

cnm almesın hıcbırımızınn kocası bizleree nolur nete resımlerını koy demıyorrr bızmkılerde kızyor ama bız burda bır arkdslık olustrdukkk. kımnle konstugumuz bızlerde bılmek ıstyrz bazennnve koyuyorz hemn kaldıryoruz kımısı ısterse kaldırmıyorrr... yanı gızlı ıs yapmıyoruz tabıkı eslerımzden ama onlarında bızlere saygı duyması gerekır hanı sadece resım koyup kaldırtmaktn bahsedıyoruz sen olum kalım meselesıı gıbı davranıyorsun ha tabıkı saygı duyuyorumdaaa yınedeee bukadr rahat oldugunu esınn sana saygı duydugunu soleyıp sonrada ondan cok korkarm demen sacma bence bukadar hayatına mudahale ettırmemelısın.

izimde esımle aramıza gırmeye calısanlar oldu yada baska butur olaylar ama sonucta esımın bana guvenı sonsuzzz bukadrda sıkmıyor benııı

tamam da herseyın fazlası zarar değilmi mesela benımkı cok kıskanc bazen benı sınır edıyor

buğcum haklısın fazlası zarar ama işte hiç kıskanmamasından bahsettım ya ne bılım ama nısanlıyken kocem benı cok sıkardııı uzakta oldugumuz için. yınede bunu astıı

sadece burda dertleşmek istedim hepsi bu.
takmıyorum dedim son nokta.
evet evlat ayrımı diye buna denir.
eşim yıllarca çalışmış.
babası parasını alıp yemiş.
ama bu oğlu el bebek gül bebek.
eşim birikim yapsaydı daha iyi durumda olurduk.

görüşler çok farklı ben böyle gördüm böyle biliyorum.
kafaya takmıyorum artık.
seni tanımasam görümcem sancam seni

yoo haklısın canım hiç kıskanmaması da kotu dozu olsa accık ben konu ile alakalı soledım senınkıne yorum olarak degıl bıtanem

bılıyomu buraya gırdıgını

bilmediği hiç bişeyim yok. hak veriyorum. adam katil olacaktı benim yüzümden beee. gıkım çıkmıyo o yüzden. hasta oldu benim yüzümden. işe getirip götürüyodu. arkadaşlarla görüşürken geliyodu. onun telefonunu kullanıyodum. ne kötü günler yaşadık yaaa. adam beni korumak için kendini mahvetti

aynı benım kocemmmmm elbise dışımda cunku elbıse gıydırmıyı dugun dernek dısınde oda kısa olmuyor zati

Son düzenleme:

Ne güzel işte :) ben yeni bişey aldığımda fark etmiyor bile ya da söylemiyor o da sinir bozucu kararında olmalı

bizim yaşadığımız bir sıkıntııdan dolayı böyle oldu. uzun süren kötü bir dönemdi. haklsın bişey diyemem size

ben yalan söyleyemiyorum soruyo ben de söylüyorum hangi topikte takılıyorum ne yapıyorum. Tüm şifrelerimi de bilir

bizde yalan sölemiyoz ama asla okutmam okumaz da
sizlerde skın böle bişiy yapmayın
şahsıma konuşuyorum buraya her telden yazıyoz
istemem başkası okusun aslaaaaaaaa

bnmkisi çoook aşırı.. hiç hoşlanmıyorum...

hiç kıkanmamasıda normal değil..

o kadar kıskanır ama güvenir.. nete giriorum resim ekliorum..

faceme kişi ekliorm.. mesela kkdan bişe demez onlara...

ama kıyafet bizim için büyük srun...

çok büyük kavgalarımızı bilirim..

mesela göğüs dekoltesine asla ama asla tahamulu yok..

eğildiğinde yanlışlıklaa yakam açılsın...

2 gun dırdır eder... nasıl değişecek bu adammm

kocan kaç yasında cok kotu seyler yasadınız ozman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…