Kokoşş Hatunlar Kulübü

yoo haklısın canım hiç kıskanmaması da kotu dozu olsa accık ben konu ile alakalı soledım senınkıne yorum olarak degıl bıtanem

aynı benım kocemmmmm elbise dışımda cunku elbıse gıydırmıyı dugun dernek dısınde oda kısa olmuyor zati

ya benımkıdee işte kısa gıydırmezz en fazla dız kapaklarımda gıyerım tayt asla yasak ben cok ıstısnaııı kavgayı goze alırsam gıyerım.

dar gıydgm zaman cok dıkkat cekıyorsaa uzrrıne uzun gıyerımmm bende şansımı zorlamam yanııı

geldii kuşummmm
kız kırmızı pro seniii
sınır yok ya 8 tane atmışsın
havan batsın emiiiiii

ya alyam bız nıye gırmızı dıılız poff

kocası kıskanmayan tek ben miyim nan?
aksine ben onu kıskanıyorum.
e tabi neyimi kıskansın? eski havam kalmadı

bizde yalan sölemiyoz ama asla okutmam okumaz da
sizlerde skın böle bişiy yapmayın
şahsıma konuşuyorum buraya her telden yazıyoz
istemem başkası okusun aslaaaaaaaa

Bnde istemem alyaa...

paris maris n bulsak yazıok burda..

Güneşş burcu size msj atamıyom malum
10 dk engeliii

kocası kıskanmayan tek ben miyim nan?
aksine ben onu kıskanıyorum.
e tabi neyimi kıskansın? eski havam kalmadı

bende kocamı hiç kıskanmmm ahahaha..

mesela gitsin annesini öpsün yanına otursun ..

nie yanımda öpüon oturuon demem..

giyinsin süslensin gitsin.. umursamam ben süslerim hatta:)::)

bizde yalan sölemiyoz ama asla okutmam okumaz da
sizlerde skın böle bişiy yapmayın
şahsıma konuşuyorum buraya her telden yazıyoz
istemem başkası okusun aslaaaaaaaa

evet benım kocam kkda hatunlarla konstugumu bılir ama asla ne nıckımı bılır ne hangı topike takıldıgımı solemek zornda dıılım bukadarını oda BILMEk ZORUNDA DEIL BENCE ZATEN BANA GUVENMESI YETERLI GUVENMIYORSA ZTN BIR SekILDE BULUR. BANA GORE BURASI KADIN portalı kocaların herseyı bılmesı sacma ben sımdı dusnuyorum ya kocalrımzda burdaysaaa ya muhbbete bıle dalıyorlarsaa aamannn bırdaha daha dıkktlı olurm zatn bole suphelı ınsanlar cıkıyor bazen kac senedır buralardayım neler gordukk...

canım degısmez bu adamlr bole gelms bole gıderler ıste bızde ona gore dıkkate dıcezz bosver kıskanıyorsa vardr bır bıldıgı hehehe sendekı her guzellıgı baskasınınn gormesını ıstemıyordur bence cok normal bişey bu ehhehe

Kızlarrrrr
bakın biz bu topiğe geldiğimizde kimle konuştumuzu bilcez dedik
veeee
hazoşum bile resim koydu hatırlayın
her gelenede bunu yaptık bilelim görelim hakkımız sonuçta ve herkesler kabul etti yani
etmeyen olmadı yada gitti
sonuçta koyup kaldırcaksın çarşaf gibi serilmicek ya
böcüğüm sayfaya koymuştu kalmıştı bile
neyse

amaaaaa kim kocasına yada bi başkasına okutuyorsa hakkımı helal etmiyorum
bu hak hukuk meselesine girmeyide sevmem ama
bu kadar kati knşyrm yani

oldukça kötüydü. bişeyler üstüste oldu. daha da kötü oldu işte. 31e girdi.

sizler haklısınız tabi bişey diyemem. biz de atlatcaz inşallah...

sımdı ne yasadıgını bılmedıgımız ıcın bısey dıyemıyorum ama ne kadar karı kocada olsan hayat esi de olsak ınsanın bazı seylerı kendıne ozel olmalıdır gıbıme gelıyor

alyammm bu konuda sana katılıyorumm kesınlıkle okutulmaya karsıyım

annemmm aynenn benım kocamda bılır buraya gırdıgımı ama okumaz okutmamda

Ahmette bilir ama okumaz özerlime karıştırmam çantamdan cüzdanımı bile çıkarttırmam lazımsa çantamı getirir değil buraları okumak telefonumu da karıştırmaz ailem dışında bir numaraysa telim çalıosa ben de ortada yoksam onu bile açmaz bende asla onun eşylarını telefonunu maillerini filan karıştırmam eskiden yapardı da artık yapamıyor pabuç bırakmam öyle şeylere hakkımda herşeyi ıdısının ıdısını bilmez bende onun hakkında bilmek istemem.birbirimizle ilgili geçmişe dair bilmediğimiz o kadar çok şey varki detaya gerek te yok. Şuan nasılsa onu biliyim yeter fazlası sorun çıkartır.

bende katılıyorum yeri geliyor paris diyoruz dizi diyoruz zerzenişte bulunuyoruz. Burası bize özel sonuçta

evet bazı seyler ınsanın kendınde kalmalı kesınlıkle ben mesela esine karsı ailesını kotuleyenlerede karsıyım gun gelir kocam dedıgın adam bı kavgada basına kakar senın anan baban sana bole yapmıstı der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…