döl ne lenn lazlar mı dıo onu
sankı iç anadoluydu
sen bıze uşak deee
oo meloşş gez bakemm gezgüneş bana cebini yaz özleden iznimde belki yanına gelirim.
yok nan kayınvalidem ahmetin halası beni her gördüklerinde öööşşşş dölüüümmmmmmmm öş guzuuuummmmm öş yavruuummmm üçlemesini sıralıyorlar :) Laz değil onlar zati çarşambice konuşurlar. Haçan hakiki laz benum anamdır daaa. onun babası, babasının babası, babasının babasının babası, onun da babası hepisi has laz uşağidur daaa.
oo meloşş gez bakemm gez
bende laz sayılırım kocedennn
hakıkı lazzz
muhtı lazzz
heee yorulmadım bacımmm olsssun kafadan sallamaktan ıyıdır vücutum çalışyı hiç olmassa
anaaaa birinizde çıkıp yesho ne güzelsin demediniz heeeee Melom seni tenzi ederim şekerim küstüm valla bi inceciksin dediniz okadaaa
güneşşşşşşşşşşşş garusu nerdeeeee
nerdesin nan gediyom ben gelince burda olun heeeeeeee gızlarrrrrr
kıskanıolar bılıom ben ama dımezler
ben bunların ciğerlerını okurummmm
heheeheheheheheheeheh hastayım onlara ama benim annemin anneannesi laz lehçesi ile konuşurdu dedm giresun anneannem rizeliydi hasta olurdum ona. Küçüğüm daha 7 8 yaşlarında allerjim var totom kaşındı anneme dedim ki anne popom kaşınıyor bir kızdı bana anlatamam :) uyh uşağa baak cöte popo dedi cöt o popo denmez lazca da bir iki küfür salladı o gün bugündür fena aşığım bu laz lehçesine :)
nan ben kıskanırım benı kımse sevmıyy dıye benıde sevın beaaa
güxelsinnn yırrumm ayrıca sende farklı bir cekıcılık hıssettım bennn zollu garusunn bizm köyde ole derlerrr
burdayum asgumm anamn yanına gıtcm bılet alıyrm hehehe
bazen bende eşimin akrabalarına gıdınce benı unutyolar arada lazca konuşuyolar sonra mealıını söyluyolar tabı
bazen bende eşimin akrabalarına gıdınce benı unutyolar arada lazca konuşuyolar sonra mealıını söyluyolar tabı
zoll ne gızzzzz
Güxelsinnn yırrumm ayrıca sende farklı bir cekıcılık hıssettım bennn zollu garusunn bizm köyde ole derlerrr:d
burdayum asgumm anamn yanına gıtcm bılet alıyrm hehehe
biz dede lazca knşlmzhahaahahahahaha aynen genelde bunu kayınvalidem yapıyor bizde orda erkekler kadınlar bir yerde çoğunlukla. Görümcelerimle sorun yok onlarla aynı dili konuşuyoruz allahtan :)
zoll ne gızzzzz
ne zaman gediyon niye sölemiyon de hele
biz dede lazca knşlmz
bildiğin laz şivesi işte
döl mü öş mü o dayok
hahaahahahahaha aynen genelde bunu kayınvalidem yapıyor bizde orda erkekler kadınlar bir yerde çoğunlukla. Görümcelerimle sorun yok onlarla aynı dili konuşuyoruz Allahtan :)
biz dede lazca knşlmz
bildiğin laz şivesi işte
döl mü öş mü o dayok
aan aman kaynana muhımdeğil zaten
benımkı artvınlı normal konuşması muhtı laz ondan
öş ne bende blimiyorum ama pek dölüm çocuğum yavrum gibi bişeymiş öş te sanırım ah çocuğum gibi bişey oluyor dölün önüne gelince. Çöpün yerini sordum bi kere fragdı dediler bana mesela ip bağlıyordum çokcuklar için begit onu dediler siit diyorlar çocukların arkasından falan sonra öğrendim tabi. Fragdı çit miş. begitmek sağlamlaştırmak siit de koş :) Bu Samsun Çarşamba tabi sadece orda böyleymiş
hahahahaahahahahahah yok kız öyle deme beni kayınvalidem iyidir gerçekten iyidir ama :) çok severim
aman amn ıyı bulmuşsn ses etme
tmm cnm byyyyy bnde cıkamm az ortakla papaz olmayak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?