Kokoşş Hatunlar Kulübü

döl ne lenn lazlar mı dıo onu
sankı iç anadoluydu
sen bıze uşak deee

yok nan kayınvalidem ahmetin halası beni her gördüklerinde öööşşşş dölüüümmmmmmmm öş guzuuuummmmm öş yavruuummmm üçlemesini sıralıyorlar :) Laz değil onlar zati çarşambice konuşurlar. Haçan hakiki laz benum anamdır daaa. onun babası, babasının babası, babasının babasının babası, onun da babası hepisi has laz uşağidur daaa.

güneş bana cebini yaz özleden iznimde belki yanına gelirim.
oo meloşş gez bakemm gez

bende laz sayılırım kocedennn
hakıkı lazzz
muhtı lazzz

oo meloşş gez bakemm gez

bende laz sayılırım kocedennn
hakıkı lazzz
muhtı lazzz

heheeheheheheheheeheh hastayım onlara ama benim annemin anneannesi laz lehçesi ile konuşurdu dedm giresun anneannem rizeliydi hasta olurdum ona. Küçüğüm daha 7 8 yaşlarında allerjim var totom kaşındı anneme dedim ki anne popom kaşınıyor bir kızdı bana anlatamam :) uyh uşağa baak cöte popo dedi cöt o popo denmez lazca da bir iki küfür salladı o gün bugündür fena aşığım bu laz lehçesine :)

heee yorulmadım bacımmm olsssun kafadan sallamaktan ıyıdır vücutum çalışyı hiç olmassa

anaaaa birinizde çıkıp yesho ne güzelsin demediniz heeeee Melom seni tenzi ederim şekerim küstüm valla bi inceciksin dediniz okadaaa

güxelsinnn yırrumm ayrıca sende farklı bir cekıcılık hıssettım bennn zollu garusunn bizm köyde ole derlerrr

güneşşşşşşşşşşşş garusu nerdeeeee
nerdesin nan gediyom ben gelince burda olun heeeeeeee gızlarrrrrr

burdayum asgumm anamn yanına gıtcm bılet alıyrm hehehe

kıskanıolar bılıom ben ama dımezler
ben bunların ciğerlerını okurummmm

nan ben kıskanırım benı kımse sevmıyy dıye benıde sevın beaaa

bazen bende eşimin akrabalarına gıdınce benı unutyolar arada lazca konuşuyolar sonra mealıını söyluyolar tabı

heheeheheeheh Zollu garuu iyiymiş :) O kısmını kocama sormak lazım :)

bazen bende eşimin akrabalarına gıdınce benı unutyolar arada lazca konuşuyolar sonra mealıını söyluyolar tabı

hahaahahahahaha aynen genelde bunu kayınvalidem yapıyor bizde orda erkekler kadınlar bir yerde çoğunlukla. Görümcelerimle sorun yok onlarla aynı dili konuşuyoruz Allahtan :)

hahaahahahahaha aynen genelde bunu kayınvalidem yapıyor bizde orda erkekler kadınlar bir yerde çoğunlukla. Görümcelerimle sorun yok onlarla aynı dili konuşuyoruz Allahtan :)

zoll ne gızzzzz
ne zaman gediyon niye sölemiyon de hele
hahaahahahahaha aynen genelde bunu kayınvalidem yapıyor bizde orda erkekler kadınlar bir yerde çoğunlukla. Görümcelerimle sorun yok onlarla aynı dili konuşuyoruz allahtan :)
biz dede lazca knşlmz
bildiğin laz şivesi işte
döl mü öş mü o dayok

zoll ne gızzzzz
ne zaman gediyon niye sölemiyon de hele

biz dede lazca knşlmz
bildiğin laz şivesi işte
döl mü öş mü o dayok

öş ne bende blimiyorum ama pek dölüm çocuğum yavrum gibi bişeymiş öş te sanırım ah çocuğum gibi bişey oluyor dölün önüne gelince. Çöpün yerini sordum bi kere fragdı dediler bana mesela ip bağlıyordum çokcuklar için begit onu dediler siit diyorlar çocukların arkasından falan sonra öğrendim tabi. Fragdı çit miş. begitmek sağlamlaştırmak siit de koş :) Bu Samsun Çarşamba tabi sadece orda böyleymiş

Son düzenleme:

aan aman kaynana muhımdeğil zaten

biz dede lazca knşlmz
bildiğin laz şivesi işte
döl mü öş mü o dayok

benımkı artvınlı normal konuşması muhtı laz ondan

kızlar ben kaçıyorum... yarın büyük ihtimalle gelmicem cuma görüşürüz artık öperim hepinizi. kendinize iyi bakın çok

nusaşkimide gelinimm:)ar si ma sen ve ben dımek falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…