Kokoşş Hatunlar Kulübü

sevemem kalbım dolu doluuu

bööhöhöhöh ii beeee alyam var ikiiii :):)

zoll ne gızzzzz
ne zaman gediyon niye sölemiyon de hele

biz dede lazca knşlmz
bildiğin laz şivesi işte
döl mü öş mü o dayok

işte kız bızım koyde bıraz kaba olur konsmalar sıveler haha
zollu = zorlu

yanıöle derler hehehe

döl döş derler dölünü mukayet ol derler mesela

gadanı alayım derler

gadasını aldıgım derlerrr

cnm nasıpsee 26 aksamı ucuyorumm 29 gece doncem bakalım hava sartlrı sanssıma ıı olur ınss hasta olmylmda paşamla poff

All işte bitane daha olay mı yokasam tikkat et izle bakem kimmiş

kız geçmişi siliyor cnm ama annamadım neyse isim bilmez iz bilmez bence ilerki masada oturyo ala ala sorsammı biara kendine genç yaa benden 3 yaş küçük kpss ile yeni atandı.
ters tepceni sanmam iyi bir kıza benziyor bilemedim valla:26:

aynen öyle sıkıştılarmı hemen para istiyolar kocamdan...

ezcük geniş olmak lazım kızlar. yoksa hayat zor yani. gitmez böyle dert keder o bu falan

aynen öyle herşeyi takarsak genç yaşımızda hasta oluruz ama takmadan olmuyor insanın zoruna gidiyor senden bekleniyor karşı taraf yapmıyor görmemişlik ahlaki değerler bunlar aynen öyle...

bizim ailede bunlar farklı değerler taşır bişeler yapmak için çırpınırlar hediye bile almak için bana soran teyzelerim oldu ...ama gel gelelim eşim teyzeleri dğüne çeyrek ellrinde geldiler çok komikti tüm teyzelerim kalın adana burmalar takarken onlar çeyrek takıp geçti.

haaa sonra bozduruldu bilezikler toplam 12 tane (benim ailemin taktığı) bütün para borca harca gitti..Eşimin borcuna yol masrafına zarta zurta...

eee bazen kızyorum keşke ailemde yapmasaydı geldiler kaldılar utanmadan 3 gün yenildi içildi sizce yeğenlerine verdikleri değermi bu.

çeyrekler ne oldu söliimi peki onlarda bozuldu kendi teyzesnin taktıkları 3-4 benim arap sülalenin komuşu akraba vs. taktığı 20 tane kadar çeyrek bozdurulup setim ödendi hani şu kocamın taktığı ama HAVA ATTILARMI ATTILAR

BUYRUN GÖRÜN BEN DULMU GİTTİM Kİ DUL GİDEN BİR SÜRÜ İNSANA NELER YAPILIYOR GELDE TAKMA HEP SUSTUM ...

BENİ ŞİMDİMİ BENİMSİYOLAR NAPTILARKİ BANA HAKKATEN EVİME BİŞİMİ ALDILAR ŞİMDİ HAMİLEYİM DİE BENİ SEVYO GÖSTERGELERİ....

doğum günümde görümcem komik bir kolye almışl evim eksik dolu bebeğim olcak bilmiyolarmı görgü işte buuu görgüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

İşlerine gelmiyor maleseff

benimkide sanki kızına neler yaptı şimdi bana yaptımı kaynanatör o kızı ama pardon....!!!

bende dahil cnm oğlunu sevyo annemin yanında bile kuzum kuzum diye dolanyo anası eee elini cebine atmaz ....

bebek içinde zıbın felan kıyafet alır gelir çok bişi beklemiyorum ...annem bebeğime şimdiden takcağı altını düşünyor...

ben açgözlü bir gelin değilim ama bunlar yabancılarda bile var neler yapıyorlar çocukları evlendiğinde bizzat düğünlerine tanık oldum .....

altın derdine düşmeselerde ne hediyelerle evine ziyarete gelip samimiyeti bozmuyorlar...

bizimkiler hava derdinde fısssssssssssssssssssssssss

aynen benimde öyle :) bende gurur duyarım hatta karadeniz kadını olma yolunda ilerlemek lazım sanki :)
ilerlemek lazım da fazla değil
çok çalışan adamlar olsun
biz garular değil
kıymet bilsinler
karadeniz garusu çok çalışır erkeğe göre
en çok seni seviyorum böcüğüm....

Kıskanın nan :)

kızkandım hıhhhhhh Küstümmm

Anammmmm bugün dert topiği oldu burası bdv vay başımızaaaa
Yitir nan sardınız plak gibi
yıpranmayın yiterrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…