Kokoşş Hatunlar Kulübü

bu işte bişi var ama neyse
bak bu gıttı harıbo geldıı kım len bu harıboo

böcüküm naberrr dızı neyım cekıyon mu bu azgun karular kımın:26:

çekmem mıı

öyle valla. bizimde bozulmaz inşallah öyle çocuk olunca falan:))
canım heç bozulmuyo değil zati
ben çok çektim
5 ay feci bulantılarr
7-8 ay çocuk olduktan sonra kolik sancıları
ama işte düzeliyor
eeeee herseyde erkeklere karının gönlünü hoş tut dıyen yok ıykı bı büllükleri var

niye kız öle de deniyor
biz zati paris yaparsak
isteyemicemiz şey kalmaz dimi ama

bucum sen bugün negatifsin dur ayarlarınla oynim
eski haline dön bib dıt vs

Kızlar eşinizle nasıl küs kalabiliyosunuz yaa:26:
Biz asla küsmeyiz küsmemiz 1 dk sürüyor
ben konuşmasam dibimden ayrılmaz

benim rahmetli annemin hiç bi sıkıntısı olmamış ama öyle derdi. hamileliği benim doğumum sonrası hep rahatmış. kanser olana kadar hiç bi sorun olmamış. belki ona benzerim:)
bu arada katılıyorum. paristen sonra hepsi öyleymiş. benim kuzenler de öyle diyo ne sitesek tamam oluyo o zaman diyolar:)

evetde bende pek sevımsızım bu aralar

o zaman azıcık gülümse bebişim yaaaa. ısıt kendini de koceni de:))))

Kızlar eşinizle nasıl küs kalabiliyosunuz yaa:26:
Biz asla küsmeyiz küsmemiz 1 dk sürüyor
ben konuşmasam dibimden ayrılmaz

biz sevgiliyken hiç küsmezdik nişanlılık dönemi falan da öyleydi. artık bilmiyorum küsermiyiz nasıl olur. herhalde küsmeyiz çünkü bişey olunca ikimizde konuşma taraftarı oluyoruz

yesho bugun gelmıycek mıydıı

hiç bilmiyorum ben. belki yoğundur. bi de arabayı bakıma götürcem falan diyodu

yok bacım analar babalar hep bıze nasıhat verıyor aman kzım gocanın gonunu yap aman kzım eve gelınce gusel karsıla aman kızım guler yuslu ol
ben kyınvalıdelerın oğullarını karşıların alıp aman oğlum karının goynunu yap aman yuzun gulsun dıyecegını hec sanmıyom bulluklerı kopsun

yok bacım uzatmmyım dıyom bısey yok mus gıbı sıcak davranıyorum duduk yere canımı sıkıyor havaya gırıyor haspammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…