Kokoşş Hatunlar Kulübü

vaaaaaaaaaaaaaaay!!! helal olsun. yakışııııııııııııır

o gözyaşalrını her erkewk sevmez ama
ya bişde karakter meselesi
gözyaşı her zaman en iyi silah değildir

benım kocem cok cınsıtır o goz yası dokuldumu ıycene sınır olur bana sevmıyor ole seylerı gelıpte ağlama aşkım kıyamam felan demez hayatta hıc bır hareketlılık gostermez pozısyonunu korur ıcı ıcını yer cok uzulur ben ağlayınca ama bellı etmez

ya bişde karakter meselesi

bak haklısın. benim kaynım öyle. sevgilisi küfür de etse eyvallah der ama ağlarsa olay bitiyo adam barut gbi geziyo üç dört gün:))

bende önceden yapardım ki yapım itibari burcum yengeç duygusalım ağlardım hemen
kocem kıyamaz hemen gelir ilgilenir fala ama

kız artık bişiy oldu bana ketum oldum ağlayıp zırlamıyom
konuşmayı öğrendim zaarrr

bende kocemle pek küsmem.
bir süre konuşmam, sonra derim sen beni sevmiyorsun.
gelir hemen sarılır. yatağa hiç küs gidemem, yoksa totom donar

ayyy olede suratsız adama bıde odulmu vercem gel tepe mıç mı dıycem heççç ugrasamam o once bana tavırlarını değiştirsin

aglamak bır sure soker ama

bır sure sonra sıkar kız cocugu gıbı aglamak benım koceme sokmez surat yapıp konssmayacaksın takmnayacksn hehe kocem asla daynamaz hos kuste kalamaz benımkı bısey yokmus gıbı her daım yanmda ama benm kuslugum hıc ıyı deıldrrr

güneşşşşşşşşşşşşş bana cebini yazacaktın.
gelmem yanına heee!

kıs bend ecok duygusalım goz yasımın kenarda her daim hazır durur yapı gereği ağlıyorum ama koz olsun dıye bazen ağlıyorum dıye kendıme kızıyorum yıne dayanamadım dıye ama benımkı sevmıyor işte

yaa bu paris konusundaaa ewlenesim geldi hee:)gazageldm

ya bide karakter meselesi
bence arada kullanılmalı herhangi bi yan etkisi yok bizde
vicdanla alakalı bence biraz eşinin vicdanına kalmış.
hadi yaa ne ketummuş kız oda

ben ilk evlendiğimde herşeye ağlardım ama artık çok nadir ağlıyorum.bazende gözyaşı yapıyorum kendime dio numara yapıyon sonra gülüşüyoruz
bende katılaştım sankim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…