Kokoşş Hatunlar Kulübü

peki kocann ne diyor kuşşş.. bu duruma..

akşam yemek yıyok masada surat asık yolda falan benı aldı sesı cıkmıo sankı ben evde yatanım
neyse bişi dıom gelme üzerıme dıyıp bağırıyoo ama öle böle bişi değil normal hee
iş konusu değil mesela su verır mısn dıommm parlıooe
neyse sabah oldu dedım bak ben 2 haftalık gelınken gıttım branşım olmadığı halde senın için evlılığımız için 14 saat ayakta kalarak çalıştım
mağazalarda
bılezıklerım 1 gün durmadı kolumda dedım hep ben fedakarlık yapamam
sende yap
kızdı bana
dedım öle öğlen kadar yatıp sonra kalkp arkadaşlarının yanına gıdıp oturmkla iş sana gelmez
daha neler neler
sonunda kadarda haklıyım
onun düşüncesı ay sonuna kadar ssk devam edıo maaşta alcak ya kımse almazmış onu
dedım söle abı ben şubat ayında başlayabılırım yada ben başlayım sen subatta başlat ssk
yok onada gelmıoo
ne halı varsa görsun
ben bu aydan sonra kirada ödemem naparsa yapsınn

günaydın kokoşlarım nasılsınız :)

ayy cnm benımm napannn lenn özledım senı

bir kitap paylaşmak istiyorum kızlar. kaliteli bir kitap yazar zaten işinin uzmanı. belki okumak isteyen olur.

Mustafa Kılıç - Kadınlar Ne İsterler Erkekler Ne Verir? - Kariyer Yayıncılık

hoşgeldinnn

ben sana sorim okudun mu
garular ne ister erkekler ne verirmiş kiiiiii

nereledesin kız sen

böcük seni göremedi suratını sallandırdı durdu dün butun gün

dün koşturuyordum esmam :)

Yerim ben böcüğümü nerde böcüğüm :)
buydaa
bir kitap paylaşmak istiyorum kızlar. kaliteli bir kitap yazar zaten işinin uzmanı. belki okumak isteyen olur.

Mustafa Kılıç - Kadınlar Ne İsterler Erkekler Ne Verir? - Kariyer Yayıncılık

napiyim bitanem koşturmacayla geçti dün. Halletmem gereken şeyler vardı ya onları hallettim dün bende seni özledim böcüğüm :)

ben diom sana benden adam olmaz... ama beni işlersen.. tenekeyi altına çevirmiş olucaksın...

ben bugune kadr paris olmıcak die üzüldüğümü hatırlamıorum..

yaa benm karılık hormonlaım nerde yaa..

valla sefinim ben yırrtığım günlerr

Günaydınlarrrrrr
Hayırlı Cumalarrrrr

gunaydın tatlımmm mujkk

wawwww hadi bakalım devamı gelsın inşşş
kız benım kocem dun ben baygın dusunceee bana dedı askım sen yat uyu havada soguk hasta olma deı yatrdı ustumu orttu heheh:)

nan bi sabahta bana guzel bir gunaydın de gulucuk at opücük at ne bilem yap bişeylerr aaa
iş etmedımde halım yoktu buhafta hep grıp olackmıs gıbı elım ayagım dokluyordu dunde hep bulanık gördum gozlerım kapanıyordu sebebını bılmıyorum ya hasta olucam yada tansıyonum cıktı ındı bişler olduuuNAZAR OLDU ANAM BANA NAZARRR PUHAHAHAHAHAH OKU BİNİ:)

niye beğenmedin? çocukla topuklu bot giyemem ki
rahat olsun diye baktım.
son kota bende bayıldım.

beni anlamış hatun!

ŞAşırdın deilmi?
günaydınnn kızlar.. :))

gunaydın hayat , yesho veee adını yazamadıklarım unutuum

kocaya bak beaaa.. maşallaahh

benmki kutupta olsak gene eder

kıskançç senı
senı değil paşanı sevıomm bennnpaşamdan haber ett
lenn sevmemmı hepınızı sevıommmm tatlım aşkım sefkılımm güneşimmmm
nerene nazar değsın len senın

şaka şaka okuyamda kendıme hayrım yok benımmmm

alyacımm bakim ne konuşuonz dedim ve direk paris tiyoları gördüm
süpersin canmm
ben koceme sabahın köründe msjlarla başlıom adam kızıo artk akşam sorcam sana die

hoşgeldinnn

ben sana sorim okudun mu
garular ne ister erkekler ne verirmiş kiiiiii

eşlerin birbirine en güzel şeyleri sunmaya çalışırken bunu sadece kendilerine göre yaptıklarını bunun yanlışlığını, eşlerin birbirine yeterli ve doğru zamanı ayırması gerektiğini, empati kurmaya önem verilmesini, çok basit bir konu da olsa eşlerin birbirinin düşüncesine öne vermesi gbi şeyler anlatılıyor canım. yani her iki tarafın da yapması gerekenler. bence eşler birlikte okumalı ve tartışmalı. öyle bi kitap bence

kızlar aranızda HTC kullanan varmı ???? I phone 4S mi HTC desire S mi ?????? karar vermeme yardımcı olun

nokıa olsunnnnıphone 4 te olabılırr

esma lennn bence bu hal sana soğuklardan gelıoo geçıcı üzülme yanı
cocuğu ederken kendınde deıl mıydın yoksa

şuanda nokia kullanıyorum böcüğüm çok sıkıldım :) Hazır koca aşka gelmişken şöyle en güzelinden bir tane diyorum :)

hallettim bebeğim en son durum özür hediyesi seçicem pahalı bişey karar veremedim henüz :) prim işini de hallettim istesem o kadar maaş vermez :):) hakkımı söke söke yani :)

kadınlar gene kazandııı oleyyy

ıphone 4 seç
haydı gene ıyısın paraya para demıycenn çekemeyenlr çatlasınnn

şuanda nokia kullanıyorum böcüğüm çok sıkıldım :) Hazır koca aşka gelmişken şöyle en güzelinden bir tane diyorum :)

ıphone 4 s ıle normal ıphone 4 arasıpek fark yok dıolar ama ben diğer telı duymadım hiç
ıphone 4 hayranımmm

kadınlar gene kazandııı oleyyy

ıphone 4 seç
haydı gene ıyısın paraya para demıycenn çekemeyenlr çatlasınnn

ebeeettt kazanan ben oldum ama görcektin halimi suratına bile bakmadım konuşmadım fln oturdum yemeğimi yedim sofrayı o yemeden topladım oğlumu hiç vermedim kucağına en son dün akşam beyaz bayrak kaldırdı :)

Heheheeheheheehehehe paradan tuvalet kağıdı yapıcam :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…