nokıa olsunnnnıphone 4 te olabılırr
esma lennn bence bu hal sana soğuklardan gelıoo geçıcı üzülme yanı
cocuğu ederken kendınde deıl mıydın yoksa
ıphone 4 s ıle normal ıphone 4 arasıpek fark yok dıolar ama ben diğer telı duymadım hiç
ıphone 4 hayranımmm
kızlar bana fikir verirmisiniz ? cep telefonu konusunda
kıskançç senı
senı değil paşanı sevıomm bennnpaşamdan haber ett
lenn sevmemmı hepınızı sevıommmm tatlım aşkım sefkılımm güneşimmmm
nerene nazar değsın len senın
şaka şaka okuyamda kendıme hayrım yok benımmmm
aslanım benımmebeeettt kazanan ben oldum ama görcektin halimi suratına bile bakmadım konuşmadım fln oturdum yemeğimi yedim sofrayı o yemeden topladım oğlumu hiç vermedim kucağına en son dün akşam beyaz bayrak kaldırdı :)
Heheheeheheheehehehe paradan tuvalet kağıdı yapıcam :):):)
kız gazozuma ilaç koymuştu bence
Kız kardesimde htc bende iPhone var. Her ikiside olabilir ama ben kesinlikle Applecıyım. Yani İPhone tatlım :)
aslında bende pek fark göremedim biri cüzdanı biraz daha deler sadece onu anladım :) galiba ıphone 4 alcam HTC nin de güzel telefonları var görüntü den çok işlevsel onlar ama ıphone da başka dimi ama :) siyah güzel galiba kız kardeşimde beyazı var oyuncak gibi biraz
cnm benmde 4s le galaxy note arasnda kaldımmm esım 4s kullanıyor guzel ama notee sankıı tam benlık gıbıııı bence galaxy noteee :):)
buarada htc bır arkdsm kullanıyor note alacagına htc al dedı bana ondan kafam karıstıı
hahah valla bende esprısınee dedım bocumm hanı bana nazar deger derleryaa mıllet kendı ıcın bende kendımee gelın bana bır kursun dokun puhahahah:)
aslanım benımm
kız 32 lı paketten bana yollasana tuvalet kağıdım btıyooo
olabılır
len ben sıze derdımı yazıomda kımse bişi yazmadıı
Kız kardesimde htc bende iPhone var. Her ikiside olabilir ama ben kesinlikle Applecıyım. Yani İPhone tatlım :)
Beyaz daha feminen duruyor :) güzel kokoş bir kılıfla tadından yinmez :))
ne saymadımkı
meloş ne kafa sallıon olmm moralım bozuk napımmm
kız elektirkli battaniyeyi açtım..
klimayı açtım.. öleee yoksam gitmem..
sonram kocam gitti suyu açtı sıck suyu banyo ısındı girdim.. saç kurut et. saat 12 de uyudum.
hahay delüüüüüüü ne güzel işte az ayak uydur baka dam 1 dediğini 2 etmezkocaya bak beaaa.. maşallaahh
benmki kutupta olsak gene eder
napim kuzum yaa bu garuları az işliyim dedim hahayyyyyyyyyyyalyacımm bakim ne konuşuonz dedim ve direk paris tiyoları gördüm
süpersin canmm
ben koceme sabahın köründe msjlarla başlıom adam kızıo artk akşam sorcam sana die
hıımmm merak ettim saol tatlımeşlerin birbirine en güzel şeyleri sunmaya çalışırken bunu sadece kendilerine göre yaptıklarını bunun yanlışlığını, eşlerin birbirine yeterli ve doğru zamanı ayırması gerektiğini, empati kurmaya önem verilmesini, çok basit bir konu da olsa eşlerin birbirinin düşüncesine öne vermesi gbi şeyler anlatılıyor canım. yani her iki tarafın da yapması gerekenler. bence eşler birlikte okumalı ve tartışmalı. öyle bi kitap bence
tatlım kızkardeşim de geçen yaz htc mi ı phone mu dedikızlar aranızda HTC kullanan varmı ???? I phone 4S mi HTC desire S mi ?????? karar vermeme yardımcı olun
galaxy note aynı zamanda tablet ti dimi Güneşim yalnız ben 4 kez samsung aldım hepsi elimde patladı çok beğeniyorum samsung tasarımlarını ama bana yaramadı hiç :)
pomelo tanısalımmm
aslında bende pek fark göremedim biri cüzdanı biraz daha deler sadece onu anladım :) galiba ıphone 4 alcam HTC nin de güzel telefonları var görüntü den çok işlevsel onlar ama ıphone da başka dimi ama :) siyah güzel galiba kız kardeşimde beyazı var oyuncak gibi biraz
hahah valla bende esprısınee dedım bocumm hanı bana nazar deger derleryaa mıllet kendı ıcın bende kendımee gelın bana bır kursun dokun puhahahah:)
ıphone 4 mü 3 mğ ?? HTC için çok işlevsel diyorlar ıphona göre daha bir bilgisayar modundaymış işlemcisi filanda güçlüymüş doğru mu peki yani kullanım açısından hangisi daha basit ve işlevsel
Beyaz daha feminen duruyor :) güzel kokoş bir kılıfla tadından yinmez :))
heheheeh sen iste yavrum :)
nan ben senin teyzeliğine tüpüreyim emiiiii?
yeğeninin ateşi yüksek hasta oldu yazdım 2 gündrü bi geçmiş olsun demedin.
ona kızdım.
kocanın üzerine fazla gitme bırak ne hali varsa görsün kendini boşuna sinir ediyorsun.
faturalar gelince ver eline. kira günü gelince kirayı yatır de.
ne yaparsa yapsın.
ve sakın altınlarını evde saklama sakın git bankaya yatır.
allah korusun.
puhahahaha ben buz gibim yatağa girdim.
ama kocem ısıtmıştı yatağı
banyoya da fanı açtım mis gibi.
ya tabiki applee tartışılmaz
alıcaksan ıphone 4 al
ama kızkardeşim diyor ki
htc daha kullanışlı bayan telefonu
o ıphone 3 de kullanmştı
ama htc yi beğeniyor
hahay delüüüüüüü ne güzel işte az ayak uydur baka dam 1 dediğini 2 etmez
napim kuzum yaa bu garuları az işliyim dedim hahayyyyyyyyyyy
hıımmm merak ettim saol tatlım
tatlım kızkardeşim de geçen yaz htc mi ı phone mu dedi
ıphone aldı ama aklı htc de bi arkadaşımız kullanıyo onda gördü bayılmış
benimde kocem ıphone kullanıyo
bendede samsung var çok memnunum özellikleri süper benimkide
ebettt,,
cnm bende samsung un kac telefonunu aldımsaaa hep en son ekrann problemı yasadım sımdı omure oyuncak olduu ... suandaa nokıa varr ama ondad aufak tefek sorunlar var ben sole dusundummm sanırım benım tel kullanmamda problem var
hor davrnıyorumm...
şimdi sende böle deıdn iice kafam takıldııı..
benım kocede alcak bana belkı sevkılıler gununee alır ama yurt dısı getırmeyıde denıcemm ben daha uyguna olursa dıye dusundumm.. pof karar ver banada solee ıphone 5 cıksaydı dusnmeden alırdım hahaha.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?